- 13 Haziran 2015
- 1.864
- 894
- 73
- Konu Sahibi Minikkk001
-
Aynı ben.bende bugün öyleydim sabah uyandım kahvaltı yapıp geri uyudum uyu uyan aksama kadar uyudum valla canm ne su ne yemek istedi eşim gelince yemek soledik anca bişeyler yedim ama meyve yeniyo bi tekkizlar ya hic halim yok keyfim yok agzimin tadi yok hic bisey keyif vermiyo hayattan sogudum gibi oldum ya sizde durumlar nedie
aynen oyle agzimin tadi gitti hic bise yemek istemiyorum acikiyorum ama yiyemiyorum nedense bide sanki midem cok doluymus gbi hissediyirumAynı ben.bende bugün öyleydim sabah uyandım kahvaltı yapıp geri uyudum uyu uyan aksama kadar uyudum valla canm ne su ne yemek istedi eşim gelince yemek soledik anca bişeyler yedim ama meyve yeniyo bi tek
Hayirli olsun bebisin tatlim ikizmi peki seninkiCanm benim de ilk 113 36 saat sonra 268 iki gün sonra 791 üç gün sonra da 3190 di canm belki sanada yardimci olur
b enimde o haftalarda öyleydi hiç ymeklerden lezzet alamıyordum tadı yokmuş gibiydi tüm yemeklerin 11. haftada gecti şimdide çok yeme isteyim var geçici bir durum yaniaynen oyle agzimin tadi gitti hic bise yemek istemiyorum acikiyorum ama yiyemiyorum nedense bide sanki midem cok doluymus gbi hissediyirum
Evet canim tedaviyle oldu bugun 9 hafta 2 gunluk olduk asiri mide bulantilarm var gececegi zamani sabirsizlikla.bekliyrm :)Amin canm.insallah senin bebişler ne kadarlık bide tedavi ilemi oldu
ne alaka sacma sapan sey yazmişsiniz buraya özel diye bişey kalmadi sanirim burda bu tarz seyler yazmayin !Arkadaslar Merhaba bende ikiz annesiyim sizde de Eşinizin meni miktarı fazla mi gerçekten çok fazla geliyor
Bende ole yim meyve iyi geliyo serin serin yiyebiliyorsaniz.bende açım ama hep tok gibiyim yemekler ağır geliyo önüme hep hazır gelsin istiyorumaynen oyle agzimin tadi gitti hic bise yemek istemiyorum acikiyorum ama yiyemiyorum nedense bide sanki midem cok doluymus gbi hissediyirum
Evet canm iki kese vardı 3 mm 3 mm pazartesi kontrole gidicem kesinlesir diye düşünüyorumHayirli olsun bebisin tatlim ikizmi peki seninki
Hayırlısı olsun insallahhh ikiz Biraz zor biliyosunnn demii ☺merhaba bayanlar :) bende hesaplamalara göre 7. haftamdayım dua edin bugün kontrolde ikiz görelim rüyalarım ve isteklerim hep ikiz olması rabbim nasip eder inşallah :) içimdeki hisler hep ikiz ikiz diyor beta değerlerimde oldukça yüksekti :) bakalım sonuçlarımız ne olacak :) hayırlısını versin rabbim inşallah :)
Allah sabrini versin Annelik duygusunu tekrar yaşarsın inşallah saglikla alırsın bu sefer kucagina dualrim bütün isteyenlereöncelikle herkese hayırlı olsun inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza ... bende ağustos ayında tüp bebek tedavisine başlıycam ( ilk hamileliğimde kendiliğinden olmuştu ikiz bebeklerimi kaybettim ) dualarınızda banada yer verirseniz sevinirim inşallah rabbim isteyen tüm herkese ve bana da nasip eder...
allah gölüne göre versin insallah hakkında hayırlısı ama ikiz zor ben hep tek olsun demiştim hamilelik erken doğum vs. bu sebeptenmerhaba bayanlar :) bende hesaplamalara göre 7. haftamdayım dua edin bugün kontrolde ikiz görelim rüyalarım ve isteklerim hep ikiz olması rabbim nasip eder inşallah :) içimdeki hisler hep ikiz ikiz diyor beta değerlerimde oldukça yüksekti :) bakalım sonuçlarımız ne olacak :) hayırlısını versin rabbim inşallah :)
Hayırlısı olsun insallahhh ikiz Biraz zor biliyosunnn demii ☺
sağolun kızlar bugün gittik doktora herhangi birşey gözükmedi hoş gözüksede doktor tam bir fiyaskoydu hiç birşey söylemedi yani :S varsa bile görmemiştir o :Sallah gölüne göre versin insallah hakkında hayırlısı ama ikiz zor ben hep tek olsun demiştim hamilelik erken doğum vs. bu sebepten
Bu ilgisiz doktorlara çok sinir oluyorum yaa. bizim için çok büyük olan hamilelik onlar için sıradan bişeymiş gibi davranıyorlar.sağolun kızlar bugün gittik doktora herhangi birşey gözükmedi hoş gözüksede doktor tam bir fiyaskoydu hiç birşey söylemedi yani :S varsa bile görmemiştir o :S
senin icin hayirlisi böyleymiş canim olsun ikizlerin var mide bulantin varmiydi bende hic bişe yok halsizlik var sadece keyifisizimMrhb kızlar ben üçüzlerin topiğindeyim benim ilk ikiz denildi sonra üçüncünün kalp atışlarını duyduk bir hafta arayla doktor yok olabilir demişti iki hafta sonra gittiğimizde bebeğim yok olmuştu çok üzüldüm..şuan ikiz olarak devam ediyor çok şükür Rabbim kucağımıza nasib etsin inşşşALLAH... Çift yumurta ikizlerim..sol tarafıma yakın olan erkek dedi kesin sağ taraftaki de erkeğe benziyor dedi doktor...bende artık burda yazarım birbirimize danışalım benimle aynı haftada olan var mı..Allah hepimizin bebişlerini kucağımıza nasib etsin sağlık sıhhat afiyet huzur mutluluk versin inşşşALLAH... Ben yarın 16. Haftaya giriyorum..
Olsun canm daha miniciklerrr kalp atisini duymadinmisağolun kızlar bugün gittik doktora herhangi birşey gözükmedi hoş gözüksede doktor tam bir fiyaskoydu hiç birşey söylemedi yani :S varsa bile görmemiştir o :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?