- Konu Sahibi Berenimo877
-
Kizlar basim cok fena agri kesici icsemmi
İçme çörek otunu kavur konu kokla çok iyi geliyor birde ayetel Kürsi oku kendi kendineKizlar basim cok fena agri kesici icsemmi
Yeni hamileler belirtilerimiz yazar mısınız? Mesela göbek deliğinizin alt kısmında ağırlık şişlik var mı? Örnek olarak
Kizlar son adet tarihime gore 4+3. Brn ovulasyonla takip yaptigim icin adet tarihimide biliyorum. O da dündü. Dunku kan sonucumda 260. Bende haftaya cumartesi gitmeyi dusunuyorum. 1700lerde kese gorunuyo diyolar smdi bosuna gitmiyim dedim. Ne diyosunuz
Merhaba kizlar ben 35 gunluk evliyim ve hamileyim 2 agustosta adet oldum 6 si son gun ve birlikteligimiz oldu.carsamba gunu kan verdim degedledim 600 ustunde cikti hastaneden donduktsn sonra nokta seklinds kan geldi diged gunled artti fakat adet kanamasi gibi yogun degil pilti ssklinde kan da geliyo.Devlstte iki gun kan verdim en son dusmus degerin dedi doktor gebeliginiz sagliksiz ilerliyo dedi icini temizlememiz gerek dedi.Ben kabullenemedim cunku hic agdim yoktu ozel hastaneye dun cikar cikmaz devletten gttik ve kan verdim durumu anlattim ulyrasonda kesem gozuktu devlette gozukmuyo dediler.Doktor goruntuden umutlu oldugunu soyledi.Bana igne yaptirdi ve hap yazdi kullaniyorum ve istirahat ediyorum.Pazartesi tekrar gidip kan vedcsm degerlere ve keseye bakicak doktor buyuyup buyumedigine.Bu durumu yasayip hamileligi devam eden oldu mu kizlar dua edin bana
Kızlar alttan muane hakkında ne düşünüyor sunuz benim daha onceki gebeliklerde karın zor görünüyordu çoğunlukla alttan baktı çoğu yerde bı sorun olmaz diyor ama kafam karışık
Ne dusunuyorsunuz derkn aci his anlamindami gebelik icin sakincasi anlamindami hamileligin yaklasik 8.haftasina kadar bazen daha da uzun olabliyor alttan bakiyorlar mecburen cnki gelisimi karindan cok zor gorunuyor
Hayırlı olsun cnm hoş geldinmrb arkadaslar bende hamileligi yeni ogrenenlerdenim aranzda bnada yer var mı
Hoş geldin Allah tamamına erdirsinmrb arkadaslar bende hamileligi yeni ogrenenlerdenim aranzda bnada yer var mı
Valla ilk gebeligimde karından kalp atışlarını göremediği için alltan bakmıştır bı sıkıntıda olmadı çok şükür zaten sıkıntı olacak olsa bakmz doktorlarKızlar alttan muane hakkında ne düşünüyor sunuz benim daha onceki gebeliklerde karın zor görünüyordu çoğunlukla alttan baktı çoğu yerde bı sorun olmaz diyor ama kafam karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?