- 18 Ekim 2015
- 759
- 302
- 33
- 35
- Konu Sahibi Minikkk001
-
Oooo maşallah canm saglikla al kucagina bebislerini insalllahhhMrhb kızlar ben üçüzlerin topiğindeyim benim ilk ikiz denildi sonra üçüncünün kalp atışlarını duyduk bir hafta arayla doktor yok olabilir demişti iki hafta sonra gittiğimizde bebeğim yok olmuştu çok üzüldüm..şuan ikiz olarak devam ediyor çok şükür Rabbim kucağımıza nasib etsin inşşşALLAH... Çift yumurta ikizlerim..sol tarafıma yakın olan erkek dedi kesin sağ taraftaki de erkeğe benziyor dedi doktor...bende artık burda yazarım birbirimize danışalım benimle aynı haftada olan var mı..Allah hepimizin bebişlerini kucağımıza nasib etsin sağlık sıhhat afiyet huzur mutluluk versin inşşşALLAH... Ben yarın 16. Haftaya giriyorum..
8. Haftada üçünün kalp atışını duymuştuk ama iki hafta sonra yok oldu...Oooo maşallah canm saglikla al kucagina bebislerini insalllahhh
Ucuz olduğunu ne zman öğrendin canm
Çokk bulantım oldu cnm dört ay bitmek üzere hala tam geçmedi mahvetti beni 7 kilo verdim 52 kiloyum şuan 50 ye düşmüştüm değerlerim fln çok düşmüştü bayramdan önce bir hafta hastahanede yattım şimdi şimdi toparlamaya çalışıyorum evime daha yeni gelebildim annemde kalıyordum...senin icin hayirlisi böyleymiş canim olsun ikizlerin var mide bulantin varmiydi bende hic bişe yok halsizlik var sadece keyifisizim
normal benimde öyle hehe ama midem bulanmiyor sadece halsizlik ve devamli acim :)Kizlar ben cok acikiyorum ya hic doymuyorum normal mi bu
Bende bendeenormal benimde öyle hehe ama midem bulanmiyor sadece halsizlik ve devamli acim :)
niye canimBiz haftanın onca yorgunluyla soluğu acilde aldık
seninki tek yumurta ikizimi cift yumurta ikizimi canimBende bendee
Cift seninseninki tek yumurta ikizimi cift yumurta ikizimi canim
Bulantı kusma baş dönmesi kaslarda kemiklerde ağrı halsizlik yiyip içemyrm uyuyamıyrm gece uyuyamadım kas eklem ağrılarından kasıklarmda ağrım var tahlilleri bekliyorum alıp Kadındoğum A cıkcamniye canim
gecmis olsun canim ya zor bi durumBulantı kusma baş dönmesi kaslarda kemiklerde ağrı halsizlik yiyip içemyrm uyuyamıyrm gece uyuyamadım kas eklem ağrılarından kasıklarmda ağrım var tahlilleri bekliyorum alıp Kadındoğum A cıkcam
Saol canım sizler normal seyirde Gidiyorsunuz sanırım Rabbim bozmasın daim etsingecmis olsun canim ya zor bi durum
aynen canim bende halsizlikle aclik olmasa birde bebeklerimi gormesem hamile olduguma inanmiycamSaol canım sizler normal seyirde Gidiyorsunuz sanırım Rabbim bozmasın daim etsin
Bizde 15. 16.haftalari gorebilcez mi ya gecmiyo gibi geliyo bana :)Saol canım sizler normal seyirde Gidiyorsunuz sanırım Rabbim bozmasın daim etsin
benimde cift canim doktor bana subat 15 veya 20 sinde aliriz dedi doguma allah nasip ederse normalde marta gorunuyor ama ikizleri erken aliyolarmiş inşallah ogünleri görürüz zaman hic gecmiyo bendedeBende bendee
benimde normalde doğum ovak 22 ama aralık sonu falan olur galiba dr hiç sormadım aralık ayını görsem bi insallah hepimiz 35. haftaları görürüz...benimde cift canim doktor bana subat 15 veya 20 sinde aliriz dedi doguma allah nasip ederse normalde marta gorunuyor ama ikizleri erken aliyolarmiş inşallah ogünleri görürüz zaman hic gecmiyo bendede
Evet yaa gecmiyooo bebeklerimize saglicakla kavussak bibenimde cift canim doktor bana subat 15 veya 20 sinde aliriz dedi doguma allah nasip ederse normalde marta gorunuyor ama ikizleri erken aliyolarmiş inşallah ogünleri görürüz zaman hic gecmiyo bendede
Görürsünüz inşşşALLAH cnm ama benim çok zor geçiyor çok zorlanıyorum destekçimiz de yok öle..Ama bebeklerim sağlıklı olsunlar onları kucağıma alayım 8 yıl onları bekledim ben çok şükür Rabbim iki tane bahşetti bende sağlıklı olayım her türlü bakarız eşimle EwelAllah Allah yardımcımız olsun..Bizde 15. 16.haftalari gorebilcez mi ya gecmiyo gibi geliyo bana :)
8 yil eminim cok zor seyler atlatmssndr dikkat et kendine saglikla kucagina al insallahGörürsünüz inşşşALLAH cnm ama benim çok zor geçiyor çok zorlanıyorum destekçimiz de yok öle..Ama bebeklerim sağlıklı olsunlar onları kucağıma alayım 8 yıl onları bekledim ben çok şükür Rabbim iki tane bahşetti bende sağlıklı olayım her türlü bakarız eşimle EwelAllah Allah yardımcımız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?