2017 eylulde hamile oldugunu ogrenen anneler

Eylül anneleri napıyorsunuz ben de uyku ve sık lavaboya gitmek dışında çok bir belirti Yok şanslımıyım acaba yoksa bir anormallik mi var diyorum ve dr kontrolünü beklemek çok zor ne yapıcaz

Eylül anneleri napıyorsunuz ben de uyku ve sık lavaboya gitmek dışında çok bir belirti Yok şanslımıyım acaba yoksa bir anormallik mi var diyorum ve dr kontrolünü beklemek çok zor ne yapıcaz
Ben aynı devam belirtilerde aynı kasık ağrısı göğüs hassasiyeti başkada bişey yok oğlumda hep uyumak isterdim bu öyle değil

Ben de bir hafta boğazım fena gezdim hala da var biraz ama dr ilaç kullanma demişti o yüzden nane limon içtim ve dikkat ettim soğuk yiyip içmedim canım

Ben de bir hafta boğazım fena gezdim hala da var biraz ama dr ilaç kullanma demişti o yüzden nane limon içtim ve dikkat ettim soğuk yiyip içmedim canım
Soğuk su istiyo için hep ama yaz başından beri soğuk su içiyorum hiç bogazim.sismemisti şimdi şişti öksurunce aciyo zencefil bal limon yapıp iciyim en isiyi

Bnde de uyku hali var surekli bide dunden beri belim agrio insallah normaldir cuma gunu kontrolum var insallah kalp atışını duyarm

Kizlar ya bugun kontrole gittim kese gorunmedi. Ama b hcg 1900. Neden sizce. Kotu bisey olcak diye cok korkuyorum

Suan 6 haftaligim butun hassasiyetlerm gecti gogsm v.s 5. Hafta iki kese gozuktu doktor kalp atisi icin 8. Hafta gel dedi cok uzun bir süre degilmi kacinci haftada gordunuz belirtilerin kaybolmasi normalmi

Kizlar ya bugun kontrole gittim kese gorunmedi. Ama b hcg 1900. Neden sizce. Kotu bisey olcak diye cok korkuyorum

Korkma canim ztn deger cok yuksek ciksada bir sey farketmiyor kese hafta olarak buyuyor kan degerindeki sonuc sdc ikizmi tekilmi gebelik varmi yokmu belirliyor .. 5.haftada gittigimde doktor zor gordu benimde keseyi .. istersn baska doktora git bazi doktorlar saniyelik bakiyor haliyle goremiyor

Bide 4+6, 5.hafta oluyor dimi benim 4+6 ve sonuclarima gore 2 gun sonra tekrar gel dedi. Zor gordu derken boyle susam tanesi buyuklugunde bir siyahlik gibimi. Benimkindede oyle birsey var ama emin olamadi

Bide 4+6, 5.hafta oluyor dimi benim 4+6 ve sonuclarima gore 2 gun sonra tekrar gel dedi. Zor gordu derken boyle susam tanesi buyuklugunde bir siyahlik gibimi. Benimkindede oyle birsey var ama emin olamadi
Canım ben de geçen hafta cuma gitmiştim aynen gözükmedi kese ama o zaman 600küsür olması lazımdı hcg dr bakmadı , sadece bir küçük karaltı gördü muhtemelen kese burdan gelecek haftaya cuma görüşelim dedi

Ya cnm bnm kan deger yuksek ckti sanki 5.haftasnda 4482 ckti anormal geldi ya

Evet canm 4+6 1 gun sonra 5 hafta olcak demk oluyor.. bana ultrasynda gosterdiginde hani nerde diyordm hatta ciktisini verdi isaretledi yani bilmeyen baksa minicik siyahlik olarak gorurdu :) daha kucuk oldugu icin zor seciliyor . 8. Hafta gel dedi banada

Ya cnm bnm kan deger yuksek ckti sanki 5.haftasnda 4482 ckti anormal geldi ya

Cnm 5. Haftadasin yukselmesi nornal eğer gebeligini yeni ogrendiginde 2 haftalik gibi bu degerler ciksaydi anormaldi benim 2 haftanin bitiminde 946 cikmsti .. belkide ikiz gebelik senin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…