- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah doğum günlerini de göreceğiz.İnşallah canım benimde erken doğum riskim var rahim boyunda kısalmadan dolayı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah doğum günlerini de göreceğiz.İnşallah canım benimde erken doğum riskim var rahim boyunda kısalmadan dolayı
[/QUOTE]Can'ım yarın güzel haberler alırsın inşallah, kilodan dolayı mı gerilim çıktı genel olarak mı protein ağırlıklı beslenmeye çalış , et suları falan , süt iç nesquikli süt iyi geliyor diyorlar. Tahlillerin herşey normal nasıl olsa, ultrason cihazından da fark edebilir eksik ölçebilir.
mavimli
Rba8992
Allah yardımcısı olsun tüm hamilelerin ve yatanların , bende 14. Haftadan beri yatıyorum doktor ve tuvalet olayı dışında yataktayım , hiçbir şey alamadım kuzuma, hep arkadaşlar yada büyükler sağolsunlar yapmaya çalışıyor, ben hamile kalmadan önce bi hamile arkadaşım sürekli yatıyordu "hiç birşey alamadım istediğim gibi demişti" , bende "aman ne sıkıntı yapıyorsun yattığın yerden netten sipariş ver al al dur " derdim . Ama insan başına gelmeyince anlayamıyor hevesi kursağında kalıyor, inşallah Allah sabır verir , sağlık verir alınır herşey . Çok geçmiş olsun.
Çünkü canım genetiği en çok oynanmış ürün mısır günümüzde. Sonra soya fasülye si ve domates geliyor. Bu ürünleri tarlada böcek ,kuş tırtıl vs bile tanıyamadığından yemiyor, o kadar uzaklaşmış aslından düşünün yani.neden mısır özü yağı kullanmamak gerekir canım
Çünkü canım genetiği en çok oynanmış ürün mısır günümüzde. Sonra soya fasülye si ve domates geliyor. Bu ürünleri tarlada böcek ,kuş tırtıl vs bile tanıyamadığından yemiyor, o kadar uzaklaşmış aslından düşünün yani.
Kızlar beni bu gece yattıktan yarım saat sonra karabasan bastı. Bi turlu sesim cikmiyodu. Zar zor uyandığımda eşimi kaldırdım. Sarıl dua oku falan diye. Poposunu döndü yattı. Uykusu ahir biraz.Başıma daha ciddi bişey gelse orda kalırım demek öyle.
Herşeyden korkar oldum zaten bugünlerde. Bebeğe bu zararı olmaz inş her açıdan. Var mı tavsiyesi olan
Evet onlar da cok guzel ama cok pahali canim yaaa..ben bu modeli aldim.herkes cok memnun.aldigim.en ise yarayan ürün ondirime1 girince salin kaçırmayın filan yazmislar.olumsuz hic yorum.yoktu.ben de aliverdim gitti![]()
Bizde de aynı muhabbet pazarda dönüyo eşimle. Kabak lazım mı hayır ,fasülye lazım mı Hayır biner hayır .. Eee ne alcaz biz niye çıktık pazara diyo:)))) öğrencim vardı Çölyak hastası. Neler çektiğini gördüm. Bi çikolata bile yiyemiyordu üzerini okumadan. Her ay ankaralardaydı. Bi akrabamızın oğlunda da yüzünde teşhisi konulamayan leke. Sonra büyüdü o lekeler vs. Dr hormonlu yiyecekler yapıyor işte bunları demişti. Onlar da ankarayı mesken tutmuştu. Ben unutmuyorum böyle acı şeyleri. bu hastalıklar işte bu hormonlu sebxeler yüzünden . Nasıl duyarsız kalayım ben :)dün akşam eşim sebze kalmadı evde diye gitmiş domates salatalık biber almış, dedim alma mevsimi değil marul salatası yaparım havuçlu falan, yok gene almış diyo misafir gelir dolap boş durmasın, sen yeme ben yerim diyor, bu hafta hiç yemedim ben, sadece dün yemeğe bi tane domates doğradım okadar :) sebzeliği açınca aklıma sen geliyosun gülüyorum :)
[/QUOTE]Can'ım yarın güzel haberler alırsın inşallah, kilodan dolayı mı gerilim çıktı genel olarak mı protein ağırlıklı beslenmeye çalış , et suları falan , süt iç nesquikli süt iyi geliyor diyorlar. Tahlillerin herşey normal nasıl olsa, ultrason cihazından da fark edebilir eksik ölçebilir.
mavimli
Rba8992
Allah yardımcısı olsun tüm hamilelerin ve yatanların , bende 14. Haftadan beri yatıyorum doktor ve tuvalet olayı dışında yataktayım , hiçbir şey alamadım kuzuma, hep arkadaşlar yada büyükler sağolsunlar yapmaya çalışıyor, ben hamile kalmadan önce bi hamile arkadaşım sürekli yatıyordu "hiç birşey alamadım istediğim gibi demişti" , bende "aman ne sıkıntı yapıyorsun yattığın yerden netten sipariş ver al al dur " derdim . Ama insan başına gelmeyince anlayamıyor hevesi kursağında kalıyor, inşallah Allah sabır verir , sağlık verir alınır herşey . Çok geçmiş olsun.
Amin canım inşallahAllah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah doğum günlerini de göreceğiz.
mavimli
Rba8992
İnşallah canım :) yaz gelsin bi bende bekliyorum dört gözle :)O kadar dert etme canım ya geçmişi. Geleceğe bak şimdi umutla :)))))))) benim bünye 1 çeriyi bile tolere edemezken senin bünyen bir kiloyu tolere edebiliyordur kim bilir. Allah koruyor onları bunu da unutmamak gerekir:) tavuğa mısıra ve konservelere de dikkat etmen iyidir. Az kaldı yaza bitecek bu kısıtlamalar. Yazın yine mısır ve soyaya dikkat tabi . Mısır özü yağı asla kullanmayın
Çok geçmiş olsun canım stres yapma sakın bebeğin de etkilenmesin tabi elinde olmuyor insanın ama Allah yardımcın olsun canım inşallah düzelirKızlar dün ayrıntılı ultrasona girdim. Doktor rahimi besleyen damarlardan birinde daralma (celtik )olduğunu söyledi.iki tarafta olursa daha sıkıntıymis.tuz ;hamur işi hazır gıda vs hepsi yasak.bol su .ozellikle tansiyona dikkat etmek gerekiyormuş.beni perinatoloji ye yönlendirdi.dunden beri moralim çok bozuk .cunku yeteri kadar beslenememe ,haftaya göre gerilik erken doğum gibi riskleri var.preeklampsi gebelik zehirlenmesi olabiliyormus .O yüzden tuzlu gıdaları çok tuketmeyin. Normalde tansiyonu düşük biriyim. Yinede böyle bir şeyle karşılaştım.
Kızlar hastanedeyim, kızım yine bir hafta ilerde çıktı yani 25+4 çıktı ama, şu an sata göre 24+4un icindeymiş, şimdi şeker yüklemesi için o malum sıvıdan içtim bir saat sonra kan verecekmisim, daha ilaçları almadım ama decavite adlı ilacı kesip yerine magnezyun, kalciyum falan baslayacakmisiz, sorusu olan :))
Kızlar dün ayrıntılı ultrasona girdim. Doktor rahimi besleyen damarlardan birinde daralma (celtik )olduğunu söyledi.iki tarafta olursa daha sıkıntıymis.tuz ;hamur işi hazır gıda vs hepsi yasak.bol su .ozellikle tansiyona dikkat etmek gerekiyormuş.beni perinatoloji ye yönlendirdi.dunden beri moralim çok bozuk .cunku yeteri kadar beslenememe ,haftaya göre gerilik erken doğum gibi riskleri var.preeklampsi gebelik zehirlenmesi olabiliyormus .O yüzden tuzlu gıdaları çok tuketmeyin. Normalde tansiyonu düşük biriyim. Yinede böyle bir şeyle karşılaştım.
Glikosol diye bir içecek idi, elmalı bir içecek hatta ice tea gibi düşünebilirsin ama içtikten sonra mideni biraz rahatsız ediyoİçtiğin şey nasıl bişeydi canım?
Maşallah :) kız ne olur kordon dolanmasını sor 21+6 da bir kez dolanmış dedi ama küçük olduğundan açılır dedi sorarmısın sende bi kafama takıldı nelere dikkat etmem gerekiyor açılmazsa ne gibi sorunlar olur inşallah bu zamana açılmıştırKızlar hastanedeyim, kızım yine bir hafta ilerde çıktı yani 25+4 çıktı ama, şu an sata göre 24+4un icindeymiş, şimdi şeker yüklemesi için o malum sıvıdan içtim bir saat sonra kan verecekmisim, daha ilaçları almadım ama decavite adlı ilacı kesip yerine magnezyun, kalciyum falan baslayacakmisiz, sorusu olan :))