2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

hayırlısı olsun inşallah
@rune ikiz deyince gözüm korktu çünkü onun değerlerinde yüksek benim

canım yaa öyle deme inşallah ikiz olurda bir kerede büyütürsün kuzuları
ilerde kardeşi olsun mu olacaksa yine bu sürece girme derdin olmaz

benim bir oğlum var keşke ikiz olaydı bu gün bu tüp bebek sürecine girmezdim
şimdi ikiz olursada başım üzerine 5,5 yıldır evlad bekliyoruz
birden evlad sayımız 3 olacak tam aile olacağız inşallah

ayyy 3 çocuk Türkiye şartlarında Allah yardım etsin.

inşallah 3üz olur o zaman :) toplam 4 çocuğun olsun
iki oglan iki kız

ayy çok heycanlıyım canım.
peki sen hastaneye gelecek misin ben şehir dışından geldiğim için ne zaman ordaolurum bilmiyorum ama seni tanımak isterdim
canım ben büyük ihtimal işe gitmeden sabah 8 gibi giderim eşimle.. ama belli de olmaz. eşimin işi çıkarsa öğle arası da gelip giderim. inşallah denk geliriz tanışırız..

ama perşembe olmasa da bi gün tanışırız daha sen buralarda olursun daha hamiş kalınca geleceksın kontrole :)

Amin inşallah Allahım isteyen herkesin kucagini boş birakmasin isteyen herkese nasip etsin insallah

Kizlarrr hamileyimmmmmmm :)))))
2 sene sonra ve 2 negatiften sonra ilkkez cift cizgiyi gordum iki kez test yaptim ikisindede cikti cok sukur
Persembe kan verecegim dua edin lutfen
Kalpkalpkalpkalpkalpkalpgulucukgulucukgulucuk :))))))))))))
yaaaa ne güzelll hayırlı uğurlu olsun nerde tedavi görmüştünüz, sorun neydi acaba?

Kizlarrr hamileyimmmmmmm :)))))
2 sene sonra ve 2 negatiften sonra ilkkez cift cizgiyi gordum iki kez test yaptim ikisindede cikti cok sukur
Persembe kan verecegim dua edin lutfen
Kalpkalpkalpkalpkalpkalpgulucukgulucukgulucuk :))))))))))))
Hayırlı olsun canım çok sevindim ben de gün sayıyorum darısı biz bekleyenlere olsun çift çizgiyi görelim artık yaaa:))

Sorun sebepsiz cnm hersy cok ii olmasina ragmen ucuncude tuttu sisli memorial de yaptirdim amin cok saol Allah razi olsun Rabbim herkese nasip etsin insallah
çok güzel çok sevindim Allah tamına erdirsin inş. bende şişli memorialde tedaviye başlıyoerum haftaya darısı başıma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…