Benimde temmuz ayinda oyle olmustu sag tarafta 4 u birden gelisince siklus iptal edilmisti sol daha coktu ama benimki cok gec buyudu seninki erken olmus ins iptal olmadan yaptırırsin da olumlu sonuc alirsin bazi doktorlar kendiliginden catlamasini onleyici igne ilac vs veriyormus sana ne dediKızlar benim de bugün yumurta kontrolum vardı 7. Gunum bugun. Bir sürprizle karşılaştık sanırım 4 ten fazla yumurtam var ve bir tanesi 23 mm olmuş bileaşılama en erken 10. Gün olabilyormus. Üç gün daha bu yumurtalar alıp başını gitmesin yaa
Asilamayi yapmasi icin yumurtanin catlamis olmasi lazim ki asilama yapilabilsin asilamayi yapiyorsa catlatmayi neden sonra veriyor ki bu iste bi terslik var da hayirlisi acaba cok mu yumurtan var di ki biri catladi yapti hemen digeride catlasin dogal deneyin diye mi oyle yapti ki acaba herhangi bir bilgi vermedi mi doktorunKızlar Merhaba bende 2 ekimde aşılamamı oldum yanlız aklıma takılan birşey var ben yumurtalar büyümüş mu diye kontrole gittiğimde sol yumurtam 21mm olmuştu ve doktor hemen aşılama yapalım dedi yaklaşık 1 2 saat eşimin sperm testi alınması ve yıkanmasını bekledik aşılama yapıldı ve akşamına catlatma iğnesini yaptırdım bu işte bir terslik var ama anlamadım neden böyle oldu ve catlatma iğnesinin ertesi günü ayakta duramıyordum uykum var hala sürekli sallaniyorumbugün aşılamanın 3.gunu ve hiçbir ilacta vermedi bana sizce bu normal mi yoksa ben mi abartıyorum
Sayısını dert etmedi Dr asilamayi iptal etmeyecek galiba. En büyüğü 23 mm herhalde diğerleri daha küçük giden gitsin kalanlar bizimdir diye düşünmüş olabilir. Bana hala gonal f e devam ettiriyor pazar günü aşılama var. Çok hevesliydim ilk defa aşılama olcak ama rüyamda ikiz bebek beklerken adet olduğumu gördüm çok moralim bozulduBenimde temmuz ayinda oyle olmustu sag tarafta 4 u birden gelisince siklus iptal edilmisti sol daha coktu ama benimki cok gec buyudu seninki erken olmus ins iptal olmadan yaptırırsin da olumlu sonuc alirsin bazi doktorlar kendiliginden catlamasini onleyici igne ilac vs veriyormus sana ne dedi
Canim kusura bakma tekrar soruyorum ama asilama yapıldıktan sonramı çatlatma iğnesi oldun o kısımı pek anlayamadım :/
Asilamayi yapmasi icin yumurtanin catlamis olmasi lazim ki asilama yapilabilsin asilamayi yapiyorsa catlatmayi neden sonra veriyor ki bu iste bi terslik var da hayirlisi acaba cok mu yumurtan var di ki biri catladi yapti hemen digeride catlasin dogal deneyin diye mi oyle yapti ki acaba herhangi bir bilgi vermedi mi doktorun
Ruyalara takılıp moralini bozma en stressiz gecirmen gereken gunlerde kafani boyle seylere takma ben aylardir neler neler görüyorum ama bu sefer sadece dua ediyorum aklima gelip uzulecegim an hemen baska birsey bulup onunla ilgileniyorum kafami dagitiyorum insan düşündükçe isin icinden cikamiyor buraya yazilanlari da okuyup dertlenme bazen buraya bile girmiyorum ben umutsuzluga kapilmamak icin cuma vaktindeyiz bak ne istersen rabbimden iste bende cok istiyorum ikiz evlatlarim olsun o kadar zaman bekledim çifte mutluluk yasatsin diyorum ama nasip bu allah kuluna kaldiramayacagi yuk vermez sen tevekkul et sadece bende yarin kontole gidicem ona gore asilama günüm belli olcak pzt sali diye tahmin ediyorum ama bakalim neler olcak hayirlisi artikSayısını dert etmedi Dr asilamayi iptal etmeyecek galiba. En büyüğü 23 mm herhalde diğerleri daha küçük giden gitsin kalanlar bizimdir diye düşünmüş olabilir. Bana hala gonal f e devam ettiriyor pazar günü aşılama var. Çok hevesliydim ilk defa aşılama olcak ama rüyamda ikiz bebek beklerken adet olduğumu gördüm çok moralim bozuldu
Ins en hayirlisi olur hakkinda sen yine de kalbimi karartma vardir buna da bi sebep bi taraf kapali diye de umutsuz olma benim doktoruma gelen bir hanim hayati boyunca regl olmamis ama tedavi sonrasi ikiz hamile kalmış yeterki rabbim ol desinBir anlasam benimde kafam karıştı sağ taraf kapalı sadece sol taraf işlev gösteriyor oda baktığımda 21 mm cok guzel gelismis klomen kullandim 5 gun ve çatlamak üzere dedi hemen apar topar asilama yapti aksamda catlatma ignesi yaptirdim sonrasinda iliski içinde birşey demedi sadece 1 hafta sonra gel kan ver değerlerine bakıcaz dedi ayın 18 inde de kendim evde il idrarınla test yap bana bildir dedi kafam karıştı iyice
Ins en hayirlisi olur hakkinda sen yine de kalbimi karartma vardir buna da bi sebep bi taraf kapali diye de umutsuz olma benim doktoruma gelen bir hanim hayati boyunca regl olmamis ama tedavi sonrasi ikiz hamile kalmış yeterki rabbim ol desin
Progesterona bakacak olabilirler genelde adetin 21.gunu bakiyorlar ona bende bi kez vermiştim orda nasil olur seninki hatta nasil olur bilemedim simdiAynen öyle inşallah Rabbim bizlerede nasip eder bu duyguyu ne kadar stres yapmamaya çalışsamda olmuyor elimde değil birde ben Almanyada yaşıyorum acaba burdaki prosedür Turkiyeden farklı mi diye düşünüyorum birde anlamadığım neden 1 hafta sonra kan veriyorum neyin değerine bakıcaklar daha erken degilmi tutması için
Yanı normalde doktor takip ediyo yumurta istenilen boyuta gelince çatlatma iğnesi veriyo yaklaşık 24-36 saat sonrada asilama yapılıyo Allah istedikten sonra hertürlü olur bence doktorun Bi bildiği vardır yoksa neden öyle bısey yapsinki sen kalbini ferah tut insaAllah istegimiz olurEvet cnm sağ yumurtalığım kapalı benim sadece sol yumurtaliktan hamile kalabilirmişim kontrol için gitmiştim sağda ufak yumurtalar vardı solda ise bir kaç tane ve bir tanesi 21 mm olduğunu söyledi sadece klomen hap kullandım 5 gün ve çok güzel geliştiğini çatlamak üzere olduğunu söyledi hemen aşılamayı yaptı akşamda catlatma iğnesi vuruldum ama burda okuduklarım hep önce catlatma iğnesi sonra aşılama o yüzden benimde aklıma takıldı size sormak istedim
Yanı normalde doktor takip ediyo yumurta istenilen boyuta gelince çatlatma iğnesi veriyo yaklaşık 24-36 saat sonrada asilama yapılıyo Allah istedikten sonra hertürlü olur bence doktorun Bi bildiği vardır yoksa neden öyle bısey yapsinki sen kalbini ferah tut insaAllah istegimiz olur
Gelişebilir bence 4_5 mm kalmış çok bişey değil. İyi düşün iyi olsunIyi geceler.. bu ay 2. asilama icin ignelere basladim. 3 yumurta olustu fakat gelismemis 13mm de kaldi. Dr haftasonu da igneleri vurul pazartesi kontrole gel dedi. Adetin 10. gunundeyim. Gelisir mi acaba???
Olabilir emin olmak icin 14 gun ve kan testi idrar testlerine güvenmeyin bence para tuzagi ben artik satin bile almiyorum yanilma payi yuzunden ki zaten kana karistiktan daha da sonra idrara geciyor günü gelince gidip kan tahlili yaptiriyorum onca strese girmemis oluyorum yeterince yipraniyoruz birde bu üstüne amannn amannnYa kızlar banada biri akıl versin bugun 10. Gün hala iğnenin etkisimidir ikinci çizgi
20.güne kadar yolu var acele etmeIyi geceler.. bu ay 2. asilama icin ignelere basladim. 3 yumurta olustu fakat gelismemis 13mm de kaldi. Dr haftasonu da igneleri vurul pazartesi kontrole gel dedi. Adetin 10. gunundeyim. Gelisir mi acaba???
Benimde yarin kontrol crs aşılama insKızlar yarın asilamam var korkuyorum. Olabilir mi acaba yaa tutar mi? Umutla umutsuzluk arasında gidip geliyorum. Sizler ne durumdasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?