Noldu canim durumun ne yapildi mi aşilaman?Kızlar yarın asilamam var korkuyorum. Olabilir mi acaba yaa tutar mi? Umutla umutsuzluk arasında gidip geliyorum. Sizler ne durumdasiniz
Bir saat içinde yapılacak. İmzami ve ödemeyi alirlarken elime bir çift steril eldiven ve ince bir boru tutusturdular paketli halde heyecandan ve korkudan bayilcam herhaldeNoldu canim durumun ne yapildi mi aşilaman?
Doğru söylüyosun Canim aslında en doğrusu yapmamakOlabilir emin olmak icin 14 gun ve kan testi idrar testlerine güvenmeyin bence para tuzagi ben artik satin bile almiyorum yanilma payi yuzunden ki zaten kana karistiktan daha da sonra idrara geciyor günü gelince gidip kan tahlili yaptiriyorum onca strese girmemis oluyorum yeterince yipraniyoruz birde bu üstüne amannn amannn
Eldiven ve boru derkenBir saat içinde yapılacak. İmzami ve ödemeyi alirlarken elime bir çift steril eldiven ve ince bir boru tutusturdular paketli halde heyecandan ve korkudan bayilcam herhalde
Dogumhaneye cikarmam için elime verdiler aşılama kanulu herhalde boru dediğim seyEldiven ve boru derken
Devlet hastanesi mi ??Dogumhaneye cikarmam için elime verdiler aşılama kanulu herhalde boru dediğim sey
Bende hsg yi bu sekilde beklemistim cok iyi anliyorum seni. İnsallah cabalarimiz sonuc bulacak canim bol bol dua edelim cikinca haber ver bize de detaylari merak ediyorumBir saat içinde yapılacak. İmzami ve ödemeyi alirlarken elime bir çift steril eldiven ve ince bir boru tutusturdular paketli halde heyecandan ve korkudan bayilcam herhalde
Özelde yaptırdım canım. Uygulama garip mi geldiDevlet hastanesi mi ??
Yaptırdım nihayet... Eşimin sperm değerleri yine iyi çıkmış gayet yeterli aşılama için dediler sonra beni dogumhaneye aldılar. Lüks bir yerde yaptırıyorum aletler koltuklar falan yepyeni rahat ama o çatalın büyüklüğünü görmek dehşete düşürdü beni. Neyse sonra doktor geldi aynı vajinal muayene pozisyonunda spekulum taktı ( benim canımı çok yakıyor) sonra ufak şırınga gibi biseyle yikadiklari spermi içeri bosaltti. İşlem sırasında hiç ağrı hissetmedim sadece hafif bı basinc. Sonra yarım saat yatirdilar. Bu kadar. İnşallah tutar ya esimde hiçbir sorun yok bende de yok görünürde ama görmediğimiz şeyler de olabilir tabiki..Bende hsg yi bu sekilde beklemistim cok iyi anliyorum seni. İnsallah cabalarimiz sonuc bulacak canim bol bol dua edelim cikinca haber ver bize de detaylari merak ediyorum
Evet sasirdim bnde özelde yaptircam bakalim nasil olcak asistan ve hemsireler cok ilgiliÖzelde yaptırdım canım. Uygulama garip mi geldiortam ilgi alaka güzeldi ben de şaşırdım bunu oraya çıkarın demelerine. Oldu bitti çok şükür
Ayy inşallah hayirlisiyla. Umuda cok ihtiyacim var. Yarin kontrole gidecegim. İnşallah senin de burdakilerin de isteyen herkesin saglicakla bebegi olur inşallahGelişebilir bence 4_5 mm kalmış çok bişey değil. İyi düşün iyi olsun
Catiya yatmak ve spekulum olayi beni de cok geriyor yaaa pofffYaptırdım nihayet... Eşimin sperm değerleri yine iyi çıkmış gayet yeterli aşılama için dediler sonra beni dogumhaneye aldılar. Lüks bir yerde yaptırıyorum aletler koltuklar falan yepyeni rahat ama o çatalın büyüklüğünü görmek dehşete düşürdü beni. Neyse sonra doktor geldi aynı vajinal muayene pozisyonunda spekulum taktı ( benim canımı çok yakıyor) sonra ufak şırınga gibi biseyle yikadiklari spermi içeri bosaltti. İşlem sırasında hiç ağrı hissetmedim sadece hafif bı basinc. Sonra yarım saat yatirdilar. Bu kadar. İnşallah tutar ya esimde hiçbir sorun yok bende de yok görünürde ama görmediğimiz şeyler de olabilir tabiki..
İnşallah canim. Ilkinde hemen büyümüstu korktum o yüzden. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun emeklerimizi boşa cikarmasin. Yarin kontrole gidecegim bakalim20.güne kadar yolu var acele etme
İnşallah canim. Ilkinde hemen büyümüstu korktum o yüzden. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun emeklerimizi boşa cikarmasin. Yarin kontrole gidecegim bakalim20.güne kadar yolu var acele etme
İnşallah tutar bu defa. Kac yumurtan olmustu? Benim de sol tüpüm tikali ve hasarli. Iki kez histereskopi oldum ben deMerhabalar bende 2 ekimde 2. Aşılamamı yaptırdım ve 2 ay önce histeroskopi olmuştum rahim ağzı darlığından dolayı bir de sol tüpüm tıkalı. Bu aşılamada sağda oluştu yumurtalarım çoğul gebelik olabilirmiş bu sefer çok ümitliyim umarım tutar gebelik testine daha 1 hafta var sabırsızlanıyorum. Allahım isteyen herkesi bebek sahibi yapsın inşallah.
Rahim ağzının dar olduğunu nasıl anladın? Beklemek çok zor keşke bı uyuyup uyansak test günü gelmiş olsaMerhabalar bende 2 ekimde 2. Aşılamamı yaptırdım ve 2 ay önce histeroskopi olmuştum rahim ağzı darlığından dolayı bir de sol tüpüm tıkalı. Bu aşılamada sağda oluştu yumurtalarım çoğul gebelik olabilirmiş bu sefer çok ümitliyim umarım tutar gebelik testine daha 1 hafta var sabırsızlanıyorum. Allahım isteyen herkesi bebek sahibi yapsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?