- 29 Mayıs 2013
- 1.229
- 1.298
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde alışveriş yapıcaz ama baktım kıyafetler hala kışlık bi ay daha geçsin bakalım ancak böyle şeyler alınırKızlar bugün ebebekte bebek bakım ürünlerinde indirim var şampuan çamaşır deterjanı vs bakmak isteyen olursa :)efefsunkar canım sen de palmer's kremlere bakabilirsin indirimde onlar da :)
yudum yudum soğuk süt dediler bana fayda etmedi.. doktor tavsiyesiyle rennie şurup içiyorum bir yudum,çok iyi geliyorKızlar merhabalar mide yanmasına çare bulan var mı gece uyutmadı ya çok fena
Kızlar merhabalar mide yanmasına çare bulan var mı gece uyutmadı ya çok fena
ben hep bunlardan aldım canım çok beğeniyorum bende büyükde olsa giysinler yahuu:))Kızlar foto.azcık büyük oldu ama kusura bakmayınbizim bebişler bu sene giyebilirler mi bu tulumlardan.. ben bayılıyorum bunlara,hele şöyle tontiş bir bebek olursa deymeyin keyfime
![]()
Evet Canım ya bende ondan bekliyorum aslında biraz yeni sezon bi çıksın modeller daha fazla olur internette varda görerek almak istiyorum koton da indirim vardı ordan aldım baya bişey pantolon zıbın mevsimlik ama olsunbizde alışveriş yapıcaz ama baktım kıyafetler hala kışlık bi ay daha geçsin bakalım ancak böyle şeyler alınır
Canım Hindistancevizi yağı baya işe yaradı. Denemediysen bi bak istersen. Ayrıca kim önerdiyse bana onu teessüflerimi sunarım. İştah tavan yaptı. Ekmeğe sürüp yiyesim geldi :)) etipufa benziyo kokusu dikkat denmez mi:)))Geçmiş olsun arkadaşım.Bence doktora git mutlaka kendi kendine geçip geçmediğini anlayamazsın.Kültür falan ver.Allah korusun enfeksiyon keseye zarar verebilir.Monurol veriyorlar genelde idrar yolu enfeksiyonu için hemen de geçiriyor.Belki ondan verir doktorun
Geçmiş olsun canım aman dikkat edelim.Artık ağırlık merkezimiz topuklardan göbeğe kaydı.Hele havalar da soğuk gidiyor buz falan olur yerde Allah korusun
Yok cnm günü gününe gidiyoruz.bundan sonrasında da çıkmaz insÇok geçmiş olsun canım benim.Dikkat etmeni söyledikleri şeyleri uygularsan bir sorun olmaz inşallah.En azından iki tarafta yokmuş daralma.Şimdiye kadar var mıydı herhangi bir değerde gününden geri kalma falan?
Mrb cnm geçmiş olsun bugün bende aynısını dediler oran verdiler mi sanada ama benim doktorum sıkıntındeğil dedi kafam karıştı
Saol cnm. Bnm sağ 1,19 sol 1,55 . Soldaki için yazmış daralma olduğunu.banada iki tarafta değil bu iyi birşey dedi ama 3 hafta sonra riskli gebelik bölümüne randevu alıp tekrar baktir, tuz vs internet den okudum kanı sulandıracak şeyler limon su vs yemeye çalış dedi.bazilarinda kendiliğinden duzelirken bazılarında artmış. Takip edilmesi gereken birşey. Sola yatmaya calis.tansiyonu kontrol et sendeMrb cnm geçmiş olsun bugün bende aynısını dediler oran verdiler mi sanada ama benim doktorum sıkıntındeğil dedi kafam karıştı şimdi
Hiç bişey fayda etmiyor denedim çünkü. Tek çare akşam 19 dan sonra bişey yememek. O vakit rahat uyursun.Kızlar merhabalar mide yanmasına çare bulan var mı gece uyutmadı ya çok fena
Canım Hindistancevizi yağı baya işe yaradı. Denemediysen bi bak istersen. Ayrıca kim önerdiyse bana onu teessüflerimi sunarım. İştah tavan yaptı. Ekmeğe sürüp yiyesim geldi :)) etipufa benziyo kokusu dikkat denmez mi:)))
Rica canım. İnş işe yarar sende de.Ben zaten bayılırım hindistan cevizine de kokusuna:) haftaya şeker yüklemem var diye hamilelik boyunca canımın çekmediği ne kadar tatlı varsa aklıma geliyor zaten :) tamam canım sağol ona da bakayım en azından içeriği falan da temizdir
Ne için kızlar bu yağR
Rica canım. İnş işe yarar sende de.
canim benim ya..hala mide bulantin gecmedimi.cok zor rabbim yardimcin olsungünaydınn, hala ve hala sabah bulantılarım devam ediyor...hep yorgun hep bitkinim![]()