- 28 Mart 2016
- 1.176
- 1.493
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasılsın canım
Sağol canım Allah razı olsun hepimizin emeklerini boşa cıkarmasın Rabbim.
yapma canım biraz daha bekle sabır göstermek çok zor olsa gerek ben kendimi tartıyorum bende yapamazdım sanırım
yaptıımmm hayalet bi çizgi var inanamıyorum şu an
gözünaydın canım rabbim tamamına erdirsin inş.
Beni baska gruptakiler gaza getirdi ya inan cok korka korka yaptım aşılamada cok yaptım ben hergün yaptım berdeyse bukez dediö yapmıcam kan testinde ögrenirim dedim :) inşallah devamı gelir kuzum yaa bi 12 olamadı sanki 10.günde takılı kaldım:))
binlerce şükür az yükselmiş,P Prensescann sen ne yaptın canım inşallah senden de güzel haber alırız 4x4 keyfimiz olur
süper canım maşallah o zaman iğnenin etkisi yok gebelik bu allaha binlerce şükür katlanarak artsın inşallahbinlerce şükür az yükselmiş,
25 çıkmış, transferin 11. günü bugün
aminnnnnnnnnnnnböylece bu sayfada 4x4 oldu hepinizden güzel haber aldık allah sağlıkla kese ve kalp atışlarını duymayı ve kucağınıza almayı nasip etsin hanımlar![]()
Beni baska gruptakiler gaza getirdi ya inan cok korka korka yaptım aşılamada cok yaptım ben hergün yaptım berdeyse bukez dediö yapmıcam kan testinde ögrenirim dedim :) inşallah devamı gelir kuzum yaa bi 12 olamadı sanki 10.günde takılı kaldım:))
İnşlh Canım Perşembe günü sizinki heyecanla bekliyorum Cuma’da ben hayırlısıyla yüzlerimiz gülsün :)ay bende yaptım bi çizgi beliriyor yok artık dedim, sabah da bi ağlama krizi gelmişti olmadı diye. öğlen yapıcam artık dayanamıyorum diye eşimi aradım. Çok silik olsa bile umut oldu bana, inşallah hayırlısı olur. Bu kez Allah yüzümüze güler de 8 yıllık özlemimiz biter
inşallah canım tek tek hepimiz güzel haberler alırız, devamı gelir sağlıklı bebeklerimiz olur inşallahİnşlh Canım Perşembe günü sizinki heyecanla bekliyorum Cuma’da ben hayırlısıyla yüzlerimiz gülsün :)
İnşallah canım hayırlısıyla gelsin bebeginiz.Rabbim yüzümüzü güldürsün bizde alalım o cennet kokusunu tadalım anneliği..ben her hamile gördüğümde acaba bende görecekmiyim bugünleri derdim illkkez yaklastım ilkkez teste ikimci cizgiyi silikte olsa gördüm Rabbim devamını getirsin inşallah hepimize isteyen bekleyen herkese nasip etsinay bende yaptım bi çizgi beliriyor yok artık dedim, sabah da bi ağlama krizi gelmişti olmadı diye. öğlen yapıcam artık dayanamıyorum diye eşimi aradım. Çok silik olsa bile umut oldu bana, inşallah hayırlısı olur. Bu kez Allah yüzümüze güler de 8 yıllık özlemimiz biter
Kızlarr ne yapıyosunuz bugün test yaptıran varmı heyecanla yarınıı bekliyorumm ben son gün :)