Aşılama 2017 eylül-ekim aşılama yaptiracak olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde temmuz ayinda oyle olmustu sag tarafta 4 u birden gelisince siklus iptal edilmisti sol daha coktu ama benimki cok gec buyudu seninki erken olmus ins iptal olmadan yaptırırsin da olumlu sonuc alirsin bazi doktorlar kendiliginden catlamasini onleyici igne ilac vs veriyormus sana ne dedi

Asilamayi yapmasi icin yumurtanin catlamis olmasi lazim ki asilama yapilabilsin asilamayi yapiyorsa catlatmayi neden sonra veriyor ki bu iste bi terslik var da hayirlisi acaba cok mu yumurtan var di ki biri catladi yapti hemen digeride catlasin dogal deneyin diye mi oyle yapti ki acaba herhangi bir bilgi vermedi mi doktorun

Sayısını dert etmedi Dr asilamayi iptal etmeyecek galiba. En büyüğü 23 mm herhalde diğerleri daha küçük giden gitsin kalanlar bizimdir diye düşünmüş olabilir. Bana hala gonal f e devam ettiriyor pazar günü aşılama var. Çok hevesliydim ilk defa aşılama olcak ama rüyamda ikiz bebek beklerken adet olduğumu gördüm çok moralim bozuldu

Olup da düşecek mi acaba yaa çok uzuluyordum rüyada da. Artık hiç umudum kalmadi

Canim kusura bakma tekrar soruyorum ama asilama yapıldıktan sonramı çatlatma iğnesi oldun o kısımı pek anlayamadım :/

Evet cnm sağ yumurtalığım kapalı benim sadece sol yumurtaliktan hamile kalabilirmişim kontrol için gitmiştim sağda ufak yumurtalar vardı solda ise bir kaç tane ve bir tanesi 21 mm olduğunu söyledi sadece klomen hap kullandım 5 gün ve çok güzel geliştiğini çatlamak üzere olduğunu söyledi hemen aşılamayı yaptı akşamda catlatma iğnesi vuruldum ama burda okuduklarım hep önce catlatma iğnesi sonra aşılama o yüzden benimde aklıma takıldı size sormak istedim

Bir anlasam benimde kafam karıştı sağ taraf kapalı sadece sol taraf işlev gösteriyor oda baktığımda 21 mm cok guzel gelismis klomen kullandim 5 gun ve çatlamak üzere dedi hemen apar topar asilama yapti aksamda catlatma ignesi yaptirdim sonrasinda iliski içinde birşey demedi sadece 1 hafta sonra gel kan ver değerlerine bakıcaz dedi ayın 18 inde de kendim evde il idrarınla test yap bana bildir dedi kafam karıştı iyice

Ruyalara takılıp moralini bozma en stressiz gecirmen gereken gunlerde kafani boyle seylere takma ben aylardir neler neler görüyorum ama bu sefer sadece dua ediyorum aklima gelip uzulecegim an hemen baska birsey bulup onunla ilgileniyorum kafami dagitiyorum insan düşündükçe isin icinden cikamiyor buraya yazilanlari da okuyup dertlenme bazen buraya bile girmiyorum ben umutsuzluga kapilmamak icin cuma vaktindeyiz bak ne istersen rabbimden iste bende cok istiyorum ikiz evlatlarim olsun o kadar zaman bekledim çifte mutluluk yasatsin diyorum ama nasip bu allah kuluna kaldiramayacagi yuk vermez sen tevekkul et sadece bende yarin kontole gidicem ona gore asilama günüm belli olcak pzt sali diye tahmin ediyorum ama bakalim neler olcak hayirlisi artik

Ins en hayirlisi olur hakkinda sen yine de kalbimi karartma vardir buna da bi sebep bi taraf kapali diye de umutsuz olma benim doktoruma gelen bir hanim hayati boyunca regl olmamis ama tedavi sonrasi ikiz hamile kalmış yeterki rabbim ol desin

Ins en hayirlisi olur hakkinda sen yine de kalbimi karartma vardir buna da bi sebep bi taraf kapali diye de umutsuz olma benim doktoruma gelen bir hanim hayati boyunca regl olmamis ama tedavi sonrasi ikiz hamile kalmış yeterki rabbim ol desin

Aynen öyle inşallah Rabbim bizlerede nasip eder bu duyguyu ne kadar stres yapmamaya çalışsamda olmuyor elimde değil birde ben Almanyada yaşıyorum acaba burdaki prosedür Turkiyeden farklı mi diye düşünüyorum birde anlamadığım neden 1 hafta sonra kan veriyorum neyin değerine bakıcaklar daha erken degilmi tutması için

Progesterona bakacak olabilirler genelde adetin 21.gunu bakiyorlar ona bende bi kez vermiştim orda nasil olur seninki hatta nasil olur bilemedim simdi

Değerlerim yükselmiş mi diye bakicakmis sanırım dediğin gibi progesteron hormonu yumurtlama çatladığını gösteren hormon galiba 1 haftada döllenme belli olur mu ki burdaki doktorlar gerçekten bu konuda çok titizler ama biraz acayip işte çok soru sordum özür dilerim ama ilk defa aşılama yaptırıyorum ve çok merak ediyorum pazartesi gelse bir an önce de rahatlasam

Yanı normalde doktor takip ediyo yumurta istenilen boyuta gelince çatlatma iğnesi veriyo yaklaşık 24-36 saat sonrada asilama yapılıyo Allah istedikten sonra hertürlü olur bence doktorun Bi bildiği vardır yoksa neden öyle bısey yapsinki sen kalbini ferah tut insaAllah istegimiz olur

Inşallah canım benim dualarım benim gibi bekleyen emek ve sabir gösterip Rabbine sığınan herkes için...

Kızlar yarın asilamam var korkuyorum. Olabilir mi acaba yaa tutar mi? Umutla umutsuzluk arasında gidip geliyorum. Sizler ne durumdasiniz

Iyi geceler.. bu ay 2. asilama icin ignelere basladim. 3 yumurta olustu fakat gelismemis 13mm de kaldi. Dr haftasonu da igneleri vurul pazartesi kontrole gel dedi. Adetin 10. gunundeyim. Gelisir mi acaba???

Iyi geceler.. bu ay 2. asilama icin ignelere basladim. 3 yumurta olustu fakat gelismemis 13mm de kaldi. Dr haftasonu da igneleri vurul pazartesi kontrole gel dedi. Adetin 10. gunundeyim. Gelisir mi acaba???
Gelişebilir bence 4_5 mm kalmış çok bişey değil. İyi düşün iyi olsun

Ya kızlar banada biri akıl versin bugun 10. Gün hala iğnenin etkisimidir ikinci çizgi

Ya kızlar banada biri akıl versin bugun 10. Gün hala iğnenin etkisimidir ikinci çizgi
Olabilir emin olmak icin 14 gun ve kan testi idrar testlerine güvenmeyin bence para tuzagi ben artik satin bile almiyorum yanilma payi yuzunden ki zaten kana karistiktan daha da sonra idrara geciyor günü gelince gidip kan tahlili yaptiriyorum onca strese girmemis oluyorum yeterince yipraniyoruz birde bu üstüne amannn amannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…