Aşılama 2017 eylül-ekim aşılama yaptiracak olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kaçıncı günün değerin düşük yani negatif ama önemli olan kaçıncı günün olduğu 12 ve sonrası ise yoktur muhtemelen

Canım yabancı forumlarda böyle tedavilerden en erken 12 gün sonra kana bakıyorlar. 12. güne kadar bebeğin rahme tutunma durumu varmış. Tabii 10. günden sonraki tutunmalarin oranı düşüktür ama bence yok değil. Bir de iğnenin etkisi olduğunu sanmıyorum. 2 buçuk çıktıysa bebiş ya yeni tutunuyodur ya da tutunmayı bırakmıştır. İnşallah hakkında hayırlısı olur

Canım ben 2 tane ovitrelle kullanmıştım 11. gün idrarda negatif çıktı ben adet oldum burada bi arkadaş 11. Gün idrarda silik görmüştü o hamile yani iğnenin etkisi kalacak olsa o güne benim kalırdı diye düşünüyorum 2 tane vurulmuştum çünkü. İnş hamilesindir üzülme sabret dua et.

Canım geç döllenme olabilir biraz bekle tekrar yap cuma veya pazartesi tekrarla

arya canım bence erken yaptın kişiden kişiye iğnelerin etki süresi de farklıymış bence zaten iki günde iki katı olması lazım cumaya kalmadan yarın ya da perşembe yaptırınca en azından o değerin 20 falan çıkması lazım inşallah çıkacak da ben umutluyum

Bugun saglik ocagina gittim tekrar yaptırmak icin sistemleri bozukmus veremedim misafirim vardi onu birakip ozele de gidemedim artık yarin direk ozele gidip vercem tekrar bakalim nolcak düşünmekten beynime agrilar giriyor

Iyi akşamlar kizlar benim de 2. Asilamam olumsuz. Her olumsuz sonuctan sonra daha da yikiliyorum. Dr 3.ameliyat icin ve tüp bebek icin görüşmeye cagirdi.

Iyi aksamlar
Benimde bu gün aşılamanın 11.gunuydu
Sabah evde test yaptım ikinci çizgi silik çıkınca bi umut gidip kan verdim
Sonuç 3.21 negatif
Doktor bana şu tarihte test yaptır vs demedi
Progesteron da içiyorum
Bu ilacı içind e adet olmuyomusuz sanırım
Benim normalde 2 3 kasim regli tarihimdi
Aşılamadan dolayı adet günüm değişir mi acaba
Yanı ılaci bırakmadan regli olmazmiyim
Yardımcı olurmusunuz lutfen

Başıma geldi canım progesteron sebebiyle adet olamadım Dr biraktirdi. Ama önce hamile olmadığına emin ol bence iki gün sonra tekrar baktır kanda. Eğer hala yoksa bebek o zaman progestani bırak.
Adet tarihi asilamadan 14 gün sonra olur normalde

Yine hayal kırıklığı
Malesef hamile olmadigim belli çok isterdim sonuç farklı çıksın ama nasip

O zaman ılaci bıraktıktan sonra regli olucam

Kızlar benim 7 günüm afedersiniz silince kırmızı geldi peceteye belimde ağrıyor bu kadar erken adet olan varmi

4 gün erken gelmişti benimde bu ay. Yarın yumurta kontrolüm var eşinle beraber gel dedi pazartesi 16 mmlikler vardı yarın yumurtalar büyümüşse olacak inşallah 3. Aşılamam. Sırf elimde ilaç kaldı diye yaptırıyorum bu aşılamayı sıkıldım artık doktor görmek istemiyorum psikolojim bozuldu. Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

11. gün çok erken benim doktorum 15. gün dedi bence cuma yine yaptır belki de artar benim de bugün 10. gün pazara kadar gebelik testi yaptırmayacağım..
pazartesi de kan vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…