Nasip kismet canim hayrlisi boyleymis onumuzde ki aylara bakicaz insallah Rabbim hayrlisi ile tez vakitte hayrli zamani nasip kilar kuzum insallahRegl olmana çok üzüldüm kuzu yaZeytin_yesili
Hangi liste canım?Bu arada liste alimlara aciktir ibaresi yazmaktadir kizlar katilmak isteyenler acele etsin her an kapanabilir belki
Kuzu daha bitmedi bize okul. Seminer var iki hafta. Bu hafta bitti sayılır bi de haftaya var. Evi aldık çok şükür ya, bayramdan sonra hemen taşınacağız inşallah. Bikaç eksiklikleri var onları tamamlamaya çalışıyorz. Kızceler yakın olaydık ev dizmeye çağırırdım siziiiiPdr_ci Beybiii okul bitti tatil başladı sen ev durumunu ne yaptın
Maalesef yok bilgim canim@nergismor ne yaptı acaba?! Okudu mu? Arada kaldım ya okuyacakmıyım ? BilemiyorrumZeytin_yesili kuzum yaaa?!? wagen bilgin var mı canım nergismor hakkında
Aksam ustu kapanmis canim hazreti ibrahimin duasini cekiyoruz ya diger topikte onu yazmistim senin ismini yazdirnistin galiba o topige de kuzumHangi liste canım?
Bu arada benim için okunan tefciye arkadaşlar tamamladı mı? Eksik varsa ben tamamlamam gerekiyo
Allah razı olsun canım. Bana bildirim gelmedi. Bi bakimAksam ustu kapanmis canim hazreti ibrahimin duasini cekiyoruz ya diger topikte onu yazmistim senin ismini yazdirnistin galiba o topige de kuzum
Kizlar iyi geceler.İftara misafirim vardi bugün guremedim.@Saman Alevi canim Meryem suresi demissin tam anlamadim arkadaslar almadiysa alabilirim.Adet olmuşsun olsun.Herseyin hayirlisi kuzum üzülme.Pazarda satilan bisey degil ki alip gelelim.Nasipten öteye geçilmiyor.Önümüze bakicaz hep birlikte.
Allah yardimcisi olsun.Hep benim de dikkatimi ceker biliyor musun?Ne zaman bebekler ilgili kotu hissedip aglamak istesem Rabbim bu sekilde olaylarla karsilastirir beni.Sanki bak hayirlisini iste der gibi.Teselli eder gibi.Tup bebekte negatif aldigim gunde de buna benzer busey yasamistim.Aglamamistim uzulememistim kendime.Allah rahmetini uzerimizden esirgemesin insallah.masal3487 ben okurum dedi canim aslinda uzulmedim kuzum garip ama gercek nasipten ote koy yok olumle dogumun vakti sasmazmis bir de bugun dr gittim hamile bi bayan varfi 248/1 dawn sendromlu yaziyodu test kagidinda dr aciklqma yapti benim yanimda zubeyde hanim ya da sevket yilmaza git diuordu aminosentez mi ne diyolar sanirim icim tuhaf oldu resmen
Biri ayrimcilik mi dediKıxlar bir yazıda diyor ki "kadinlari aglatmayin Allah göz yaslarini sayar,kadın erkeğin kaburgasindan yaratıldı ayaklarindan deyil...Öyle olmuş olsaydı ezilirdi.Erkeğin basindanda yaratilmadi,üstün olmasin diye,ama göğsünden yaratıldı eşit olsun diye ; kolun biraz altından korunsun diye.Kalp hizasında yaratildi sevilsin diye...bu yorum çok hoşuma gitti kadın aslında en büyük düşmanı hemcinsleridir yine kadındır yani bi anne bile herzaman kızım kalk sofrayı kur abine su getir yok şu işiyap ama hep kıza söylenir yani kadın erkek ayrıcalığını aslında kadın başlatır lütfen bu sihniyet son bulsun artık şahsen ben inşallah birgün anne olursam kızımada oğlumada aynı muameleyi yapcam benim annemde eşit davranırdı bende eşit olcam inanıyomki burdaki herkeste aynı fikirdedir
Amin canim insallah hem dunya da hem ahirette utandirmasin rahmet ve merhametinden mahrum birakmasinAllah yardimcisi olsun.Hep benim de dikkatimi ceker biliyor musun?Ne zaman bebekler ilgili kotu hissedip aglamak istesem Rabbim bu sekilde olaylarla karsilastirir beni.Sanki bak hayirlisini iste der gibi.Teselli eder gibi.Tup bebekte negatif aldigim gunde de buna benzer busey yasamistim.Aglamamistim uzulememistim kendime.Allah rahmetini uzerimizden esirgemesin insallah.
Neden kuzum ya kız ve erkek diyemi en küçüğü müsün bideBiri ayrimcilik mi dedicok cektim canim acisini bilirim evde ezilen baski goren bendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?