2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
lohusa sendromunda kv deden çok annemden korkuyorum:KK70:

bugun diyorki nasıl bakacaksın çocuğa dıyor bende dedimki sen 20 yasında 3 çocuğa baktıysan bende 30 yaşımda 1 çocuğa bakarım dedim:KK70:
Canım ya ben de aynı durumdayım. Benim annem de sağolsun her şeyi bilir :D Ve tam bir koç burcu. Onunla kavga etmekten çekiniyorum doğrusu bir de lohusa falan demez küser, çeker gider.

Canım ya ben de aynı durumdayım. Benim annem de sağolsun her şeyi bilir :KK70: Ve tam bir koç burcu. Onunla kavga etmekten çekiniyorum doğrusu bir de lohusa falan demez küser, çeker gider.
Ben de koç burcuyum. Annem de benden tırsar bişey demez ama bildiğini okur:KK70:

bence lohusa sendromu yaşamamak için ya duymayacaksın yani umursamaz olacaksın yada yanında sadece seni rahatlatacak biri olacak. onun dışında her halukarda strese girmek kaçınılmaz. çünkü malesef biz kadınlar nedense hemcinslerimizi anlamamakta bir numarayız. kv anne komşu her kim olursa olsun bize bunları söyleyen can sıkan hep kadınlar. öncelikli hep bebeği düşünmek lazım, temizlik , gelen giden ikinci planda .zaten ben 40 gün bebek görmeye gidilmesine karşıyım. hatta ben 4-5 günlüktüm dayımlar falan gelmek istedi annem kibarca benim şu an durumum müsait olmadığını onlarla ilgilenemeyeceğimi falan söyledi çünkü gerçekten kötüydüm bebek sarılık sınırında bende süt gelmiyor bebek ağlıyor bide bu durumda misafir ağırlayamazdım. kv öyle düşünmedi ama.

ben o an anlamadım ama doğumdan bir sene sonra benim lohusalık depresyonu yaşadığımı ve bunu da allahın izniyle kendi başıma yenebildiğimi anladım. işte bu süreçte eş desteği ve sevdiğin insanların yanında olması çok önemli.

benim de en çok korktuğum şeylerden birisi.. Ben tek başıma olsam sendrom falan dinlemem,üstesinden gelebilirim ama annemle kayınvalidemi düşünüyorum. Aralarında geçebilecek olası diyalogları düşünüyorum,düşündükçe de stres oluyorum :KK17:

Allah hepimizin yardımcısı olsun , o dönemde de burdan birbirimize destek olmaya devam edelim inşallah :anneadayı:

benim de en çok korktuğum şeylerden birisi.. Ben tek başıma olsam sendrom falan dinlemem,üstesinden gelebilirim ama annemle kayınvalidemi düşünüyorum. Aralarında geçebilecek olası diyalogları düşünüyorum,düşündükçe de stres oluyorum :KK17:

Allah hepimizin yardımcısı olsun , o dönemde de burdan birbirimize destek olmaya devam edelim inşallah :anneadayı:
yaa onu hiç sorma.
ikisini bir arada düşünemiyorum bile.
yani ikisinden habersiz doğurasım var o derece:anne::bicak:

tamam buldum diğer başlığımızı.

bu lohusa dönemi beni de düşündürüyo. çünkü ben hemen sinirlenen bi insanım. ama beş dakika sonra normale dönüyorum. ama annem hala alışamadı bana :) yanımda o durcak yüzde doksan dokuz. artık tut beni tutayım seni :D
kayınvalidem yok , o yüzden görümcem hastaneye gelir bi kaç gün yardımcı olur.
değişik bi durum. eşimden başka kimseye ihtiyaç duymadım. duymak istemedim. ama bu durum onu ve beni aşıyor. allah sonumuzu hayır etsin demekten başka bişey bulamıyorum :D

Ben bu isine karisilma konusunda sansliyim sanirim, kayinvalidem gecen '' ilk zamanlar degil ama sonralari bana birakabilirsiniz, ben cok ufakken korkarim, her seyi unuttum bebek bakimiyla ilgili'' dedi :KK45:Annem gelecek yanimiza ama o da sen cocugunla ilgilenirsin güzel güzel ben diger isleri yaparim yemegi temizligi, sen uyumak istersen falan alirim bebisi diyor.

Iyiki de böyle, karisani olacaklara simdiden sabir diliyorum. Kayinvalidem arada ''kimyasal seylere dikkt ediyorsun degil mi, oje falan sürmemelisin'' diyor ona bile bunaliyorum bazen cok tekrarlayinca.

Saol cnm. Bnm sağ 1,19 sol 1,55 . Soldaki için yazmış daralma olduğunu.banada iki tarafta değil bu iyi birşey dedi ama 3 hafta sonra riskli gebelik bölümüne randevu alıp tekrar baktir, tuz vs internet den okudum kanı sulandıracak şeyler limon su vs yemeye çalış dedi.bazilarinda kendiliğinden duzelirken bazılarında artmış. Takip edilmesi gereken birşey. Sola yatmaya calis.tansiyonu kontrol et sende
CVP İÇİN TŞKLER ÇOK GEÇMİŞ OLSUN

valla ben önceden eşime söyleyeceğim beni germesinler sütüm kesilir çocugumuz sarılık olur diye korkutacam ve bunu sürekli tekrarlayacağım bende bana karışılmasından aşırı nefret ederim ama bişe diyemem ve kendi kendimi yerim sinirlendikçede nazım geçtiği için annemden çıkaracağım gibi duruyo sinirimi şimdiden başladılar çünkü yok onu ama yok böle yapma dinlemıyorum ama ınsan uyuz oluyo annemde aşırı karışan bı ınsandır ama sağolsun bu dönemde hiç germedi beni

Ben Şanslımıyım o zaman sanssızmıyım anlamadım.Benim Kv ne doğumdan sonra bana yardımcı olucak nede çocuğuma bakıcak. Allah annemi başımdan eksik etmesin birtek annem yardım eder çalıştığım için de annem bakıcak çocuğuma . Ama ben Kv dede baksın isterdim en azından yükü yarı yarıya paylassınlar. Ama nerdee sanki çocuğu tek başıma yaptım.

merhaba, benim bebeklerden birinde ense kalınlığı ölçümü yüksek çıkmıştı, ikiz olduğu için 2,3,4 lü test yapılmadı, yurtdışına anne kan örneği gönderildi, çok şükür temiz çıktı, 1 ay önce kontrolümüz vardı, doktorumuz ense kalınlığı normal seviyesinde dedi, yarında detaylı ultrason var çok merak ediyorum, bizdede burun kemiği oluşmuş ve kan dolaşımı iyi demişti, bence içini ferah tut, sadece ense kalınlığı baz alınmıyor, birde ense kalınlığı 3'ün üzerindeyse sıkıntı oluyor demişti doktorum, inşallah sağlıkla alırız yavrularımızı
ense kalınlığı kaç çıkmıştı canım? Benim ikizlerin biri 2,2 mm diğeri 2 mm. Bana biraz fazla gibi geldi. Herkesin 1 küsür çünkü

valla ben önceden eşime söyleyeceğim beni germesinler sütüm kesilir çocugumuz sarılık olur diye korkutacam ve bunu sürekli tekrarlayacağım bende bana karışılmasından aşırı nefret ederim ama bişe diyemem ve kendi kendimi yerim sinirlendikçede nazım geçtiği için annemden çıkaracağım gibi duruyo sinirimi şimdiden başladılar çünkü yok onu ama yok böle yapma dinlemıyorum ama ınsan uyuz oluyo annemde aşırı karışan bı ınsandır ama sağolsun bu dönemde hiç germedi beni
Canim '' hmm evet o da bir fikir, bunu düsünecegim, bu fikri degerlendirecegim'' gibi sakin tavrinla hem gecistirip hem de icten ice kendini yiyecegine rahat edebilirsin, genelde ise yariyor ben öyle yapiyorum. :halay: Cok karsiyim ben de emrivaki sekilde öyle yapma böyle yapma denmesine.

Back
X