- 29 Ocak 2017
- 433
- 243
- 53
- 34
telaş değilde bian endişelendim daha 2 gün oldu erkenmi transfer olacak iyi değilde ondan mı diye düşüncelere girdim bide hep 5. Gün transferi okuyunca sanki hiç sansım kalmamıs varda cok düşük hissettim ve aklımı kurcalayıp duruyor. Eger gelişim iyi olmasaydı transfer yapmaZlardı değilmi? Offf ne zor bu kısmısen ne durumdasın canım tedaviye devammı sonuc aldınmı ne durumdasın.? Rabbim hepşmizin yardımcısı olsun
kötü bi durum olsa emin ol transfer yapılmaz , tedaviyi iptal ederlerdi. kalitelerinin iyi olması önemli olan. 22 eylülde opu. oldum ben embriyolar donduruldu. önümüzdeki regli dönemiyle beraber transfer yapılacak rahmin durumunu beğenmedi doktor bu durumda yapsak tutmaz dedi. kasımın ikinci yada üçüncü haftası transfer olucak benim. bu ay beklemedeyim yani hakkımızda hayırlısı olsun canım[/QUOTE]
Onuda düşünüyorum canım iyi olmasaydı eger yapmazlardı diye. Hakkımızda hayırlısı olsun bu tedavinin en zor kısmı meger burasıymıs düşüncesi gitmiyo aklımdan.. emeklerimizin karsılıgını alalım inşallah.. dua edin banada kızlarr ben hepiniz için ediyorumm