- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 41
- Konu Sahibi floransa17
-
- #6.521
Var maalesef ben de test günümü bekliyorum ama ikinci bir deneme yaptığımı düşündükçe sinirlerim bozuluyor sil baştan çok zor hazırda üç tane daha embriyo vardı , gidip yolasım geliyor dondurmadıkları içinGercektenmi oyle yapiyorlar. Benim 12 taneden 8 dollendi. Sonra aradilar 4 tanesi 5. Gune geldi blas durumdalar donduracagiz. ama bir yumurtanizda ilerliyor blas olursa dondurmak istiyormusunuz dediler. Bende maliyeti hic onemli degil dondurun dedim. Hazir 5 e gelmis embriyoyu copemi atayim yani. Neler cekiyoruz biz o bir yumurta icin. Oyle yapan hastaneler varmi yaa sok oldum
Allahim benim eşime de yasatsin bu duyguyuEvet halay çekiyor şuan :))))
Şuan işsizim malesef. Ama işsiz kalmasam tüp bebek denemeyecektik. Şükür işsizim diyeyim ben :)) Her şerde bir hayır vardır dedikleri tam da bu olsa gerek.
Hiç bilmiyorum mersinde mi kalacağım dönecek miyim... eşimi iknaya çalışıyorum buraya taşınmak için. Hayırlısı
Ama eşimin yokluğunu çok hissediyorum gerçekten.
halay mı eheheeheheEvet halay çekiyor şuan :))))
3. gün transferi miydi canım.Canım 11. Gün119 sonra 231- 497 -1031 diye çıkttı
Kızlar ikizzzz :)))))
ayhhhh heyecanlıııııııEvet canım. Ama detaylar saat 1den sonraaa
3. günmüşşş :)3. gün transferi miydi canım.
5. gün mü?
canım ümitsiz olma allahın izniyle senin de olacak biliyorum yıprandın herşey tam olarak transferin oldu ama nasip olmayınca olmuyor inşallah dondurulmuşlar ile bu sefer rabbim yüzünü güldürecekbu aralar 3 deneme negatif herşey temiz çıkıyor bu yüzden sanki asla anne olamıyacakmışım gibi geliyor tuhaf bir his oluyor ve dokunsalar ağlama modundayım kendimi çok kötü hisediyorum
saol canım sana da geçmiş olsun havadan sanırım herkes hasta malesef bu kadar stresin üstüne bide bu hastalık hiç çekilmiyor
ohh şükür ya ne gelmez regliydi bizimkisi , sıkıntı yapmıştı bana oldum da rahatladım valla
Kizlar kan teati yaptirdm beta hcg 591
Gozun aydin canim. sukur belli bir surece girdin. Insan onunu gormek istiyo. Regl beklemek sinir bozucu. Gelince rahatliyo insan yol ciziyo
3. günmüşşş :)
evet tam hastalık havası canım siz bana artık yonca ile birlikte dondurulmuş transfer sürecini anlatacaksınız
sizlerin güzel haberi ile bayram yapacağızzz
inşallah canım bu sefer yüzüme güler rabim son şansım çünkü başka şansım yok ya anne olabilecem yada ömrümün sonuna kadar evlat hasreti ile kavrulup başkalarının anne olabildiğinde sevinme ile geçecek ömrümcanım ümitsiz olma allahın izniyle senin de olacak biliyorum yıprandın herşey tam olarak transferin oldu ama nasip olmayınca olmuyor inşallah dondurulmuşlar ile bu sefer rabbim yüzünü güldürecek
anladım canım düzme dudağını...
adam üstüne düşerni hal etti gitti
damatlar rahat edemez kayınvalidenin yanında zaten
hem para kazanması lazım bebek gelince masraf. hiç bebek magazalarına girip baktınız mi fiyatrlara
bebek arabalarının fiyatları çok uçuk o paraya bi dogan bi şahin alınır yaaa
Haha güzelmiş:)
hic bebek ürünlerine ne baktim ne de magazasina girdim :)
Az önce öğlen yemegi icin dışarı çıkmıştım
Goz ucuyla bi bebek arabasi mağazasi vitrinine bakayim dedim ve aman allahim o ne 3500₺ yaziyodu
Onu alsan bi de kasko sigorta yapitrmak lazim valla :))
Bi gün insallah bebeğimiz olursa anne ve babasini bi ton borca sokmus olarak dogacagi icin 3 yasinda ise verip çalıştırmayı düşünüyorum:))
inşallah canım bu sefer yüzüme güler rabim son şansım çünkü başka şansım yok ya anne olabilecem yada ömrümün sonuna kadar evlat hasreti ile kavrulup başkalarının anne olabildiğinde sevinme ile geçecek ömrüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?