• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Benim annem Mersinli o da biliyor Kaynar yapmayı ama bana almayı unutmuş keşke alsaydık diyor. Tarifini ben sorar sana söylerim canım. Ama o aldığın karışımı suda kaynatıyorsun benim bildiğim ekstra bir şey yok ama ne kadar su konulduğunu bilmiyorum.
Sağol canım cevabını bekliyorum aslında ben kayseriliyim ama çok ovduler o yüzden 5 paket getirttim inşallah ise yarar hemde misafirlere ikram edecez

Canım bir de benim dr sancın olursa papatya çayı iç ve duş al eğer geçmezse beni ara demişti. Evde varsa bi papatya çayı iç rahatlamayı dene olmadı doktorunu ararsın belki bir nst yaptırmanı söyler.
doktorum bugun ttaılden dönuyordu ama yarın mesaısı başlıyor yınede en azındna Ankara da sıklaşırsa ararım henuz takıpteyım.
çok sık gercekten de ama düzensiz işte. beklemedeyim. ağrım falan artar ya da bir farklılık farkedersem gıderım hastanem cok yakın değil cunku. papatya çayı yok şimdi duş alacagım .

kızlar kasılmalarım sık ama düzensiz gelmeye başladı yarım saat içinde 5 kere kaıslma oldu
araları 2 dk- 9-dk-13dk....... gibi ne düşünmeliyim ben şimdi ?
neyi takip etmeiyim. kalkıp toparlanayım mı yoksa bunlar daha değil mi ?
canım benim ikisinde de düzenli aralıklarla geldi

kızlar kasılmalarım sık ama düzensiz gelmeye başladı yarım saat içinde 5 kere kaıslma oldu
araları 2 dk- 9-dk-13dk....... gibi ne düşünmeliyim ben şimdi ?
neyi takip etmeiyim. kalkıp toparlanayım mı yoksa bunlar daha değil mi ?
bir de kasılmalarla birlikte ağrı oluyo mu?

maşallah bebeğine. kaç dikiş olduğunu biliyo musun? benim bugün 6. gün hala acı var sanırım 10-15 günü bulur tam geçmesi
B bhrakdgn A angel5angel kızlar kesiler genelde sag tarafa dogru atılıyormus klosete daha cok sol tarafınıZla oturursanız daha rahat olur diye okumustum bu ıse yarar mı

B bhrakdgn A angel5angel kızlar kesiler genelde sag tarafa dogru atılıyormus klosete daha cok sol tarafınıZla oturursanız daha rahat olur diye okumustum bu ıse yarar mı
evet canım kesi sağda oluyo ben normal otururken bile sağa yatık oturuyorum direk üzerine oturursan açılma riski falan var

canım benim ikisinde de düzenli aralıklarla geldi
5dk-3dk-8dk-4dk-9dk

aralık cok sık ama duznelı degıl yaklaşık 2 sattır belkı daha fazladır böyle devam edıyor

acaba yakında sıklaşır mı diye düşünüyorum. kalem kagıtan uzaklaşamaz oldum. yan odaya gecsem kasılma gelıyor yazmaya gelıyrum kosarak

Canım darısı başımıza inşallah nasıl bebis iyi mi emiyor mu Allahım kolaylık versin inşallah
aminn canım. emiyor Allaha şükür.yarın haftalık kontrolümüz var bakalım bir de işitme testi tekrarlanacak hastanede kalmıştı.inşallah herşey yolundadır güzel haberlerle dönerim

belimden vurmaya başladı sırtıda var normalden bıraz fazla bır kac defa kasıklarıma ıgne batması gıbı ince ama sert geldı o kadar. karın ağrım var sanki ishal olacakmısım gibi ya da adet başlayacak gibi
canım istersen git bi yine de ne olur ne olmaz herkesin belirtisi farklı

Tesekkur ederim bende cok tedirgin oluyordum ne kadar surede gecer acaba birde bebegim 3900 dogdu dikisler biraz fazla sanirim

Canım çok çok guzl anlatmissin doğum hikaye ni darısı başımıza insalllah korku sardı çok fena hemde bebisin nasıl emiyor mu sütun varmı Allah kolaylık versin

Ya ben bu kesiden çok korkuyorum normal doğum yaparken kesinin acısını hissetmediniz mi kızlar
hayır canım zaten lokal anestezi yapıyolar hiç bişey hissetmiyosun. zaten açıklık yaklaşık 10 cm olduğunda yapılıyor kasılma ağrısıyla bişey hissedilmiyor. kesi açılınca doğum zaten maksimum 3-5 dk sürüyor sürmüyor

Back
X