2017 Hamis kalmak isteyenlerr yeni yıl yeni umut

Seazone

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2017
189
103
18
32
Ben iki senedir evliyim ama hamile kalmadım..Bu ay ilaç kullanmaya başladım duphaston..İnşallah tutmuştur kizlar..Hepinizi bekliyorum birbirimize destek olalım..sorulari cvpliyalim..İnşallah bu sene hepimiz halis kalırız 2017
Yeni yıl yeni umut

Kist varmış ama duphaston verdi 20 gün de 1 ocicekmisim..ama ilaç hakkında okudum döllenme gerceklesirse eğer tutyormus olmassa normal regl başlıyomus yarın son ilacım inşallah tutmuştur
Bu arada tsk yazdığın icin

İnş tutmuştur cnm bende 2 yıllık evliyim bebeğim olmadı eşimde ve bende sıkıntı yok yarın tüp bebek için görüşmeye gidecem bakalim

İnş tutmuştur cnm bende 2 yıllık evliyim bebeğim olmadı eşimde ve bende sıkıntı yok yarın tüp bebek için görüşmeye gidecem bakalim

Sağol cnm benim inşallah seninde olur hsyirlisiyla..bi gelişme olursa banada bildir cnm

Evet bugün son ilacım içtim bklm gelicekmii gelmesinnnn..Çok heycanliym..kimsede yazmiyor..

1 yil once asilama yaptirmistim onun tahlillerini doktora gosterdim senin rezervin cok az calisiyor sana nasil aşılama yapmislar dedi sadece tup bebek olur sana dedi bende ins diger ay tup bebege baslicam ins tutar cnm cok korkuyorum tutmaz diye ama bazi arkadaslar sagolsunlar umutlandirdilar beni

İnşallah cnm benim..
Bence tutuk olumlu düşünelim allahimm za bol dualar edelim..ben inanıyorum sende inan :)

Merhabalar
Ben daha 4 aylik evliyim:)
Bebisim olsun cok istiyorum
Pko hastasiyim ama 2 gun once yaptirdigim tahlilde sonuclarim normal cikti.
Insallah bende bu yil hamis olurum :))

ben de 2017 nin ilk anne adaylarındanım inşallah. bu akşam değerim artmış mı diye tekrar test yaptıracağım. inşallah artış gösteriyordur. umarım bebeğim tutunur. dualarınızı esirgemeyin, rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahh....

Merhaba hanımlar bende 2.bebegi istiyorum ins çabucak hamile kalırım hayirlisi:)

çok şükür bende dün test yaptım pozitif çıktı :)) 2017 annelerinden olucam inşallah :)

Merhaba hanimlar ben bisey sormak istiyorum.
Ben doktora gittigimde soyluyorum gebelik istedigimi doktor bana kan tahlili yapio hersey normal dio gonderiyo ne bi yumurtaligima bakiliyo ne de baska bisey.
Bende mi problem var ben nie ogrenemiyorum yumurtaliklarimin durumunu.
Madem hersey normalde ben nie hamile kalamiyorum ne diosunuz doktora sizi nasil muayne ediyo

Günaydın hanımlar ben de 2017de hamile kalmak istiyorum bir kızım var çok şükür ikinciyi istiyorum geçen ay korunmayı bıraktık bu ay adet gördüm adetimin ikinci günündeyim bal çörekotu tarçın kürüne başladım ilk kızımda da yemiştim önce Allahtan tabi herşey.

Alttan muane etmesi lazımdı seni.Benim doktorum her gisişimde kontrol ediyor bilgilwnsiriyor sadece kan testi yapılmıyor bana hsg çekimide yaptırmıştı.Doktorunu değiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…