- 26 Ekim 2016
- 554
- 216
- 23
- 34
- Konu Sahibi Berenimo877
-
Mutsuz ama umutlu canim benim Allah hayirlisini nasip etsin ben hep oyle dedim. Simdi nickin gibi ol. Mutsuz olabilirsin ama umutlu ol.
Ben de iki defa yaşadım zaten 50 nin altında çıkınca temkinli oluyorlar gebelik için ama İnşaallah kısa zamanda nasip olur sana da canım
Beta kacti ilk gittigindeCnm kontoralo gittin sonra gitmesem betam 2 olmuş düşmüş de
Benim var 4 aydirKizlar kasik agriniz ve rahim kisminizda agrilar oluyo mu sizinde?
Benimde oluyor ama azalıyor yavaştan bazense migdem bulanır gibi olup geçiyor sonraKizlar kasik agriniz ve rahim kisminizda agrilar oluyo mu sizinde?
11 cnm salı günü bugünde 2 çıktı yani Çarşamba persembe düşmeye baslamis ben salı test yapmasaydim kimyasal gebelik geçirdiği mi bile bilmicektim kim bilir belki daha önce kaç kere yasadimBeta kacti ilk gittiginde
Aynen benimde senin gibi canim. Ya ben bi kere b- hcg olcturdum. Dustu mu cikti mi hic fikrim yok merak ediyorum. Haftaya cumartesi doktora gitmeyi planladigim icin bu hafta nasi geccek bilmiyorumBenimde oluyor ama azalıyor yavaştan bazense migdem bulanır gibi olup geçiyor sonra
Bende bir kere olcturdum doktor hamilesin tebrikler dedi gönderiyordu dedim tekrar baktırmak gerekirmi yok dedi kontrol edelim bile demedi 22 sine gidicem inşallah kontroleAynen benimde senin gibi canim. Ya ben bi kere b- hcg olcturdum. Dustu mu cikti mi hic fikrim yok merak ediyorum. Haftaya cumartesi doktora gitmeyi planladigim icin bu hafta nasi geccek bilmiyorum
Muhtemelen seninde degerin yuksek oldugu icin oyle demistir. Peki adetin kac gun gecince degerin kac cikmisti canimBende bir kere olcturdum doktor hamilesin tebrikler dedi gönderiyordu dedim tekrar baktırmak gerekirmi yok dedi kontrol edelim bile demedi 22 sine gidicem inşallah kontrole
Anladim canim benimde 9 agustos. Benimde adet gunu 260di. Banada tekrar gitme dedi tecrubeli hamileler. Gerek yok dediler. Ama benim ilk oldugu icin cok heyecanliyim. Ne yesem sanki direk o embriyoya gidiyomus gibi dusunuyorum. Bugun tekir yedim. Hamilelikte dip baligi cok yemeyin yazmislar ona bile taktim kafayi zararli olmusmudur diye hahaha4 gün geçince idrarda çıktı 5. Günde bhcg 391.74 tü ve ben Ağustos 17 de spiral çıkarttırdım hiç adet görmeden hamile kaldım son tarihin 4 yada 5 agustostu
AmiNnnn. Senide diger gruba yazmistim hatirliyorum :). Bat ne zamandiBen de varım kızçeler.heyecanli tedirgin bi anne adayıyım inşallah sağlıkla gelsin bebişler,olmayana da nasip etsin Allah'ım
Bat 6 eylüldü canım, evet hayırlı geldi diğer grupAmiNnnn. Senide diger gruba yazmistim hatirliyorum :). Bat ne zamandi
O grubada binel atip kim hamis kim degil liste cikarasim var ama cok uzun olduBat 6 eylüldü canım, evet hayırlı geldi diğer grup
Aman isteyen herkes hamiş olsun da uzun olsun boşver sen de yapma zaten hamiş olan grubu unutur heyecandanO grubada binel atip kim hamis kim degil liste cikarasim var ama cok uzun oldu
Yok canım o kadarda kasmaya gerek yok herşeyin fazlası zarardırAnladim canim benimde 9 agustos. Benimde adet gunu 260di. Banada tekrar gitme dedi tecrubeli hamileler. Gerek yok dediler. Ama benim ilk oldugu icin cok heyecanliyim. Ne yesem sanki direk o embriyoya gidiyomus gibi dusunuyorum. Bugun tekir yedim. Hamilelikte dip baligi cok yemeyin yazmislar ona bile taktim kafayi zararli olmusmudur diye hahaha
Dogru diyosun ama işte smdi istiyorumki o liste fullAman isteyen herkes hamiş olsun da uzun olsun boşver sen de yapma zaten hamiş olan grubu unutur heyecandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?