- 5 Haziran 2017
- 2.076
- 2.168
- 83
- 35
- Konu Sahibi floransa17
-
- #6.561
hadi gözün aydın canım.kızlar 10 taneden 7 yumurtam döllenmiş perşembe saat 1 de transfer edilecek. çok heyecanlandım.
hayırlısı olsun inşallah
@rune ikiz deyince gözüm korktu çünkü onun değerlerinde yüksek benim
ayyy 3 çocuk Türkiye şartlarında Allah yardım etsin.canım yaa öyle deme inşallah ikiz olurda bir kerede büyütürsün kuzuları
ilerde kardeşi olsun mu olacaksa yine bu sürece girme derdin olmaz
benim bir oğlum var keşke ikiz olaydı bu gün bu tüp bebek sürecine girmezdim
şimdi ikiz olursada başım üzerine 5,5 yıldır evlad bekliyoruz
birden evlad sayımız 3 olacak tam aile olacağız inşallah
ayy çok heycanlıyım canım.hadi gözün aydın canım.
persembe sen bebeklerini alacan
ben inşallah kese göreceğim
canım ben büyük ihtimal işe gitmeden sabah 8 gibi giderim eşimle.. ama belli de olmaz. eşimin işi çıkarsa öğle arası da gelip giderim. inşallah denk geliriz tanışırız..ayy çok heycanlıyım canım.
peki sen hastaneye gelecek misin ben şehir dışından geldiğim için ne zaman ordaolurum bilmiyorum ama seni tanımak isterdim
Amin inşallah Allahım isteyen herkesin kucagini boş birakmasin isteyen herkese nasip etsin insallahErken karar verme bence bazı insanların kan değeri yavaş yükseliyor.HCG değerin azsa zaten idrarda çıkmaz.Sonra kullandığın testin hassasiyeti de önemli. Moralini bozmamaya çalış Hakkımızda hayırlısı
Açılırken bozulurmuş , ayaküstü açıklamaNiye dondurmamışlar!?
evet ama orda sıfırdan bi tüp yaptırmak çok daha pahalıya gelecek , Of ya neler düşünüyorum ben yalabaratuar teknolojisinin çok iyi olduğunu düşünmüyorum canım.
ama fiyatta ona göre uygun..
Maşallah ... kaçıncı günü transferin ?Kizlarrr hamileyimmmmmmm :)))))
2 sene sonra ve 2 negatiften sonra ilkkez cift cizgiyi gordum iki kez test yaptim ikisindede cikti cok sukur
Persembe kan verecegim dua edin lutfen
Kalpkalpkalpkalpkalpkalpgulucukgulucukgulucuk :))))))))))))
Saol cnm 5. Gunu dondurulmus embrioMaşallah ... kaçıncı günü transferin ?
yaaaa ne güzelll hayırlı uğurlu olsun nerde tedavi görmüştünüz, sorun neydi acaba?Kizlarrr hamileyimmmmmmm :)))))
2 sene sonra ve 2 negatiften sonra ilkkez cift cizgiyi gordum iki kez test yaptim ikisindede cikti cok sukur
hayırlısı olsun inşallah
@rune ikiz deyince gözüm korktu çünkü onun değerlerinde yüksek benim
Sorun sebepsiz cnm hersy cok ii olmasina ragmen ucuncude tuttu sisli memorial de yaptirdim amin cok saol Allah razi olsun Rabbim herkese nasip etsin insallahyaaaa ne güzelll hayırlı uğurlu olsun nerde tedavi görmüştünüz, sorun neydi acaba?
Hayırlı olsun canım çok sevindim ben de gün sayıyorum darısı biz bekleyenlere olsun çift çizgiyi görelim artık yaaa:))Kizlarrr hamileyimmmmmmm :)))))
inşallah canım sağol. perşembe 3. gün olacak canım. benim 5. gün olmayacak sanırım tabi ben tam bilmiyorum sizler gibi amaaaayyy canım yaa ne güzel haber demek 5. güne gitmesini bekliyor hayırlı olsun seninde güzel haberlerini bekliyoruz canım benim
tabi tabi aynen canım haklısıngözün korkmasın ne güzel işte bi seferde iki tane :)) değer önemli tabi ama çok yüksek değer görüp tek kese olanda oluo canım hayırlısı ne ise o olsun
çok güzel çok sevindim Allah tamına erdirsin inş. bende şişli memorialde tedaviye başlıyoerum haftaya darısı başıma:)Sorun sebepsiz cnm hersy cok ii olmasina ragmen ucuncude tuttu sisli memorial de yaptirdim amin cok saol Allah razi olsun Rabbim herkese nasip etsin insallah
Ne güzel maşallah ya , ben de cumartesi test yapacağım inş , transferin sekizinci günü embriyonun 11. Günü oluyorSaol cnm 5. Gunu dondurulmus embrio
6. Ve 7. Gunleri yaptim cikti
rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin 4 zorlar ama gelirse başım gözüm üzerineayyy 3 çocuk Türkiye şartlarında Allah yardım etsin.
inşallah 3üz olur o zaman :) toplam 4 çocuğun olsun
iki oglan iki kız
teşekkür ederim canım :)Ohh MaşallahSayfamızın ilk ikizi geliyor :) Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini alırız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?