2017 eylülde tüp bebek yaptırcak olanlar ve tüp bebekten olumlu sonuc alanlar buraya:))

çok teşekkür ederim, sizin de hayırlı olsun. İnşallah hepimizin sonuçları iyi gelir. Benim üçüngün embriyosu. Aslında 3. güne kadar gelmiş 7 embriyom vardı neden 5. güne beklemediler yada niye dondurulmadı düşünmeden yapamıyorum. Hastanenin kendi prosedüründen kaynaklı sanırım. Sizin de mi 3. gündü?
Hangi hastane? Benim de donrulumadı

başkent üniversitesi. genel olarak dondurulmuyor galiba orda. hiç dondurulanı duymadım
Kızlarr transferim gerçekleşti :) 2.tane en kalitelisinden 3.gün embriyosu şuan bnmle....
Transfer kolaydı genel olarak doktorun acil ameliyatı çıktığı için 15-20 dk geç oldu transfer bu arada fena sıkıştım, transfer sonrası sondayla boşalttı doktor ama yaptırmaz olaydım, o nasıl bir acı kendime gelemedim hala WC’ye gitmeye korkuyorum :( Doktor herşey güzel dedi bakalım test günüm 20 ekim

Kızlarr transferim gerçekleşti :) 2.tane en kalitelisinden 3.gün embriyosu şuan bnmle....
Transfer kolaydı genel olarak doktorun acil ameliyatı çıktığı için 15-20 dk geç oldu transfer bu arada fena sıkıştım, transfer sonrası sondayla boşalttı doktor ama yaptırmaz olaydım, o nasıl bir acı kendime gelemedim hala WC’ye gitmeye korkuyorum :KK43: Doktor herşey güzel dedi bakalım test günüm 20 ekim
hayırlı olsun transferiniz inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız

Transfer kolaydı genel olarak doktorun acil ameliyatı çıktığı için 15-20 dk geç oldu transfer bu arada fena sıkıştım, transfer sonrası sondayla boşalttı doktor ama yaptırmaz olaydım, o nasıl bir acı kendime gelemedim hala WC’ye gitmeye korkuyorum :KK43: Doktor herşey güzel dedi bakalım test günüm 20 ekim
Canım hayırlı olsunn bebişlerin tutunsun inşallah :)) bekleme grubuna hosgeldinn benimde 19 ekimm heyecanla bdkliyoruzz :)) Rabbim kucagımızı doldurur inşallah

hayırlı olsun bir tanem. sonda benide ürkütür oğlumda sezeryan öncesi takacağız dediklerinde beni uyutun öyle takın demiştim.
sürgü ile ne yapmayı niye teşvik etmediler ki aayy şuan bu sayfa çok heyacanlı yaa inşallah bu heyacan güzel mutluluk haberleri ile dahada güzel olur

bende opu sonrası 14. günde adet oldum şükür artık miyon alınması için temizlenmeyi bekliyorum sonra bende transferi bekleyeceğim inşallah

hayırlı olsun bir tanem. sonda benide ürkütür oğlumda sezeryan öncesi takacağız dediklerinde beni uyutun öyle takın demiştim.
sürgü ile ne yapmayı niye teşvik etmediler ki aayy şuan bu sayfa çok heyacanlı yaa inşallah bu heyacan güzel mutluluk haberleri ile dahada güzel olur
Walla birdahaki sonda mıı aslaaa transfer heyacanımı aldı ben normal Doğum yaptım bu kadar içim yanmadı :(

Canım hayırlı olsunn bebişlerin tutunsun inşallah :)) bekleme grubuna hosgeldinn benimde 19 ekimm heyecanla bdkliyoruzz :)) Rabbim kucagımızı doldurur inşallah
İnişhhh Canım ya önce sen sonra ben 18 ekimde idrar testi yapacağım zamannnn geçmiyorrrr bak internette birşey buldum gelişimi gösteriyor geçen seferde testten tarihinden 2 gün önce yapmıştım çift çizgiyi görmüştüm.allh yine nasip etsin inşlh :)

Eklentiler

• D5B7A0F3-41DC-455A-A180-9E68B4E85F4E.webp
    D5B7A0F3-41DC-455A-A180-9E68B4E85F4E.webp
    16 KB · Görüntüleme: 55
Kızlarr ne durumdasınız :) ben her idrar öncesi kasıgım agrıyor ben mi anormallik yasıyorum bide yatarkende arada bi agrı giriyo sonra geciyor. Bugün daha rahatım kalkıp dolasıp oturuyorum sizlerde durumlar neyy :))

test günü bekleyenler nasılsınız

İnişhhh Canım ya önce sen sonra ben 18 ekimde idrar testi yapacağım zamannnn geçmiyorrrr bak internette birşey buldum gelişimi gösteriyor geçen seferde testten tarihinden 2 gün önce yapmıştım çift çizgiyi görmüştüm.allh yine nasip etsin inşlh :)

ay ben de her saat buna bakıp duruyorum sanki saat saat değişiyormuş gibi :kahve:

Kızlarr ne durumdasınız :) ben her idrar öncesi kasıgım agrıyor ben mi anormallik yasıyorum bide yatarkende arada bi agrı giriyo sonra geciyor. Bugün daha rahatım kalkıp dolasıp oturuyorum sizlerde durumlar neyy :))
benim bel ağrım geçti bugün hatta göğüslerim de yavaş yavaş iniyorlar. İlaçlara alışmaya başladım sanırım artık ondan diye düşünüyorum

Bende aynı durumdayım sürekli hesap yapıyorum.... zaman geçsin istiyorum artık senin test tarihi ne zaman ?

19 u canım test günüm. Evde gebelik testim falan da yok beklerim sanırım artık günü gelinceye kadar. Progestan iğne öyle acıyor ki vurulduktan bir gün sonra onun acısı ile uğraşıyorum zaten.

Back
X