merhabalar, uzun süredir sizleri takip etmeye çalışıyorum ama telefondan bir türlü üyelik yapamamıştım. şimdi bilgisayarı açınca şu üyelik işine bir daha bakayım dedim ve başardım. ben de haziran annesiyim inşallah. şu an 21 + 2 ve ıvf ile hamile kaldım. detaylı ultrasonu yaptırdım cmt. günü. ben de fikir alışverişinde bulunmak isterim sizlerle.
sadece şunu belirteyim burayı okuyanlara fikir olması açısından. 35 yaş üstü hamile olduğum için down sendromu olasığına karşı Panorama testi yaptırmıştım. bu kan ile yapılan test. sonuç çok şükür temiz çıktı. detaylıda kalpte bir nokta halinde parlama vardı. doktorum çok iyi çok güveniyorum profesor kendisi, bana eger kan testini yaptırmamış olsaydın bunu risk kabul ederdim ama şu anda hiç korkmana gerek yok haftada en az 1 boyle goruyorum ve için rahat olsun sıkıntı değil dedi. cok para verip acaba yaptırmasa mıydım diye cok dusunmustum ama şimdi iyi ki diyorum. benim gibi kalp de parlaklık olanlara içinizi rahat tutun derim. bu amaçla belirttim. herkese saglıklı bir hamileli süreci ve yine saglıklı dogum, sonrasında da saglıklı depresyonsuz bir lohusalık dilerim :)