- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi Berenimo877
-
Aminnnn canimD
Dogru diyosun ama işte smdi istiyorumki o liste fullikonu dolsun.
Ben aynı devam belirtilerde aynı kasık ağrısı göğüs hassasiyeti başkada bişey yok oğlumda hep uyumak isterdim bu öyle değilEylül anneleri napıyorsunuz ben de uyku ve sık lavaboya gitmek dışında çok bir belirti Yok şanslımıyım acaba yoksa bir anormallik mi var diyorum ve dr kontrolünü beklemek çok zor ne yapıcaz
Soğuk su istiyo için hep ama yaz başından beri soğuk su içiyorum hiç bogazim.sismemisti şimdi şişti öksurunce aciyo zencefil bal limon yapıp iciyim en isiyiBen de bir hafta boğazım fena gezdim hala da var biraz ama dr ilaç kullanma demişti o yüzden nane limon içtim ve dikkat ettim soğuk yiyip içmedim canım
Kizlar ya bugun kontrole gittim kese gorunmedi. Ama b hcg 1900. Neden sizce. Kotu bisey olcak diye cok korkuyorum
Bide 4+6, 5.hafta oluyor dimi benim 4+6 ve sonuclarima gore 2 gun sonra tekrar gel dedi. Zor gordu derken boyle susam tanesi buyuklugunde bir siyahlik gibimi. Benimkindede oyle birsey var ama emin olamadiKorkma canim ztn deger cok yuksek ciksada bir sey farketmiyor kese hafta olarak buyuyor kan degerindeki sonuc sdc ikizmi tekilmi gebelik varmi yokmu belirliyor .. 5.haftada gittigimde doktor zor gordu benimde keseyi .. istersn baska doktora git bazi doktorlar saniyelik bakiyor haliyle goremiyor
Canım senle tarihlerimiz aynı ben de cuma kontrole gidicem inşaallah duyarız kalplerini pıtırcıklarınBnde de uyku hali var surekli bide dunden beri belim agrio insallah normaldir cuma gunu kontrolum var insallah kalp atışını duyarm
Canım ben de geçen hafta cuma gitmiştim aynen gözükmedi kese ama o zaman 600küsür olması lazımdı hcg dr bakmadı , sadece bir küçük karaltı gördü muhtemelen kese burdan gelecek haftaya cuma görüşelim dediBide 4+6, 5.hafta oluyor dimi benim 4+6 ve sonuclarima gore 2 gun sonra tekrar gel dedi. Zor gordu derken boyle susam tanesi buyuklugunde bir siyahlik gibimi. Benimkindede oyle birsey var ama emin olamadi
Insallah cnm bnmCanım senle tarihlerimiz aynı ben de cuma kontrole gidicem inşaallah duyarız kalplerini pıtırcıkların
Ya cnm bnm kan deger yuksek ckti sanki 5.haftasnda 4482 ckti anormal geldi yaKorkma canim ztn deger cok yuksek ciksada bir sey farketmiyor kese hafta olarak buyuyor kan degerindeki sonuc sdc ikizmi tekilmi gebelik varmi yokmu belirliyor .. 5.haftada gittigimde doktor zor gordu benimde keseyi .. istersn baska doktora git bazi doktorlar saniyelik bakiyor haliyle goremiyor
Bide 4+6, 5.hafta oluyor dimi benim 4+6 ve sonuclarima gore 2 gun sonra tekrar gel dedi. Zor gordu derken boyle susam tanesi buyuklugunde bir siyahlik gibimi. Benimkindede oyle birsey var ama emin olamadi
Ya cnm bnm kan deger yuksek ckti sanki 5.haftasnda 4482 ckti anormal geldi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?