2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Yaaaa hemde eğlence yapardık tey tey teyy

Hadi gözün aydın kuzu, Allah bebişin le oturmayı nasip etsin inşallah

Zeytin_yesili kuzucum ya ben dün iftardan sonra bi çay kaşığı çörek otu yedim bütün halde çiğneyerek. Ezmedim yani. Bi de arı sütünden bi gıdım yedim. Çook az yenilecekmiş zaten toplu iğne başı kadar bi şey. Bu sabah baktım şeffaf uzayan bi akıntım olmuş. Sende de böyle olmuştu de mi

Heh valla tıpa tıp dediğin gibi canısı ne demişler doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmis gerci kkda onuncu köyde de kovarlarda neyse aynen kuzu yaşasın yobazlık yaşasın gericilik

Sual: Hocalar Yıldız nameye bakıyor, günah mıdır?
CEVAP
Yıldız name fal kitabıdır, bakmak ve inanmak haramdır büyük günahtır, küfre kadar götürür.
Evet fal cok gunah hasa sirke kadar gidiyor,cunku gaybi Allahtan baskasi bilemez baskasindan medet ummakta Allah korusun sirke goturur insani.

allah razı olsun çok teşekkür ederim cümlemizin inşallah. bende bayramdan sonraki listede aranızda olacağım allahın izniyle ama her daim zaten dualarımdasınız. rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Heh valla tıpa tıp dediğin gibi canısı ne demişler doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmis gerci kkda onuncu köyde de kovarlarda neyse aynen kuzu yaşasın yobazlık yaşasın gericilik
Kuzum yobazlik ve gericilik dinle uzaktan yakindan alakasi yok lutfen hassas olalim bu konuda insanlar zaten mimlemisler seriati hatta oyle ki efendimize bile laf eden oldu bimere sikayet etti birisi bu siteden

Evet canim bildigin cig yumurta aki gibi ama ben ari sutu hic kullanmadim hurma corek otu ceviz uclusu kullandim simdi esime de basladim aynisini

Yok kız beş gün kaldılar gene haftaya bayrama da ben gidiyorum gidip biraz gezeyim bari :) açlık dışında gayet iyiyim kuzucum
İyiymiş gitgez tadını çıkar bizde dün izmit teydik mevzuniyet törenine gittik yol yordu heralde bol bol gez inşallah bu koşturmacada hazır bebek mevzuları yokken aklımızda bi bakmışız göbüşlerimiz dolmuşşş

İnşallah kuzum yol da gezmekte yoruyo valla, tadını çıkaralım boşverelim azıcık ya sonra ansızın gelsin bebişler

Kadir gecesi dua listesi
masal3487 Nevzat kızı Özgün 2 bin kelime i tevhit 2 bin 2 kelimei temcit 5 yasin suresi 7 meryem suresi okumalari bitti
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid okudu 10 bin kelime-i temcid 6 yasin süresi okudu 3 meryem süresi
Pdr_ci Aziz kızı Meltem 4 Yasin süresi 4 Meryem süresi 5 bin salavat 5 bin kelimei tevhit 5 bin de kelimei temcit
Zeytin_yesili 5 bin kelime-i tevhid okudu 2 bin kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif okudu 2 yasin süresi okudu
B busra_brt 15 yasin süresi 1000 tane kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif
M Meyra_naz 5 bin kelime_i tevhid 2 bin kelime-i tenzih kelime-i temcid salevat-ı şerif 3 yasin süresi 2 Meryem suresi
ASSOSyal 5 yasin süresi okudu 3 meryem süresi 1000 tane kelime-i temcid salevat-ı şerif cekti 5 bin salevat-ı şerif daha aldi
wagen 3000 kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 10 meryem süresi
umut-16 3 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şeri 1 meryem süresi
S SUDESUDE09 2 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 5 meryem süresi
Dil-i bitab 5 meryem suresi 34 bin kelime-i tevhid bin kelime-i temcid 5 bin kelime-i tenzih 40 bin salevat-i serif
yassimin 1 yasin suresi 1 meryem suresi

Kadir gecesi icin toplanan dualar
41 yasin süresi (sayi tamamlanmistir)
41 meryem süresi (sayi tamamlanmistir)
70 bin Kelime-i Tevhid
33 bin Kelime-i Temcid
23 bin Kelime-i Tenzih
61 bin Salevat-ı Şerif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…