• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
canm emzigi dusunuyom ama meme reddi yapar die korkuyom bnm sütum var ama sürekli agladgnda meme verdgm icn cok yoruluyom ertesi gün ona daha ii bakamiyom
canım ben ilkinde de verdim. 3 aylıkken kendisi bıraktı bunda da verdim. doktorum dedi ilk 3-3,5 ay emme refleksi çok yüksek oluyormuş yani sadece aç olduğu için değil sırf tatmin için emiyomuş. benim ilki de hem meme hem biberon hem emzik emdi hiç bi sıkıntı yaşamadım Allaha şükür. bunda da gece emzirdim sütüm yoktu ama emzirdim mama verdim ve üstüne emzik verdim öyle uyudu yoksa memeden alıp yatırır yatırmaz ağlıyodu. bi dene bence çok yıpranırsın sonra

canm emzigi dusunuyom ama meme reddi yapar die korkuyom bnm sütum var ama sürekli agladgnda meme verdgm icn cok yoruluyom ertesi gün ona daha ii bakamiyom
Ben ilk aylar uykuya gecerken veriyordum. Gaz sancisi olursa. Sonra sadece mamaya kalinca mecbur devam ettim emzige. Gaz sancisi olunca emmek istiyorlar rahatlamak icin ac zannediyorsun. O an emzik ise yariyor. Gene kendi bildigin gibi devam et degismezse dusunursun emzigi.

Bugun dok sordm sutu arttirmk icin humanayi ve galaktago damla dedi bi dene dedi zatn humanayi icitirm yarin galaktagoyuda akabilirsem basliycm
Damlayi ilk dogumda denedim. Arttirirsi sutumu ama besinci ay haberim oldu damladan. Meme reddi oldugu yine azaldi. Sindi meme reddi yasamadan ilk ginden itibaren kullanicam . Karadenizli olan varsa lahana cok sut yapiyor. Aksam iki porsiyon yiyin bide biraz uyursaniz cok arttiriyor. Uykuda arttiriyor. Gece daha sut yapiyor gogusler hemsire demisti. Dereotu hem arttiriyor hem cok guzel susatiyor su icemeyenlere . Yagli sutte anne sutunu yaglandiriyor. Gaz yapiyor ama bebekte gaz varsa ne yersen ye gaz yapiyir zaten. Ben sute biraz seker ilave ettim oyle ictim. Gazini azaltsin diye bebegim gazliydi diye.

bu arada sütüm gelmeye başladı Allaha şükür. bi arkadaş solgarın malt tabletini önerdi çok iyiymiş bana gerek kalmadı ama aklınızda bulunsun. ben humana ve kompostoya dayandım bi de bol su uyku ve duş

Bişi sorabilir miyim siz e tevrübelisiniz die öncelikle Allaha hayırlı kul vatana mişlete size hayırlı evlat olsun inşallah.. sorum şu ki sütümüz gelsin die hastanede sıkıntı cekmemek için humana çayı yada hosaflaro önceden içsek mi bişi olur mu

ya gaz çıkarıyorum, wcye gidiyorum yok taş gibi karnım. yatagımda yatamadm koltuk tepelerinde geziniyorum yarı uyr yarı uyank eşimde sürekli uyanıyo iyimisin diye soruyo

ya bebek strese girecekse normalde diretmeye lüzum görmüyorum ben. ama hiç denemeden ve hastanın bu yönde bir talebi olmadan bebeknde uygun poziayondaysa sezaryen diye tutturanlara benm tepkim. yoksa bebeğim sıkıntı çekecekse istemem yani
Kesinlikle. Bakalım deneyeceğiz bugün artık, öyle bir durumda acil sezaryene alır herhalde. En azından denemedim demem ne yapayım :)

Neden eşinle birlikte olmayı denemiyorsun bide böğürtlen yapragi cayi al öle bisi yapmadan bekleme ananas ye bol bol ve egilip kalkma hareketi yap bagdas kurarak otur
Biz hiç ara vermedik gebeliğin başından beri, çok hareketli bir gebelik geçirdim, plates yaptım 37 ye kadar çalıştım hem de ofiste çok aktif olmama rağmen, sıcak duşlar alıyorum 1 aydır :) ama benim kızım çok inatçı çıktı İnanın tüm tezler çürüdü benim kafamda :) herkes de ayni olacak değil tabii doktorum bunların faydasını açılmada göremezsen sancı anında görürsün merak etme o da şaşkın :) bakalım bugün yine gidiyoruz ya bugün ya yarın suni sancı verecek öyle başlatacak doğumu.

bu arada sütüm gelmeye başladı Allaha şükür. bi arkadaş solgarın malt tabletini önerdi çok iyiymiş bana gerek kalmadı ama aklınızda bulunsun. ben humana ve kompostoya dayandım bi de bol su uyku ve duş

Cok sevindim senin adina cnm boll sutlu gunlerin olsnnn darisi basimiza

İyi geceler kızlar. Yarın eğer suyum da yine bir sakınca görürse suni ile başlatacak doktorum doğumu. Seni de bebeği de çok yormadan bir deneriz Dedi. Olmadı sezaryene dönecek. Artık hayırlısı diyorum. Zaten 4 gün süre verdi bana bu su ile 41 e girmemiz risk dedi. Dua edin bana da güzel haberlerle geleyim ben de. Hergün nst her gün usg derken sona doğru geldim öyle ya da böyle. Bir de suni sancı ile inşallah başarabilirim. Sezaryen korkumu hala atamıyorum üstümden :KK43:
Hakkinda hayirlisi olsun canim. Insallah senin ve bebegin icin en sagliklisi ne ise oyle gelsin.

Oh sütün de gelmis artik ne guzel. Bol bol emzirirsin artik insallah annesi stres yapma.

Benim ilk gebeligim ve gogus ucum yok tecrubeli anneler bunun icin ne yapmam gerek bebegimi emzirebilir miyim bu sekilde
Göğüs ucu çıkartıcılar var canım. Tecrübeli anne değilim ama bu ürünler üzerine eğitim alıp satışını yaptım.
Hazır satılanlar da var enjektörden yapabileceğin model de. Netten bakabilirsin nasıl yapıldığına. Enjektörden göğüs ucu çıkartıcı yapmak yazarsan çıkacaktır.
Çıkartma işlemini yaparken bir süre o şekilde tutmak gerekiyor yoksa uç geri kaçar. Bu şekilde yapa yapa bir süre sonra tedavi olmuş oluyor ve uç kendiliğinden çıkar.

Back
X