2017 eylülde tüp bebek yaptırcak olanlar ve tüp bebekten olumlu sonuc alanlar buraya:))

Merhaba bende 8 eylül cuma günü başladım tedaviye .
8 eylül cuma -gonal f 225
9 eylül cumartesi -gonal f 225
10 eylül pazar -gonal f 225
11 eylül pazartesi -gonal f 225
12 eylül salı -usg kontrol -cetrotide 0.25+gonal f 225
13 eylül çarşamba -cetrotide 0.25 +gonal f 225
14 eylül -kontrol
İlk tüp bebek tedavim yaş 29 , 3 yıllık evliyim .
hayırlı olsun arkadaşım bende eylül adetini bekliyorum hayırlısı ile olsamda benimkide başlasa.
ilk kontrolde kaç yumurta gördü drnuz
inşallah güzel haberlerini alırız

hayırlı olsun arkadaşım bende eylül adetini bekliyorum hayırlısı ile olsamda benimkide başlasa.
ilk kontrolde kaç yumurta gördü drnuz
inşallah güzel haberlerini alırız

Dün ilk kontrolum du. Doktor boyutlarını söylerken saydım . 9 sağ da 8 solda saydı . Bakalım önemli olan sayısı değil kaliteli olması . İnşallah hayırlısı ile tedavi biter de güzel sonuçlar aliriz

Dün ilk kontrolum du. Doktor boyutlarını söylerken saydım . 9 sağ da 8 solda saydı . Bakalım önemli olan sayısı değil kaliteli olması . İnşallah hayırlısı ile tedavi biter de güzel sonuçlar aliriz
aynen kaliteli olarak büyürler inşallah güzel bir opu ve transfer süreci geçirirsin inşallah
güzel haberler veririz inşallah arkadaşım inşallah

Merhaba bende 8 eylül cuma günü başladım tedaviye .
8 eylül cuma -gonal f 225
9 eylül cumartesi -gonal f 225
10 eylül pazar -gonal f 225
11 eylül pazartesi -gonal f 225
12 eylül salı -usg kontrol -cetrotide 0.25+gonal f 225
13 eylül çarşamba -cetrotide 0.25 +gonal f 225
14 eylül -kontrol
İlk tüp bebek tedavim yaş 29 , 3 yıllık evliyim .
Hayırlı olsun tedavin

Vee az önce kırmızılar geldi cumaya dra gidiyoruz rabbim sen hakkimda hayırlısını nasip et. İçimde çok güzel duygular var. Artık tedavi başlıyor

Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin inşallah

garemis garemis ilk denemem olduğu için mi bilmiyorum ama kendimi gerçekten güçlü hissediyorum . Hiç umudumu kaybetmiyorum. Hatta oglum olursa da kizim olursa da adini umut koymk istiyorum :KK66:Olmazsa da demekki zamanı var diyeceğim
Allah gönlüne göre versin canım inşallah umudun tez zamanda Sağlıkla kucaginizda olsun

bana cuma opu olabilir demişlerdi ama iki ay doğum kontrol hapı kullandım baskılamış yumurtalar yeterince gelişmemiş dedi hoca büyük ihtimal pazartesiye kaldım. Yalnız ilaçlarda çok pahalı iki üç gün bana pahalıya patladı :olamaz:

bana cuma opu olabilir demişlerdi ama iki ay doğum kontrol hapı kullandım baskılamış yumurtalar yeterince gelişmemiş dedi hoca büyük ihtimal pazartesiye kaldım. Yalnız ilaçlarda çok pahalı iki üç gün bana pahalıya patladı :olamaz:

sağlıklısı olsun da varsın geç olsun canım. aynen ilaçlar pahalı ama yapacak bişey yok:)

Back
X