2017 eylülde tüp bebek yaptırcak olanlar ve tüp bebekten olumlu sonuc alanlar buraya:))

Msgus Msgus Allah tamamına erdirsin,
A anneveoglusu benm değer dşmüş, 25 ten 22 ye...
dr gel bakalım dedi,
biraz ağladım bi de iş yerindeym, eşimi çağırdm gidecez....
bitti benim serüven..

hakkında hayırlısı buymuş demek ki canım. üzgünsün seni çok iyi anlayabiliyorum. ama hiç birşey bitmiş değil. kendini üzme yoluna devam et.

P pamukefe canım sen ne yaptın ? kan verdin mi

verdim sabah 8 de hatta sonucu 9 da almıştım ama işe döndüm apar topar işler vardı benim değerim de 76 çıktı. İnşallah yükselir cumartesi yine kan vereceğim.

çok tebirik ederim Msgus Msgus , Allah tamamına erdirsin inşallah.

Üzülme @Prensescann inşallah güzel sonuçlar alırsın tez zmanda. Beklemek çok çok zor biliyorum. Yeterki umudunu yitirme

verdim sabah 8 de hatta sonucu 9 da almıştım ama işe döndüm apar topar işler vardı benim değerim de 76 çıktı. İnşallah yükselir cumartesi yine kan vereceğim.

Üzülme @Prensescann inşallah güzel sonuçlar alırsın tez zmanda. Beklemek çok çok zor biliyorum. Yeterki umudunu yitirme

gözünaydın canım maşallah. katlanarak devam eder inş. cumarteside güzel haberler alırsın

Allah razı olsun kızlarr Rabbim herkese nasip etsin dualarımdasınız. Bende cumartesi tekrar kan vericem doktorumla görüştüm şuan için degerin gayet iyi dedi :) Rabbim hayırlısıyla devam ettirir inşallah

Amin canım Allah razı olsun sizlerede göstersin inşallah ağlamaktan hiçbişey yapamAdım :) deger nasıl birazdan hastaneye gidicem ordada soraraımda merak ettim

canım maşallah değerine bence gününe göre çok iyi iki gün sonra tekrarlatır drun zaten %70 artış sağlıklı gebeliktir korkma arkadaşım

Msgus Msgus Allah tamamına erdirsin,
A anneveoglusu benm değer dşmüş, 25 ten 22 ye...
dr gel bakalım dedi,
biraz ağladım bi de iş yerindeym, eşimi çağırdm gidecez....
bitti benim serüven..

canım üzüldüm dondurulmuş embriyon varmı geride
pes etmek yok kendini hazır hissettiğinde bünye ve maddi olarak yine dene arkadaşım

Allah razı olsun kızlarr Rabbim herkese nasip etsin dualarımdasınız. Bende cumartesi tekrar kan vericem doktorumla görüştüm şuan için degerin gayet iyi dedi :) Rabbim hayırlısıyla devam ettirir inşallah
DEĞERİN ÇOK İYİ CANIM İKİZ OLMASIN :) BNM İLK HAMİLELİĞİMDE 94 TÜ 2 GÜN SONRA 200 OLMUŞTU

DEĞERİN ÇOK İYİ CANIM İKİZ OLMASIN :) BNM İLK HAMİLELİĞİMDE 94 TÜ 2 GÜN SONRA 200 OLMUŞTU
Bben bu deger işini pek anlayamadım valla :) nasıl diye gidip sordum doktora yani halada anlamıs değilim gayet iyi dedi ama

Bben bu deger işini pek anlayamadım valla :) nasıl diye gidip sordum doktora yani halada anlamıs değilim gayet iyi dedi ama
bencede çok iyi dedim ya ilk hamileliğim bnm 94 çıkmıştı doktor 2 günde 2 katına çıkmasını bekleyeceğiz ama iyi değer demişti ve herşey çok güzel ilerledi seninki süper yani :) zaten o testteki koyu çizgidende belliydi en hayırlısı olsun inşlh bebişkon ve senin hakkında... 2 .test günü verdi mi?

hayırlı olsun canım allh tamına erdirsin inşlh ....

bencede çok iyi dedim ya ilk hamileliğim bnm 94 çıkmıştı doktor 2 günde 2 katına çıkmasını bekleyeceğiz ama iyi değer demişti ve herşey çok güzel ilerledi seninki süper yani :) zaten o testteki koyu çizgidende belliydi en hayırlısı olsun inşlh bebişkon ve senin hakkında... 2 .test günü verdi mi?
Cumartesi tekrar vericez canım. Nasıl saskın ve heyecanlıyım anlatamam:) bazı yerlerde okuyorum hani cok yüksek cıkanlarda olunca korktum yani. Artık normal gebesin dedi doktorumda bi farkın yok yani dedi :) ve ben ilkkez dısarı cıktım bugün :)

Cumartesi tekrar vericez canım. Nasıl saskın ve heyecanlıyım anlatamam:) bazı yerlerde okuyorum hani cok yüksek cıkanlarda olunca korktum yani. Artık normal gebesin dedi doktorumda bi farkın yok yani dedi :) ve ben ilkkez dısarı cıktım bugün :)
Ne güzel ben hep çalışıyorum transferin 2.gününden beri :) keyfini çıkar her anının zaman çabucak geçecek akşam d&r dan birşeyler bakıyorsum çok güzel bir hamilelik günlüğü gördüm resmini atıyorum bir bak derim hafta hafta hem senin yazman için yerler ayrılmış fotoğraf kısımları var hemde içinde bulunduğun hamilelik haftasında neler yaşayabileceğini anlatıyor , herşey yolunda giderse bakalım yarın ne olacak kendime hemen bir tane alacağım

Eklentiler

• ADC1073B-F61C-4EF6-A428-7987F4A0D2CA.webp
    ADC1073B-F61C-4EF6-A428-7987F4A0D2CA.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 58
Ne güzel ben hep çalışıyorum transferin 2.gününden beri :) keyfini çıkar her anının zaman çabucak geçecek akşam d&r dan birşeyler bakıyorsum çok güzel bir hamilelik günlüğü gördüm resmini atıyorum bir bak derim hafta hafta hem senin yazman için yerler ayrılmış fotoğraf kısımları var hemde içinde bulunduğun hamilelik haftasında neler yaşayabileceğini anlatıyor , herşey yolunda giderse bakalım yarın ne olacak kendime hemen bir tane alacağım
Aaa ne güzel simdi bakıyım bende yemek yedikten sonda 13 gün sonra dısardayım avmye geldim :) ama dolasmıyorum korkudan :)

günaydınnn kızlar .... Kanımı verdim heyecanla bekliyorum ne iş yapabiliyorum ne bir şey bakalım ne olacak :KK200::KK34:

günaydınnn kızlar .... Kanımı verdim heyecanla bekliyorum ne iş yapabiliyorum ne bir şey bakalım ne olacak :KK200::KK34:
Hadi hayırlı haberlerle gel canım benim inşallah dualarımm seninle :) kuzusumun sosyal medyadan ilk kankisi olsunn inşallah :))

Hadi hayırlı haberlerle gel canım benim inşallah dualarımm seninle :) kuzusumun sosyal medyadan ilk kankisi olsunn inşallah :))
şimdi test sonucumu aldım maalesef olmadı:( çok üzgünüm.... 3.2 doktor pazar günü tekrar yapalım dedi ama oluru yok... allh hakkımızda hayırlısını nasip etsin...

şimdi test sonucumu aldım maalesef olmadı:KK43: çok üzgünüm.... 3.2 doktor pazar günü tekrar yapalım dedi ama oluru yok... allh hakkımızda hayırlısını nasip etsin...
:( cok üzüldüm canım yaa aslında iyiydi hersey neden olmadı belki yükselirr sen yinede moralini bozma:(

Back
X