Aşılama 2017 eylül-ekim aşılama yaptiracak olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Doğru söylüyosun Canim aslında en doğrusu yapmamak

Bir saat içinde yapılacak. İmzami ve ödemeyi alirlarken elime bir çift steril eldiven ve ince bir boru tutusturdular paketli halde heyecandan ve korkudan bayilcam herhalde
Bende hsg yi bu sekilde beklemistim cok iyi anliyorum seni. İnsallah cabalarimiz sonuc bulacak canim bol bol dua edelim cikinca haber ver bize de detaylari merak ediyorum

Bende hsg yi bu sekilde beklemistim cok iyi anliyorum seni. İnsallah cabalarimiz sonuc bulacak canim bol bol dua edelim cikinca haber ver bize de detaylari merak ediyorum
Yaptırdım nihayet... Eşimin sperm değerleri yine iyi çıkmış gayet yeterli aşılama için dediler sonra beni dogumhaneye aldılar. Lüks bir yerde yaptırıyorum aletler koltuklar falan yepyeni rahat ama o çatalın büyüklüğünü görmek dehşete düşürdü beni. Neyse sonra doktor geldi aynı vajinal muayene pozisyonunda spekulum taktı ( benim canımı çok yakıyor) sonra ufak şırınga gibi biseyle yikadiklari spermi içeri bosaltti. İşlem sırasında hiç ağrı hissetmedim sadece hafif bı basinc. Sonra yarım saat yatirdilar. Bu kadar. İnşallah tutar ya esimde hiçbir sorun yok bende de yok görünürde ama görmediğimiz şeyler de olabilir tabiki..

Özelde yaptırdım canım. Uygulama garip mi geldi ortam ilgi alaka güzeldi ben de şaşırdım bunu oraya çıkarın demelerine. Oldu bitti çok şükür
Evet sasirdim bnde özelde yaptircam bakalim nasil olcak asistan ve hemsireler cok ilgili

Catiya yatmak ve spekulum olayi beni de cok geriyor yaaa pofff

Merhabalar bende 2 ekimde 2. Aşılamamı yaptırdım ve 2 ay önce histeroskopi olmuştum rahim ağzı darlığından dolayı bir de sol tüpüm tıkalı. Bu aşılamada sağda oluştu yumurtalarım çoğul gebelik olabilirmiş bu sefer çok ümitliyim umarım tutar gebelik testine daha 1 hafta var sabırsızlanıyorum. Allahım isteyen herkesi bebek sahibi yapsın inşallah.

İnşallah tutar bu defa. Kac yumurtan olmustu? Benim de sol tüpüm tikali ve hasarli. Iki kez histereskopi oldum ben de

Rahim ağzının dar olduğunu nasıl anladın? Beklemek çok zor keşke bı uyuyup uyansak test günü gelmiş olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…