2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bugün ebebekte bebek bakım ürünlerinde indirim var şampuan çamaşır deterjanı vs bakmak isteyen olursa :) efefsunkar efefsunkar canım sen de palmer's kremlere bakabilirsin indirimde onlar da :)
bizde alışveriş yapıcaz ama baktım kıyafetler hala kışlık bi ay daha geçsin bakalım ancak böyle şeyler alınır

ablamın emzirme yastığı vardı yeğenimden kalma,bana lazım olacak diye vermişti. Dün yatarken bi deniyeyim dedim. O kadar rahat uyumuşum ki anlatamam,sanırım ufak tefek olduğum için rahat girdim içine :anneadayı:

Kızlar foto.azcık büyük oldu ama kusura bakmayın o_O bizim bebişler bu sene giyebilirler mi bu tulumlardan.. ben bayılıyorum bunlara,hele şöyle tontiş bir bebek olursa deymeyin keyfime :anneadayı:

Bebek-Sort-Tulum_2155_1.jpg
ben hep bunlardan aldım canım çok beğeniyorum bende büyükde olsa giysinler yahuu:))

bizde alışveriş yapıcaz ama baktım kıyafetler hala kışlık bi ay daha geçsin bakalım ancak böyle şeyler alınır
Evet Canım ya bende ondan bekliyorum aslında biraz yeni sezon bi çıksın modeller daha fazla olur internette varda görerek almak istiyorum koton da indirim vardı ordan aldım baya bişey pantolon zıbın mevsimlik ama olsun

Bir şeker yüklemesi yaptırmayan olarak yalnız değilmişim:) netim bu konuda .
Bu arada bacak kaslarıma hiç güveniyorum çünkü uyuşuyor bile artık durup dururken :) yalpalıyo da arada. Çok dikkatli yürüyorum o yüzden .
Ayrıyeten bu bebek hiç kıpırdamadı diyenleri doğumdan sonra görücez buralarda "bugün hiç uyumadıııııı" diye yakındıklarını:))))

Geçmiş olsun arkadaşım.Bence doktora git mutlaka kendi kendine geçip geçmediğini anlayamazsın.Kültür falan ver.Allah korusun enfeksiyon keseye zarar verebilir.Monurol veriyorlar genelde idrar yolu enfeksiyonu için hemen de geçiriyor.Belki ondan verir doktorun
Canım Hindistancevizi yağı baya işe yaradı. Denemediysen bi bak istersen. Ayrıca kim önerdiyse bana onu teessüflerimi sunarım. İştah tavan yaptı. Ekmeğe sürüp yiyesim geldi :)) etipufa benziyo kokusu dikkat denmez mi:)))

Çok geçmiş olsun canım benim.Dikkat etmeni söyledikleri şeyleri uygularsan bir sorun olmaz inşallah.En azından iki tarafta yokmuş daralma.Şimdiye kadar var mıydı herhangi bir değerde gününden geri kalma falan?
Yok cnm günü gününe gidiyoruz.bundan sonrasında da çıkmaz ins

Mrb cnm geçmiş olsun bugün bende aynısını dediler oran verdiler mi sanada ama benim doktorum sıkıntındeğil dedi kafam karıştı şimdi
Saol cnm. Bnm sağ 1,19 sol 1,55 . Soldaki için yazmış daralma olduğunu.banada iki tarafta değil bu iyi birşey dedi ama 3 hafta sonra riskli gebelik bölümüne randevu alıp tekrar baktir, tuz vs internet den okudum kanı sulandıracak şeyler limon su vs yemeye çalış dedi.bazilarinda kendiliğinden duzelirken bazılarında artmış. Takip edilmesi gereken birşey. Sola yatmaya calis.tansiyonu kontrol et sende

Canım Hindistancevizi yağı baya işe yaradı. Denemediysen bi bak istersen. Ayrıca kim önerdiyse bana onu teessüflerimi sunarım. İştah tavan yaptı. Ekmeğe sürüp yiyesim geldi :)) etipufa benziyo kokusu dikkat denmez mi:)))

Ben zaten bayılırım hindistan cevizine de kokusuna:) haftaya şeker yüklemem var diye hamilelik boyunca canımın çekmediği ne kadar tatlı varsa aklıma geliyor zaten :) tamam canım sağol ona da bakayım en azından içeriği falan da temizdir

Kızlar konu acilmisken şu lohusa sendromundan cok korkuyorum kızımda zehir olmustu 3 aylık da sutum kesildi:( herseye karışan eski kafa bi kv var ben bildigimi okurum ama strese giriyorum o mudahale edip başımda konuştukça artı cok bisey gelmez elinden bi corba yapmaya kalkar mutfak batar o halde strese girmistim biri gelse evin haline bak diye simdiden stres sarms nasıl davranmam gerek bilmiyorum esim beni üzmek istemez ama annesine de yaşlı diye bisey demek istemiyo sizce nasıl davranmaliyim?

R
Ben zaten bayılırım hindistan cevizine de kokusuna:) haftaya şeker yüklemem var diye hamilelik boyunca canımın çekmediği ne kadar tatlı varsa aklıma geliyor zaten :) tamam canım sağol ona da bakayım en azından içeriği falan da temizdir
Rica canım. İnş işe yarar sende de.

Back
X