Yaaaa hemde eğlence yapardık tey tey teyyKuzu daha bitmedi bize okul. Seminer var iki hafta. Bu hafta bitti sayılır bi de haftaya var. Evi aldık çok şükür ya, bayramdan sonra hemen taşınacağız inşallah. Bikaç eksiklikleri var onları tamamlamaya çalışıyorz. Kızceler yakın olaydık ev dizmeye çağırırdım siziiii
Amin inşallah cankuşumYaaaa hemde eğlence yapardık tey tey teyy
Hadi gözün aydın kuzu, Allah bebişin le oturmayı nasip etsin inşallah
Heh valla tıpa tıp dediğin gibi canısı ne demişler doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmis gerci kkda onuncu köyde de kovarlarda neyseBi defa da ben sevgilisinden gamile kalan bi kızın topiğine yorum yapmıştım. Beni de taşa tutup banladılarbiri de kalkıp demiyo ki kardeş sen napmışın böyle? Yani hemen şu kelimeyi kullanmaya hazırlar, kimseyi yargılamayın. İnsanlara hiç bişey demeyelim o zaman, yaptığın doğru ya da yanlış diye. Yargılamamak içün. Öyle bi mantık mı var ya? Dini bi konu olduğunda leş yiyen köpekler gibi saldırıya geçen insanlar büyük günahlat karşısında 3 maymunu oynuyor üstelik kişiye yaptığının yanlış oldığunu zerre kadar göstermemeyi bırakın sanki ödül verirmiş gibi " yürü koçum " dermiş gibi normalleştiriyorlar, bunun yanlış olduğunu söyleyene de yargılamak sana düşmez Allah la onun arasında dryip kendilerince kılıf uyduruyorlar. Yemin ederim hepsi aynı fabrikanın aynı bozuk malı. Valla onlar kadar geniş olacağıma yobaz olurum daha iyi. Evet yaşasın yobazlık sallama kuzum bi daha cevap verme tenezzülünde bile bulunma bence. Şu dua grubumuz olmasa 5 dk durmam burda
Evet fal cok gunah hasa sirke kadar gidiyor,cunku gaybi Allahtan baskasi bilemez baskasindan medet ummakta Allah korusun sirke goturur insani.Sual: Hocalar Yıldız nameye bakıyor, günah mıdır?
CEVAP
Yıldız name fal kitabıdır, bakmak ve inanmak haramdır büyük günahtır, küfre kadar götürür.
allah razı olsun çok teşekkür ederim cümlemizin inşallah. bende bayramdan sonraki listede aranızda olacağım allahın izniyle ama her daim zaten dualarımdasınız. rabbim hepimizin yüzünü güldürsünMutlu1anne zeki kızı çiğdem için tesbihatlarımı çektim Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah Rabbim kucağını boş bırakmasın evinden çocuk sesi eksik olmasın inşallah
Zeytin_yesili
Kuzum yobazlik ve gericilik dinle uzaktan yakindan alakasi yok lutfen hassas olalim bu konuda insanlar zaten mimlemisler seriati hatta oyle ki efendimize bile laf eden oldu bimere sikayet etti birisi bu sitedenHeh valla tıpa tıp dediğin gibi canısı ne demişler doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmis gerci kkda onuncu köyde de kovarlarda neyseaynen kuzu yaşasın yobazlık yaşasın gericilik
Evet canim bildigin cig yumurta aki gibiZeytin_yesili kuzucum ya ben dün iftardan sonra bi çay kaşığı çörek otu yedim bütün halde çiğneyerek. Ezmedim yani. Bi de arı sütünden bi gıdım yedim. Çook az yenilecekmiş zaten toplu iğne başı kadar bi şey. Bu sabah baktım şeffaf uzayan bi akıntım olmuş. Sende de böyle olmuştu de mi
Çok kötüyüm açım yorgunum ve bitkinim sen ne yapıon kız misafir gitti erken gitti
Yok canim bayram sonu listesine buzimle beraber arkadasimizZeytin_yesili Kuzum pınar içinde okuyor muyuz
Yok kız beş gün kaldılar gene haftaya bayrama da ben gidiyorum gidip biraz gezeyim bari :) açlık dışında gayet iyiyim kuzucumÇok kötüyüm açım yorgunum ve bitkinim sen ne yapıon kız misafir gitti erken gitti
Kuzum ben beş tane Yasini okudumYok canim bayram sonu listesine buzimle beraber arkadasimiz
İyiymiş gitgez tadını çıkar bizde dün izmit teydik mevzuniyet törenine gittik yol yordu heralde bol bol gez inşallah bu koşturmacada hazır bebek mevzuları yokken aklımızda bi bakmışız göbüşlerimiz dolmuşşşYok kız beş gün kaldılar gene haftaya bayrama da ben gidiyorum gidip biraz gezeyim bari :) açlık dışında gayet iyiyim kuzucum
İnşallah kuzum yol da gezmekte yoruyo valla, tadını çıkaralım boşverelim azıcık ya sonra ansızın gelsin bebişlerİyiymiş gitgez tadını çıkar bizde dün izmit teydik mevzuniyet törenine gittik yol yordu heralde bol bol gez inşallah bu koşturmacada hazır bebek mevzuları yokken aklımızda bi bakmışız göbüşlerimiz dolmuşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?