- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
Kaçıncı günün değerin düşük yani negatif ama önemli olan kaçıncı günün olduğu 12 ve sonrası ise yoktur muhtemelenA AnestezistkilisliNasilYarDiyeyim mutlu60 C cibilicibilisaksak06 aaynaa @Hurihuri2013 @Ruhudeli SchonerDuft
arkadaslar sizce benim degerim ignenin etkisinden dolayi mi oyle cikmistr yoksa gec dolenme ihtimalinden dolayi mi kafami cok karistiriyor diyorum ki gebelik falan yok igneden dolayi dusuk cikti tutmus olsa daha yuksek cikmaz miydi sizce normal mi bu durum persembeye kadar hergun yaptirmayi düşünüyorum
Canım yabancı forumlarda böyle tedavilerden en erken 12 gün sonra kana bakıyorlar. 12. güne kadar bebeğin rahme tutunma durumu varmış. Tabii 10. günden sonraki tutunmalarin oranı düşüktür ama bence yok değil. Bir de iğnenin etkisi olduğunu sanmıyorum. 2 buçuk çıktıysa bebiş ya yeni tutunuyodur ya da tutunmayı bırakmıştır. İnşallah hakkında hayırlısı olurA AnestezistkilisliNasilYarDiyeyim mutlu60 C cibilicibilisaksak06 aaynaa @Hurihuri2013 @Ruhudeli SchonerDuft
arkadaslar sizce benim degerim ignenin etkisinden dolayi mi oyle cikmistr yoksa gec dolenme ihtimalinden dolayi mi kafami cok karistiriyor diyorum ki gebelik falan yok igneden dolayi dusuk cikti tutmus olsa daha yuksek cikmaz miydi sizce normal mi bu durum persembeye kadar hergun yaptirmayi düşünüyorum
Canım ben 2 tane ovitrelle kullanmıştım 11. gün idrarda negatif çıktı ben adet oldum burada bi arkadaş 11. Gün idrarda silik görmüştü o hamile yani iğnenin etkisi kalacak olsa o güne benim kalırdı diye düşünüyorum 2 tane vurulmuştum çünkü. İnş hamilesindir üzülme sabret dua et.A AnestezistkilisliNasilYarDiyeyim mutlu60 C cibilicibilisaksak06 aaynaa @Hurihuri2013 @Ruhudeli SchonerDuft
Canım geç döllenme olabilir biraz bekle tekrar yap cuma veya pazartesi tekrarlaA AnestezistkilisliNasilYarDiyeyim mutlu60 C cibilicibilisaksak06 aaynaa @Hurihuri2013 @Ruhudeli SchonerDuft
Iyi akşamlar kizlar benim de 2. Asilamam olumsuz. Her olumsuz sonuctan sonra daha da yikiliyorum. Dr 3.ameliyat icin ve tüp bebek icin görüşmeye cagirdi.
Başıma geldi canım progesteron sebebiyle adet olamadım Dr biraktirdi. Ama önce hamile olmadığına emin ol bence iki gün sonra tekrar baktır kanda. Eğer hala yoksa bebek o zaman progestani bırak.Iyi aksamlar
Benimde bu gün aşılamanın 11.gunuydu
Sabah evde test yaptım ikinci çizgi silik çıkınca bi umut gidip kan verdim
Sonuç 3.21 negatif
Doktor bana şu tarihte test yaptır vs demedi
Progesteron da içiyorum
Bu ilacı içind e adet olmuyomusuz sanırım
Benim normalde 2 3 kasim regli tarihimdi
Aşılamadan dolayı adet günüm değişir mi acaba
Yanı ılaci bırakmadan regli olmazmiyim
Yardımcı olurmusunuz lutfen
Başıma geldi canım progesteron sebebiyle adet olamadım Dr biraktirdi. Ama önce hamile olmadığına emin ol bence iki gün sonra tekrar baktır kanda. Eğer hala yoksa bebek o zaman progestani bırak.
Adet tarihi asilamadan 14 gün sonra olur normalde
Rahimden yine. Bu defa sol tüpüm alinacak ve miyomlar. Rahim düzensizliği varmis bideHayırlı si cnm uzulme dicem ama olmuyor biliyorum ne ameliyat olucan
Rahimden yine. Bu defa sol tüpüm alinacak ve miyomlar. Rahim düzensizliği varmis bide
Niye cnm ameliyat dediki??Iyi akşamlar kizlar benim de 2. Asilamam olumsuz. Her olumsuz sonuctan sonra daha da yikiliyorum. Dr 3.ameliyat icin ve tüp bebek icin görüşmeye cagirdi.
11. gün çok erken benim doktorum 15. gün dedi bence cuma yine yaptır belki de artar benim de bugün 10. gün pazara kadar gebelik testi yaptırmayacağım..Iyi aksamlar
Benimde bu gün aşılamanın 11.gunuydu
Sabah evde test yaptım ikinci çizgi silik çıkınca bi umut gidip kan verdim
Sonuç 3.21 negatif
Doktor bana şu tarihte test yaptır vs demedi
Progesteron da içiyorum
Bu ilacı içind e adet olmuyomusuz sanırım
Benim normalde 2 3 kasim regli tarihimdi
Aşılamadan dolayı adet günüm değişir mi acaba
Yanı ılaci bırakmadan regli olmazmiyim
Yardımcı olurmusunuz lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?