2017 eylülde tüp bebek yaptırcak olanlar ve tüp bebekten olumlu sonuc alanlar buraya:))

telaş değilde bian endişelendim daha 2 gün oldu erkenmi transfer olacak iyi değilde ondan mı diye düşüncelere girdim bide hep 5. Gün transferi okuyunca sanki hiç sansım kalmamıs varda cok düşük hissettim ve aklımı kurcalayıp duruyor. Eger gelişim iyi olmasaydı transfer yapmaZlardı değilmi? Offf ne zor bu kısmı :KK43: sen ne durumdasın canım tedaviye devammı sonuc aldınmı ne durumdasın.? Rabbim hepşmizin yardımcısı olsun

kötü bi durum olsa emin ol transfer yapılmaz , tedaviyi iptal ederlerdi. kalitelerinin iyi olması önemli olan. 22 eylülde opu. oldum ben embriyolar donduruldu. önümüzdeki regli dönemiyle beraber transfer yapılacak rahmin durumunu beğenmedi doktor bu durumda yapsak tutmaz dedi. kasımın ikinci yada üçüncü haftası transfer olucak benim. bu ay beklemedeyim yani hakkımızda hayırlısı olsun canım[/QUOTE]
Onuda düşünüyorum canım iyi olmasaydı eger yapmazlardı diye. Hakkımızda hayırlısı olsun bu tedavinin en zor kısmı meger burasıymıs düşüncesi gitmiyo aklımdan.. emeklerimizin karsılıgını alalım inşallah.. dua edin banada kızlarr ben hepiniz için ediyorumm

Evet bende öyle düşünüyorum ptesi transfer olucak gibi .... geçen sefer bir AA bir düşük kaliteli koymuşlardı tek gebelik oluşmuştu ama bende dertler derya deniz :KK43: birde servikal yetmezliğimiz varmış tabi bilmiyoruz 6.ayda ani bir sancıyla erken Doğum yaptım bebeğimizi kaybettik melesef....

geçmiş olsun canım bu sefer inş. bebeğini kucağına alırsın. benimde iki embriyo transferi olacak. biri aa diğeri düşk kalite ...dediğdüşük kaliteli olanı hatrlayabiliyormusun? benm 2ab ve 3bb var ikisinden birini koyucak ikinci olarak bende onlardan yana umutsuzum

Msgus Msgus anlayabiliyorum. seni benimde 11 embriyo varken 4 e düşmesi bir an telaşlandırmıştı. hatta benim ikisinin kalitesi düşük iyi de değil.dedim hiç olmucak ama doktorla konuşunca kafam rahatladı emin ol. sende kalitelerini falan sor doktordan detaylı bilgi al emin ol rahatlıyacaksın.

geçmiş olsun canım bu sefer inş. bebeğini kucağına alırsın. benimde iki embriyo transferi olacak. biri aa diğeri düşk kalite ...dediğdüşük kaliteli olanı hatrlayabiliyormusun? benm 2ab ve 3bb var ikisinden birini koyucak ikinci olarak bende onlardan yana umutsuzum
senin ikiside tutursa o zaman sana kızacağım diyeceğim sana o kuzumu sen tutmaz dedin annesi bak tuttu o da var seninle inşallah diyeceğim

Msgus Msgus anlayabiliyorum. seni benimde 11 embriyo varken 4 e düşmesi bir an telaşlandırmıştı. hatta benim ikisinin kalitesi düşük iyi de değil.dedim hiç olmucak ama doktorla konuşunca kafam rahatladı emin ol. sende kalitelerini falan sor doktordan detaylı bilgi al emin ol rahatlıyacaksın.
benim aklıma takılan tek şey neden neden 3. Güne olumsuz seyler söylüyolar 5. Gün tutma ihtimali daha fazlaymıs diye okuyorum hep cok erkenmiş gibi geliyor bana 3 günde yapılması inşallah bende iyi düşünceler edinirim yarınn doktorumdan bugece sabah olmazmı bilmem..peki sen hamile kaldınmı kacıncı denemendi ve sorun neydi.? Cok soruyorum ama affet stres işte sebepsiz olmakta cok kötü işte derdimi bilsem ona göre hareket ederim ama vardır bundada hayır sabırla beklicez... :(

senin ikiside tutursa o zaman sana kızacağım diyeceğim sana o kuzumu sen tutmaz dedin annesi bak tuttu o da var seninle inşallah diyeceğim

haklısın canım ya kızma hatta döv beni:)) ikiz olsun diye bi derdim yok aslında sağlıklı olsun yeter benim için. 4 donduruldu ya aslında 2 gibi düşünüyorum ben ondan dile getiriyorum:) şansım azalıo gibi hissettim ama öyle de böylede 2 embrio ile sadece iki şansım var boş yere kafamı kurcalıyorum:) tamam sustum artık:)) Rabbim sağlıklısıyla nasip etsin inş.

haklısın canım ya kızma hatta döv beni:)) ikiz olsun diye bi derdim yok aslında sağlıklı olsun yeter benim için. 4 donduruldu ya aslında 2 gibi düşünüyorum ben ondan dile getiriyorum:) şansım azalıo gibi hissettim ama öyle de böylede 2 embrio ile sadece iki şansım var boş yere kafamı kurcalıyorum:) tamam sustum artık:)) Rabbim sağlıklısıyla nasip etsin inş.
bende iki kere deneyebilmek için ilkinde tek transfer istiyorum bakalım dr nediyecek
çünkü iki koyarsa bir tanesi çöp olur deniliyor

dr ile görüşmeyi sabırsızlıkla bekliyorum yüzyüze soracağım bu hususu

benim aklıma takılan tek şey neden neden 3. Güne olumsuz seyler söylüyolar 5. Gün tutma ihtimali daha fazlaymıs diye okuyorum hep cok erkenmiş gibi geliyor bana 3 günde yapılması inşallah bende iyi düşünceler edinirim yarınn doktorumdan bugece sabah olmazmı bilmem..peki sen hamile kaldınmı kacıncı denemendi ve sorun neydi.? Cok soruyorum ama affet stres işte sebepsiz olmakta cok kötü işte derdimi bilsem ona göre hareket ederim ama vardır bundada hayır sabırla beklicez... :KK43:

forumlarda oku bak gör ne kadar çok kişi var 3. gün embriyosu ile hamile kalan herşey nasip kısmet işi aslında. ben iki defa doğal yoldan hamile kaldım bir kimyasal, bir dış gebelik, dış gebelikten laporoskopi oldum geçen sene yazın 3 ay korundum sonra bıraktım korunmayı ama nerdeyse 1 senedir hamile kalamayınca daha fazla beklemek istemedik ve ilk tüp bebek denemesini yaptık.3 senelik evliyim görünürde hiç bir sıkıntı yok bizde ama olmadı Rabbim nasip etmedi. senin sebepsiz sanırım kaç yıllık evlisin peki, yaşın kaç

bende iki kere deneyebilmek için ilkinde tek transfer istiyorum bakalım dr nediyecek
çünkü iki koyarsa bir tanesi çöp olur deniliyor

dr ile görüşmeyi sabırsızlıkla bekliyorum yüzyüze soracağım bu hususu

daha kaliteli olanı tek koyarlar gibime gelio benimde inş. ilk seferde hamiş oluruzda ikinci stresi bir daha yaşamayız. oda ayrı bi sıkıntı olur bizim için.

daha kaliteli olanı tek koyarlar gibime gelio benimde inş. ilk seferde hamiş oluruzda ikinci stresi bir daha yaşamayız. oda ayrı bi sıkıntı olur bizim için.
yaş 40 olunca iki embriyo konulur diyorlar neyse gidince belli olur konuşuruz drla bakalım ne diyecek

inşallah tutar canım tutmazda ikinciye embriyo kalmazsa benim ben bir daha denemeyeceğim doğal olursa olur allah nasip ederse

eşim olmazsa üzülme koruyucu aile oluruz oğlumuza kardeşi öyle veririz diyor bakalım nasip

yaş 40 olunca iki embriyo konulur diyorlar neyse gidince belli olur konuşuruz drla bakalım ne diyecek

inşallah tutar canım tutmazda ikinciye embriyo kalmazsa benim ben bir daha denemeyeceğim doğal olursa olur allah nasip ederse

eşim olmazsa üzülme koruyucu aile oluruz oğlumuza kardeşi öyle veririz diyor bakalım nasip

doğru canım senin yaşı unutmuştum ozman iki tane transfer olur gibi ama kalitesine göre doktor ayarlar ya onu en iyisini o bilir. bence ilkinde olucak ben öyle hissediyorum. oğluna kardeş gelicek inş.

koruyucu aile olayını bende hep düşünmüşümdür. ne büyük erdem böyle birşey düşünmeniz :KK9:

doğru canım senin yaşı unutmuştum ozman iki tane transfer olur gibi ama kalitesine göre doktor ayarlar ya onu en iyisini o bilir. bence ilkinde olucak ben öyle hissediyorum. oğluna kardeş gelicek inş.

koruyucu aile olayını bende hep düşünmüşümdür. ne büyük erdem böyle birşey düşünmeniz :KK9:
allah razı olsun arkadaşım inşallah güzel haberler veririz birbirimize

forumlarda oku bak gör ne kadar çok kişi var 3. gün embriyosu ile hamile kalan herşey nasip kısmet işi aslında. ben iki defa doğal yoldan hamile kaldım bir kimyasal, bir dış gebelik, dış gebelikten laporoskopi oldum geçen sene yazın 3 ay korundum sonra bıraktım korunmayı ama nerdeyse 1 senedir hamile kalamayınca daha fazla beklemek istemedik ve ilk tüp bebek denemesini yaptık.3 senelik evliyim görünürde hiç bir sıkıntı yok bizde ama olmadı Rabbim nasip etmedi. senin sebepsiz sanırım kaç yıllık evlisin peki, yaşın kaç
2 senelik evliyim bende canım 1 sene korundum 1 sene denedim olmayınca aşılama denedik tutmadı simdi tüpteyim işte yasım 26 hiç sorunumuz yok doktorlarımızda bekleyin dedi ama ben artık stresten ve beklemekten yorulnca tedaviye basladım hemen. İnşallah olumlu sonuc alırız

Hayırlı olsun Canım benim 1aaydı diğer compact demişti emriyalog yani bilmiyorum kalitesini ama biri tutmuştu gayet kaliteli bisürü yumurtan var ne güzel dondurulmuş çok şanslısın umutlu ol kaçıncı gün embriyoları

2 senelik evliyim bende canım 1 sene korundum 1 sene denedim olmayınca aşılama denedik tutmadı simdi tüpteyim işte yasım 26 hiç sorunumuz yok doktorlarımızda bekleyin dedi ama ben artık stresten ve beklemekten yorulnca tedaviye basladım hemen. İnşallah olumlu sonuc alırız

amin canım Rabbim yüzümüzü güldürsün inş.

Hayırlı olsun Canım benim 1aaydı diğer compact demişti emriyalog yani bilmiyorum kalitesini ama biri tutmuştu gayet kaliteli bisürü yumurtan var ne güzel dondurulmuş çok şanslısın umutlu ol kaçıncı gün embriyoları

5. gün embriyosu. ikisinin kalitesi güzel ikisi düşük kalite .Rabbim nasip ettikten sonra her türlüsü olur aslında ama insanın kafasını kurcalıyo bazı şeyler keşke hiç birşey bilmeden araştırmadan başlasaydım belki daha az stres olurdum.

Ahh melegiiimmmmm. Tsk ederim. Bugun izin gunum. ev temizligi, disci, yemek derdi derken ancak girebildim. Nasilsin? Geldimi kirmizilar
Yok canim gelmedi daha iyiyim sukur
Disci gecmis olsun transfer olmadan gitmen iyi olmus

Back
X