Of cnm cok zor yaa
Hala yapmiyor lazimliga
Soylemiyorda
Bugun dort gun oldu
Cildircam
Moralim bozuluyor
Basil yapacaz diye endiseleniyrm
Gece bezliyrm
Bakalim ne yapacak seninki yarin
Belki daha iyi olur[/Q
Gece ve gündüz eş zamanlı bezlemeyi bırakmalısınız bir de bez bırakmayı deneme tekrar beklemeye başlama da süreyi uzatıyor ben bu hataları yaptım ve 3,5 yaşında bırakabildik oğlum ne klozete ne de lazımlığa oturuyordu.gündüz uykusunda zaten hiç yapmıyordu çişini tutabildiğini kaslarının geliştiğini anlamıştım hatta 1 kere wc ye yapsa bişey olmadığını görecek ve devam edeceğine de emindim. İlk kez Kreşte yaptı çişini evde hep altına yaptı büyük tuvaletini de yaptı afedersiniz çok mide bulandırıcı olacak ama tuvalet kağıdı ile aldım her seferinde klozete attım ve birlikte kaka Bye Bye yaptık 13 günün sonunda söylemeye ve wc ye yapmaya başladı gece ve gündüz kaçırmadan 1 senedir çok rahatız. Önemli olan annenin istikrarlı olması ve pes etmemesi ben herhalde öğrenemeyecek söylemeyecek daha altına yapacak düşüncesine girmiştim sakın pes etmeyin çocuktan çocuğa bırakma süresi değişiyor benim çocuğum beze yapmak istiyordu bırakmamız çok zor oldu sıcakta bile bezlenmek istiyordu bazı çocuklar rahatsız olup kendisi çıkarıyor ve bu çocuklarda bırakma çok daha çabuk oluyor. Zor bir süreç iş annede bitiyor çocuğun psikolojisini ben de çok düşündüm o yüzden hep rahat bıraktım ama 3 yaş sonrasının beklenmesinin de çocuğa faydasının olmadığı kanaatine vardım. Kreşte herkesin altı açık kendisinin belli olması arkadaşlarının aa Mehmet'in altı belli demesi de çok iyi bir durum olmadı eğer kaslarının geliştiğini gece bağlanan sabah kuru olan bezler gündüz uykusunda kaçırmadan uyanması bırakabilmek için sinyaller. Eğer bunlar varsa siz ısrarlı olun çocuk bırakacağı bundan kurtulursun olmadığını düşünsün. Etrafa çişini kakasını yapa yapa yaptığının farkına varıyor.bazen rahatsız oluyor ve kaçınılmaz son tuvalete yapmayı kabulleniyor
Bir de hepsi burada ve gitti gidiyorda merdivenli tuvalet aparatı var halen kullanıyoruz kendisi yapıyor hatta tavsiye ederim fiyat ı da gayet uygun. 35 tl civarında