• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bugün Bizim doktor nöbetcı oğlumla konuşuyorum oğlum bugün doğabilirsin diye :)) işin espirisi tabi ki buğün oğluşun odasını temizledi babası çok toz olmuştu içim daha rahat. Oğluma diğer ğönderdiğim mesaj önce suyu gönder anlıyım diyorum yoksa bu sancı işinden anlamıcam galiba :anneadayı::halay:

:) hayır tabi ki canım ona yerleşcek kadar uc olsaydı zaten bebiş emerdi benim bildiğin Gögsüm kücücük tü ucu hiç yoktu tek şansım kızım deli gibi emmek istedi o silikonu ucu deliğe gelicek şekilde yerleştirip bebeğe veriyosun o zaten çektikçe meme ucu çıkıyor baya bi süre böyle emzirdim sonra hem uc büyüyor hem bebek büyüdükçe kavrıyor memeyi canım umarım bebeğin tutar ben de almadım meme ucum var artık ama tutamazsa hemen eczaneden aldırırım eşime diye düşünüyorum

Benim de mercimek kadar meme ucum her ihtimale karşı aldım silikon uç ama ilk emzirmede silikonsuz deneyeceğim eğer Bebek emerse silikonu hiç kullanmam.

Selam kızlar birkaç gündür giremedim bebeğim sarılık oldu eşinle bende kan uyuşmazlığının bir türü varmış ikimizde pozitifiz ama olabiliyomuş.2 gün fototerapi aldık şimdi evdeyiz 13 e düştü yarın tekrar tahlille bakılcak düşüşte mi diye.Çok zordu kızlar dua edin tekrar yükselmesin

çok çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz
:dua:

Slmm kızlar 33+5 günlüğüm bu gün bebek hareketleri çokk çokk az tatlı yedim herşeyi denedim ama yine az pazar günü ciğer geliştiriciolmuştum onun etkisi diyeceğim ama salı günü çok hareketliydigitsemmi doktora..

Ben de ciğer geliştirici olduğumda 1 2 hafta kadar hareketlerde azalma olmuştu. Sonra düzeldi.. Gün içinde toplam 10 hareket yapıyorsa sorun yok demişti dr um.

Kızlar size böyle anlamsız bi enerji geldi mi? Birkacgündür cok manasız enerjik hissediyorum evdeki işlerimi eskisi gibi rahat yapıyorum fln bukadar agırlasmısken benım gibi hissedenler varmı
Ben bugün resmen bayram temizliği yaptım eşimle birlikte. Ama şuan kanepede baygınlık geçiriyorum :)

Slmm kızlar 33+5 günlüğüm bu gün bebek hareketleri çokk çokk az tatlı yedim herşeyi denedim ama yine az pazar günü ciğer geliştiriciolmuştum onun etkisi diyeceğim ama salı günü çok hareketliydigitsemmi doktora..

Aynı şeyi bugün ben de yaşıyorum sabah 11 den beri kızım neredeyse hiç hareket etmedi. 1-2 kere hissettim sadece. Ama bütün gün temizlik yaptım şimdi dinlenmek için oturdum ve ufak ufak hareketler başladı tekrardan içim rahatladı. Doktora gitmeyi planlıyordum yoksa. Hatta mesaj attım doktoruma.

Bu arada kızım için bende hazırlıklar yapıyorum bi yandan ☺️ Böyle bi kapı süsü yaptım Mayıs'ıma Bi kaç şey daha yapmak istiyorum ama bakalım Odası için de eksiklerimiz var ama temel ihtiyaçlarını hallettik ☺️

Eklentiler

• IMG_5315.webp
    IMG_5315.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG_4629.webp
    IMG_4629.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 102
Kızlar size böyle anlamsız bi enerji geldi mi? Birkacgündür cok manasız enerjik hissediyorum evdeki işlerimi eskisi gibi rahat yapıyorum fln bukadar agırlasmısken benım gibi hissedenler varmı
Tatlim dogumin yaklastiginin belirtisi derler. Yani cevremde kim varsa herkes doguma giderken bile temizlik yapmak istermis

• Beğen
Reactions: iiz
Aynı şeyi bugün ben de yaşıyorum sabah 11 den beri kızım neredeyse hiç hareket etmedi. 1-2 kere hissettim sadece. Ama bütün gün temizlik yaptım şimdi dinlenmek için oturdum ve ufak ufak hareketler başladı tekrardan içim rahatladı. Doktora gitmeyi planlıyordum yoksa. Hatta mesaj attım doktoruma.
Benim de az önce hafif hafif oynadı çokk sağol cnmm

Bu arada kızım için bende hazırlıklar yapıyorum bi yandan ☺️ Böyle bi kapı süsü yaptım Mayıs'ıma Bi kaç şey daha yapmak istiyorum ama bakalım Odası için de eksiklerimiz var ama temel ihtiyaçlarını hallettik ☺️
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş Mayıs çok güzel bir isim nerden geldi aklınıza ?

Kızlar meme başı olmamasıyla alakalı bu psikoloğun paylaşımlarını okumanızı tavsiye ederim. Evet herşey yazılan çizilen gibi olmuyor deneyimler daha etkili ama her bebeğin bir olmadığı da gerçek. Yaklaşık 40görsel öncesi silikon meme ucu kullanımıyla ve göğüs ucu çıkartıcılarıyla ilgili paylaşım yapmış. Özetle silikon uç kullanmak yerine çıkartıcıları kullanmayı savunmuş, sebepleriyle.

Eklentiler

• IMG_1157.webp
    IMG_1157.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 91
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş Mayıs çok güzel bir isim nerden geldi aklınıza ?
Valla eşim de ben de mayıs doğumluyuz kendimi bildim bileli mayıs ayını başka severim Ayrıca mayıs adı da roma bolluk bereket tanrıçası maia'dan geliyor. Daha sevgiliyken eşimle kızımız olursa mayıs olur demiştik ❤️ Hiç duymadık bizde ama başka isim de hiç düşünmedik Beğenmenize çok sevindim

A Asiy2 cnm sana sözüm vardı çekip koyamadım bi türlü.. Takı yastığımız kapı süsümüz taçlarımız ve en sondaki terlik süsümüz ama terlikler gelmedi daha :D

Eklentiler

• P_20170831_172558_vHDR_Auto.webp
    P_20170831_172558_vHDR_Auto.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 84
  • P_20170831_172637_vHDR_Auto.webp
    P_20170831_172637_vHDR_Auto.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 78
  • P_20170831_172648_vHDR_Auto.webp
    P_20170831_172648_vHDR_Auto.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 74
  • P_20170831_172613_vHDR_Auto_1.webp
    P_20170831_172613_vHDR_Auto_1.webp