Tesekkür ederim gecen ay ki aşılamsm malesef yanlış ilaç kullanımından dolayı sayılmıyor ve biraz gerginim hakkımızda hayırlısı inş.Canım herkesin aşilma günü farklı oluyor kimi 13.gün kimi 16.gün yumurtanin gelişimine göre bakıp catlama ignesini veriyor. İlkinde erken gelişir 2.asilamada geç gelişir bu normal yani doktorun doğru yapiyodur merak etme
Ben 10. Gün kan vermiştim 0.125 cıkmıstı sonra 15 gün test yaptım silik çizgi çıktı kan verdim 121 çıktı bence erken yapıp moralini bozma benim moralim bozulmuştuArkadaslar ayin 10nda catlatma 12 asilama oldum sizce bugün kan versem cikar mi normalde test gunum persembe ama gelisimi takip etmek için sizce yaptirmali miyim biraz olsn merakimi giderir mi
Gec dollenme soz konusumuydu sizde catlama gec falan mi oldu hersey vaktindemi gelistiBen 10. Gün kan vermiştim 0.125 cıkmıstı sonra 15 gün test yaptım silik çizgi çıktı kan verdim 121 çıktı bence erken yapıp moralini bozma benim moralim bozulmuştu
Evet canım 2 saat gidiyoruz memur olduğumuz için çok izinde kullanamıyoruz.Asilamada değil de klomen tedavisinde benim de böyle olmuştu canım. Asilamada iğne vurundugum için yumurtalarım 4 günde gelismisti ama sanki daha önce bir kez baksa iyi olurdu. Gerçi sizin uzak hastane sanirim
Bilmiyorum canım pazartesi doktor a gideceğim bakalım ne diyecek buradan paylaşırım.Gec dollenme soz konusumuydu sizde catlama gec falan mi oldu hersey vaktindemi gelisti
Hayırlısı olsun canım evet normal de iptal ediyorlar en fazla 3 yumurta diyolar ama benim 3. Asilamamdi 4 yumurta gelişti iğnelerle hepsi de büyüdü ama dr iptal felan etmedi ve yapıldı asilamam bugün 5.gunum ama öncekilerden söylemişti çok yumurta da çoğul gebelik riski olduğundan onerilmiyo diyeSelam kızlar sizlere bisey sormak istiyorum gecen ay bende aşılama tedavisine başladım igneleri falan kullandım son aşamaya gelince doktorum cok yumurtan var dedi ve aşılamayı iptal ettiyumurtanın cok olması iyi bişey degilmi kafama takıldı başka aranızfa böyle bişey yaşayan varmı acaba?
Hayır canim tek kese gördükbu arada kaç kese göründü canım çoğul gebelik mi
En son adetinin ilk gününe göre hesaplanıyo sanırım canimHani tarifi baz alıyorsun canım son adet tarihinizi yoksa aşılama tarihini mi
Benimde 8 yumurtam oldu ama kaçı hangi boyuttaydı bilmiyorum sanırım 3-4 tanesi 18 mm olmustu ama benim doktorum iptal etmedi suan hamileyim tek kese gördükSelam kızlar sizlere bisey sormak istiyorum gecen ay bende aşılama tedavisine başladım igneleri falan kullandım son aşamaya gelince doktorum cok yumurtan var dedi ve aşılamayı iptal ettiyumurtanın cok olması iyi bişey degilmi kafama takıldı başka aranızfa böyle bişey yaşayan varmı acaba?
İnşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsın canım:) burda 3-4 yumurtayla aşılama yaptıranları okuyunca acaba dedim nirazda doktoruma güvenim sarsıldı ondan galibaHayırlısı olsun canım evet normal de iptal ediyorlar en fazla 3 yumurta diyolar ama benim 3. Asilamamdi 4 yumurta gelişti iğnelerle hepsi de büyüdü ama dr iptal felan etmedi ve yapıldı asilamam bugün 5.gunum ama öncekilerden söylemişti çok yumurta da çoğul gebelik riski olduğundan onerilmiyo diye
Ne güzel canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza benim doktorumda iptal etmeyebilirdi aslında zaten tek tüpüm kapalı ihtimal düşük yani ama herşey nasip kısmetBenimde 8 yumurtam oldu ama kaçı hangi boyuttaydı bilmiyorum sanırım 3-4 tanesi 18 mm olmustu ama benim doktorum iptal etmedi suan hamileyim tek kese gördük
Daha var bikacgun bekle ve kanda yaptır onlarda yanılma payı olabiliyor kan garanti keşke yapmasaydın insanın morali bozuluyor oyle ilk asilamammiMerhaba kızlar ben ee asilama yaptirdim bugün 10. Gun Saba idrar testi yaptım negatif çıktı sonuç değişirmi acaba
Evet sonucun değişebilir! Bak ben asilamanin 9. günü gördüm pozitifi değerim 48 çıktı. Ama bir arkadaş 14. gün yaptığı testte idrarda yani negatif gördü. Bir de kan baktirdi değeri 300 lerde çıktı.Yok ilk değil ya aslında doktor 10. Günü kanda baktır dedi bende pihtilasma bozukluğu var dusuklerim ve kimyasal gebeliğim oldu doktor erken yap hemen ıgne ye başlayalım dedi ben çift çizgiyi görmeden kanda baktırmak istemedim
Kaygıdandır cnm inş mutlu haber verirsinArkadaslar nasılsınız son durumlariniz neler
Ben kan verdim sonuc bekliyorum 2 saat sonra çıkacak neden bilmiyorum tahlili verdikten sonra tüm hevesim gitti sanki olumsuz çıkacak hissi var heyecanim merakım falan uçtu gitti
ben de kalktım aşılamadan sonra ev temizliği yaptım. perde astım, dolap yerleştirdim. işe gidip gelirken yürüyorum devamlı. haberi olmayanlar nasıl yapıyor. hamileliklerinin ilk haftalarında sakınmıyorlar, her işi yapıyorlar. Allah nasip ettiyse iş güç etkilemez ama tabi ben normal olanlardan değilim. aşılama ile bebek sahibi olmaya çalışıyorum. dikkat etmiyorum. ama bu ay.... geçen ay çanta bile taşımadım ama olmadı. of yaaa gerildim galiba.Hic korkma canim ben asilama yaptırdım sonra 15 kat merdiven çıktım icin rahat olsun rabbim versin yeterki her turlu seninle kalır o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?