2017 eylulde hamile oldugunu ogrenen anneler

Yeni hamileler belirtilerimiz yazar mısınız? Mesela göbek deliğinizin alt kısmında ağırlık şişlik var mı? Örnek olarak

Belirti arama canim herkes de farkli oluyor bende cok belirti aradim ama malesf 5.5 haftalik hamileyim ama hala bir belirtim yok

Daha cok erken 1 hafta daha dur istersen kese 5. Haftada bile minik oluyor zor gorunuyor. kalbi icinde 7 ile 8. Haftada gidicksn

Kızlar alttan muane hakkında ne düşünüyor sunuz benim daha onceki gebeliklerde karın zor görünüyordu çoğunlukla alttan baktı çoğu yerde bı sorun olmaz diyor ama kafam karışık

Canm buyuk ihtimalle senin dusuk riskli bir gebeligin olusmus insllh gebeligin saglikli ilerlerse progestan surekli kullanman icin verebilir.. benimde kanamam olmustu gece hic habersz gelmisti doktorum sorun yok dedi kanamalr icin progestan verdi ve kesildi

Kızlar alttan muane hakkında ne düşünüyor sunuz benim daha onceki gebeliklerde karın zor görünüyordu çoğunlukla alttan baktı çoğu yerde bı sorun olmaz diyor ama kafam karışık

Ne dusunuyorsunuz derkn aci his anlamindami gebelik icin sakincasi anlamindami hamileligin yaklasik 8.haftasina kadar bazen daha da uzun olabliyor alttan bakiyorlar mecburen cnki gelisimi karindan cok zor gorunuyor

Ne dusunuyorsunuz derkn aci his anlamindami gebelik icin sakincasi anlamindami hamileligin yaklasik 8.haftasina kadar bazen daha da uzun olabliyor alttan bakiyorlar mecburen cnki gelisimi karindan cok zor gorunuyor

Yok cnm acı için değil bebek sakıncası olmasından iki kere boş gebelik geçirdim o yüzden biraz korkuyorum

Valla ilk gebeligimde karından kalp atışlarını göremediği için alltan bakmıştır bı sıkıntıda olmadı çok şükür zaten sıkıntı olacak olsa bakmz doktorlar

Hamisler sürekli ağzım sulaniyor nedendir acaba bulantim yok ama hani kusmadan önce bı şu gelirya ağıza öyle bişey anlamadim gitti

Hiç gecikmedi aslinda yarın adet günüm cnm adetime 6 gün kala beta 11 bidaha da gitmedim sabah leke geldi sonra kırmızılar eşimi cagirdim işten geldi acile gittik beta 2 çıktı kimyasal dediler

Ben de iki defa yaşadım zaten 50 nin altında çıkınca temkinli oluyorlar gebelik için ama İnşaallah kısa zamanda nasip olur sana da canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…