2017 diyetim

kitty28

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2007
1.545
570
658
46
Antalya
Diyet başlangıç: 20 Haziran
Kilo: 77.4
Boy: 1.72

Diyette 3.günüm, bu sabah 75.2 kg geldim, yani 2 günde 2200 gr ödem gitti

Peki ne yapıyorum?

Günde 1000 cal yiyorum, bu kalorilerin %15-20 sinin carb, %25-30 unun protein ve geri kalanının yağlardan oluşmasına dikkat ediyorum.

Carb tüketimimin mümkün mertebe sebzelerden, yağ tüketimimin ise mümkün mertebe sağlıklı yağlardan olmasına çalışıyorum.Bu hesaplamalar için yediklerimi tartıyor ve myfitnesspal uygulaması kullanıyorum.

Örneklemek gerekirse:

Sabah: 2 yumurta, salatalık, sütlü kahve

Öğlen: protein ilaveli salata, cola light

Akşam: et-tavuk veya balık, yanında sebze veya salata

Atıştırmalık: sütlü kahve, az yağlı peynir, hindi füme, sebze, az meyve gibi.

Beyaz şeker ve un hiç tüketmiyorum.meyve 1 pors tüketiyorum, baklagil-patates-mercimek köfte gibi şeyleri eser miktarda carb hakkımdan düşmek suretiyle yiyorum, örneğin o gün 2 mercimek köfte veya 4 kaşık barbunya yemişsem meyvemi yemiyorum.

IIFYM- if it fits your macros un açılımı.Macrolarıma yani carb-protein-yağ oranıma uyacak kadar yiyorum.

Geçen yıl böyle bir diyetle 2-2,5 ayda 10 kg vermiştim, malesef neredeyse hepsini 1 yıl içinde geri aldım, geri aldırmayan diyet diye birşey yok malesef, yok metabolizmanız değişiyormuş da, geri almıyormuşsun fln hepsi hikaye, bir dünya diyet denedim bugüne kadar.En az açlık ve zorluk hissettiğim, enerjimi ve zekamı en az etkileyen ve en iyi sonuç aldığım bu diyet oldu.Listem aşağı yukarı aynı olacağı için gün gün yediklerimi yazmayacağım, ara ara kilo güncelleyip takibini yapacağım, katılmak isteyen veya destek olmak isteyen hoş gelir, safalar getirir :) sevgiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…