2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Var maalesef ben de test günümü bekliyorum ama ikinci bir deneme yaptığımı düşündükçe sinirlerim bozuluyor sil baştan çok zor hazırda üç tane daha embriyo vardı , gidip yolasım geliyor dondurmadıkları için

canım herşeyde bir hayır var derler yaa demek rabbim öyle kararlaştırmış
eşin memur mu orda alsın tayinini gelsin oda.
Benim eşim zorunlu tayine tabi ondan istesekte biz mersine gelemiyoruz onun memleketinde de görev yasağı var zaten
inşallah en kısa zamanda bir yön verirsiniz inşallah hayatınıza

bu aralar 3 deneme negatif herşey temiz çıkıyor bu yüzden sanki asla anne olamıyacakmışım gibi geliyor tuhaf bir his oluyor ve dokunsalar ağlama modundayım kendimi çok kötü hisediyorum

bu aralar 3 deneme negatif herşey temiz çıkıyor bu yüzden sanki asla anne olamıyacakmışım gibi geliyor tuhaf bir his oluyor ve dokunsalar ağlama modundayım kendimi çok kötü hisediyorum
canım ümitsiz olma allahın izniyle senin de olacak biliyorum yıprandın herşey tam olarak transferin oldu ama nasip olmayınca olmuyor inşallah dondurulmuşlar ile bu sefer rabbim yüzünü güldürecek

evet tam hastalık havası canım siz bana artık yonca ile birlikte dondurulmuş transfer sürecini anlatacaksınız
sizlerin güzel haberi ile bayram yapacağızzz

Gozun aydin canim. sukur belli bir surece girdin. Insan onunu gormek istiyo. Regl beklemek sinir bozucu. Gelince rahatliyo insan yol ciziyo

teşekkür ederim canım. rahatladım vallahi artık sürece girdim gelecek hafta miyonu alır artık dr

evet tam hastalık havası canım siz bana artık yonca ile birlikte dondurulmuş transfer sürecini anlatacaksınız
sizlerin güzel haberi ile bayram yapacağızzz

inş. canım benim ya bu sayfa umudum oldu resmen güzel haberler aldıkça çok mutlu oluyorum.. bizm transferden sonra kısa süre sonra seninde olcak nasipse senden de çokkk güzel haberler alıcaz inş.
Yonca___ canım sen nasılsın?

canım ümitsiz olma allahın izniyle senin de olacak biliyorum yıprandın herşey tam olarak transferin oldu ama nasip olmayınca olmuyor inşallah dondurulmuşlar ile bu sefer rabbim yüzünü güldürecek
inşallah canım bu sefer yüzüme güler rabim son şansım çünkü başka şansım yok ya anne olabilecem yada ömrümün sonuna kadar evlat hasreti ile kavrulup başkalarının anne olabildiğinde sevinme ile geçecek ömrüm

Haha güzelmiş:)
hic bebek ürünlerine ne baktim ne de magazasina girdim :)
Az önce öğlen yemegi icin dışarı çıkmıştım
Goz ucuyla bi bebek arabasi mağazasi vitrinine bakayim dedim ve aman allahim o ne 3500₺ yaziyodu
Onu alsan bi de kasko sigorta yapitrmak lazim valla :))

Bi gün insallah bebeğimiz olursa anne ve babasini bi ton borca sokmus olarak dogacagi icin 3 yasinda ise verip çalıştırmayı düşünüyorum:))

bizim bebekler olursa inşallah olur rabim nasip eder biz bebekler için tohumuna bile para sayıyoruz arabası masrafları neki :) tohumuna paramı saydık diyorlar ya harbi tohumuna para sayıyoruz :)

O nasi söz yahu
Bu son şans ne demek?
Bu son olur ve bebegine kavuşursun insallah ama
Son şans lafini kabul etmiyoruz di mi kizlar !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…