2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Oooo maşallah canm saglikla al kucagina bebislerini insalllahhh
Ucuz olduğunu ne zman öğrendin canm

senin icin hayirlisi böyleymiş canim olsun ikizlerin var mide bulantin varmiydi bende hic bişe yok halsizlik var sadece keyifisizim
Çokk bulantım oldu cnm dört ay bitmek üzere hala tam geçmedi mahvetti beni 7 kilo verdim 52 kiloyum şuan 50 ye düşmüştüm değerlerim fln çok düşmüştü bayramdan önce bir hafta hastahanede yattım şimdi şimdi toparlamaya çalışıyorum evime daha yeni gelebildim annemde kalıyordum...

benimde cift canim doktor bana subat 15 veya 20 sinde aliriz dedi doguma allah nasip ederse normalde marta gorunuyor ama ikizleri erken aliyolarmiş inşallah ogünleri görürüz zaman hic gecmiyo bendede
benimde normalde doğum ovak 22 ama aralık sonu falan olur galiba dr hiç sormadım aralık ayını görsem bi insallah hepimiz 35. haftaları görürüz...

Bizde 15. 16.haftalari gorebilcez mi ya gecmiyo gibi geliyo bana :)
Görürsünüz inşşşALLAH cnm ama benim çok zor geçiyor çok zorlanıyorum destekçimiz de yok öle..Ama bebeklerim sağlıklı olsunlar onları kucağıma alayım 8 yıl onları bekledim ben çok şükür Rabbim iki tane bahşetti bende sağlıklı olayım her türlü bakarız eşimle EwelAllah Allah yardımcımız olsun..

8 yil eminim cok zor seyler atlatmssndr dikkat et kendine saglikla kucagina al insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…