2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Slm kızlar nasılsınız evde yat yat günler geçmek bilmiyor. Doktor dışarı çıkma hep dinlen dedi. Bebeklerden biri 630 diğeri 680 gr çıktı iki gün önceki ölçümde. Ama suları hala birinin az diğerinin fazla o yüzden hep dinleniyorum ve su içiyorum. Park yatak bakıyordum sabah eşim dur daha erken diyor. Henüz kıyafet dışında birşey almadım bu gidişle doğuma kadar da bekleyeceğim anlaşılan. Sağlıkla gelsinler de herşeyleri de alınır :dua:

Kizlar yuruyus yapiyormusunuz gunde ne kadar yuruyorsunuz acaba ben evelsi gun baya yurudum 1 bucuk saat kadar carsi pazar gezerken bunjn normali yarim saat ama carsi benim evime biraz uzak o yuzden her ciktigimda fazla yurumus oluyorum

Günlük cam şişede olanlardan içebilirsin canım sütü.Domates mümkün olduğunca yememeye çalış şurda bikaç ay sonra zaten bahar geliyor ozaman bol bol yeriz:) şimdiye kadarki yediklerinden bişey olmaz inşallah insanlar neler neler yiyor.Geçen tv de yabancı bir kadın hamileliğinde canı çakıl taşı çekiyormuş çakıl taşı yiyordu resmen :oha: oldum.Ama maşallah turp gibi bebek çıkardı hatta taş gibi :KK48:
İnşallah canım o kadar vicdan yaptımki anlatamam ama sonra Allaha emanet ettim rahatladım biraz :)

Canım bir haftada sadece bugün sabah 1 çeri yedim. Bu vicdan azabıyla bir hafta daha yemem :))))) dayanması zor ne diyim haklısın bi yerde
Ya hormon olayını bilmiyor değilim ama nasıl kaçırdıysam hep şifa olsun diye yedim oysa sizin mesajlar tokat gibi geldi yatıyodum tam msjlarınıza daldım sonra uyuyamadım bi süre

Kizlar yuruyus yapiyormusunuz gunde ne kadar yuruyorsunuz acaba ben evelsi gun baya yurudum 1 bucuk saat kadar carsi pazar gezerken bunjn normali yarim saat ama carsi benim evime biraz uzak o yuzden her ciktigimda fazla yurumus oluyorum
Ben malesef sürekli evde olduğumdan yürüyemiyorum çok arada evde geziniyorum on dk

hayırlı günler..
dün işyerinden erken çıktım evde dinlendim kırgınlığım pek kalmadı çok şükür.burnum tıkalıydı çok fena breathe right takayım dedim belki iyi gelir,burnumu morartmış resmen :KK43: şimdi de su gibi akıyor bir de kuru öksürük var,umarım en kısa zamanda atlatabilirim :KK51:

Slm kızlar nasılsınız evde yat yat günler geçmek bilmiyor. Doktor dışarı çıkma hep dinlen dedi. Bebeklerden biri 630 diğeri 680 gr çıktı iki gün önceki ölçümde. Ama suları hala birinin az diğerinin fazla o yüzden hep dinleniyorum ve su içiyorum. Park yatak bakıyordum sabah eşim dur daha erken diyor. Henüz kıyafet dışında birşey almadım bu gidişle doğuma kadar da bekleyeceğim anlaşılan. Sağlıkla gelsinler de herşeyleri de alınır :dua:
Merhaba bende yatanlardanım yakşalık üç haftadır yatıyorum bende.henüz bende hiçbirşey almadım evet erken olduğunu düşünüyorum bwndw allah nasip ederse 30.haftalara gelirsem ozaman alıcam inşallah malesef yatma süreci olduğu için hevesim biraz kursağımda kaldı yapacak bişey yok sizde 30lu haftalarda başlarsınız almaya inşallah

kızlar bir koşu mothercare a gidip geldim.
envai çeşit kız bebişleri için ürün varken oğluşlarımıza küçücük alan ayrılmış:(((
bir çok üründe %50 indirim vardı. imkan varsa uğrayın ama internettede var birçok indirimleri.
maalesef onlarda 4 ay içinde kapatacaklarmış.
teshır beşikler falan satılıktı.yarı fiyatına.
katlamalı kuvet vardı sizin için baktım fiyatına 200tl yazıyordu.bana cok geldi.

ben oğlusuma 3 tane sweat ve 3 tane banyo havlusu aldım.
böylelikle listeden banyo havlusunuda silmiş oldum:)
çok çok güzel muslın bezlerı vardı ama bayağı pahalıydı.bundan sonra sanırım mothercareda onu takıp ederim.
oyuncaklarda vardı yıne ındırımde değildi.aciliyetı yok dıye almadım.

Merhaba bende yatanlardanım yakşalık üç haftadır yatıyorum bende.henüz bende hiçbirşey almadım evet erken olduğunu düşünüyorum bwndw allah nasip ederse 30.haftalara gelirsem ozaman alıcam inşallah malesef yatma süreci olduğu için hevesim biraz kursağımda kaldı yapacak bişey yok sizde 30lu haftalarda başlarsınız almaya inşallah
30ları bir görelim de inşallah başlarız o zaman. sen neden yatıyorsun canım?

kızlar bir koşu mothercare a gidip geldim.
envai çeşit kız bebişleri için ürün varken oğluşlarımıza küçücük alan ayrılmış:KK43:((
bir çok üründe %50 indirim vardı. imkan varsa uğrayın ama internettede var birçok indirimleri.
maalesef onlarda 4 ay içinde kapatacaklarmış.
teshır beşikler falan satılıktı.yarı fiyatına.
katlamalı kuvet vardı sizin için baktım fiyatına 200tl yazıyordu.bana cok geldi.

ben oğlusuma 3 tane sweat ve 3 tane banyo havlusu aldım.
böylelikle listeden banyo havlusunuda silmiş oldum:)
çok çok güzel muslın bezlerı vardı ama bayağı pahalıydı.bundan sonra sanırım mothercareda onu takıp ederim.
oyuncaklarda vardı yıne ındırımde değildi.aciliyetı yok dıye almadım.
mothercare mi kapatıyormuş anlamadım

Bir sorum olacak. Doktorum bana önceden elevit kullan demişti. Daha sonra d vitamini eksikliğim çıkınca devit kullan dedi. Sizce elevitle devit birlikte kullanmamı mı kastetti yoksa artık eleviti bırakıp devite başlamamı mı istedi? İkisini de kullanan var mı?

İnşallah canım o kadar vicdan yaptımki anlatamam ama sonra Allaha emanet ettim rahatladım biraz :)

Ya hormon olayını bilmiyor değilim ama nasıl kaçırdıysam hep şifa olsun diye yedim oysa sizin mesajlar tokat gibi geldi yatıyodum tam msjlarınıza daldım sonra uyuyamadım bi süre
O kadar dert etme canım ya geçmişi. Geleceğe bak şimdi umutla :)))))))) benim bünye 1 çeriyi bile tolere edemezken senin bünyen bir kiloyu tolere edebiliyordur kim bilir. Allah koruyor onları bunu da unutmamak gerekir:) tavuğa mısıra ve konservelere de dikkat etmen iyidir. Az kaldı yaza bitecek bu kısıtlamalar. Yazın yine mısır ve soyaya dikkat tabi . Mısır özü yağı asla kullanmayın

O kadar dert etme canım ya geçmişi. Geleceğe bak şimdi umutla :)))))))) benim bünye 1 çeriyi bile tolere edemezken senin bünyen bir kiloyu tolere edebiliyordur kim bilir. Allah koruyor onları bunu da unutmamak gerekir:) tavuğa mısıra ve konservelere de dikkat etmen iyidir. Az kaldı yaza bitecek bu kısıtlamalar. Yazın yine mısır ve soyaya dikkat tabi . Mısır özü yağı asla kullanmayın
neden mısır özü yağı kullanmamak gerekir canım

Bende de gerilim var düzelmiyor 1.5 aydır her hafta hastaneye gidiyorum perşembe yine gidicem sanırım bu gerilik hep olucak her hafta 1 gün atıyor neredeyse neden bilmiyorum bakıyorlar git haftaya gel diyorlar ilaç falan da yok Rabbim sonumuzu hayırla sonuçlandırsın İnşallah canım Allah büyük

Can'ım yarın güzel haberler alırsın inşallah, kilodan dolayı mı gerilim çıktı genel olarak mı protein ağırlıklı beslenmeye çalış , et suları falan , süt iç nesquikli süt iyi geliyor diyorlar. Tahlillerin herşey normal nasıl olsa, ultrason cihazından da fark edebilir eksik ölçebilir.

mavimli mavimli
Rba8992 Rba8992
Allah yardımcısı olsun tüm hamilelerin ve yatanların , bende 14. Haftadan beri yatıyorum doktor ve tuvalet olayı dışında yataktayım , hiçbir şey alamadım kuzuma, hep arkadaşlar yada büyükler sağolsunlar yapmaya çalışıyor, ben hamile kalmadan önce bi hamile arkadaşım sürekli yatıyordu "hiç birşey alamadım istediğim gibi demişti" , bende "aman ne sıkıntı yapıyorsun yattığın yerden netten sipariş ver al al dur " derdim . Ama insan başına gelmeyince anlayamıyor hevesi kursağında kalıyor, inşallah Allah sabır verir , sağlık verir alınır herşey . Çok geçmiş olsun.[/QUOTE]

Back
X