2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben english homedan müslin bez ve nevresim takımı aldım gayet güzellerdi. Fiyatları da çok uygun. Battaniyeler de güzel görünüyordu.

Uyaninca goturmek istiyorum gece pek yapmiyo cunku tutabiliyo bende cisi vardir diye gidelim mi diyorum istemiyo ama 2 dk sonra altina yapiyo. Kahvaltidan sonra da goturuyorum. Oturagimiz var klozet ustune koymalik ama maalesef hic istemiyo onu. Sali gunu doktordan sonra lazimlik bakicam ona oturur insallah hazir oldugunu dusunup bir anda basladim o yuzden lazimlik biraz gecikti. Ben en azindan cisini gorsun yaptigini anlasin diye dedim bari alaturkada yapsin yanlis mi oldu ama yapinca keyif aliyo bakiyo cisine gosteriyo cis diye insallah lazimligi kabul eder de oturmayi da ogrenir cok tesekkur ederim canim senin burada olman cok iyi bizim icin :)

Ah canim ya iyi giderken bölünmesi kötü olmus ama seni anliyorum benim de baslangicta bulanilarim coktu hep yattim hatta.
Ama simdi yeni baslamissiniz, umutsuz olma, iyi görünüyor. Hem sen kizmadigin halde (asla kizmamali) agladigina göre kendi de memnun degil, rahatsiz oluyor. Sabahlari bir rutine baglayabilsen cok isine yarar, mesela kahvaltidan sonra söylese de söylemese de gitmek, denemek gibi. Ama mermere yapmasa iyi olurdu, önceki sefer nasildi klozetin üstünde cocuk oturagi mi vardi? Beraber bir oturak alsaniz, kendisi secse, o sirada iyice anlatsan '' artik sen de anne baba gibi büyük tuvalete gideceksin, bu senin tuvaletin'' seklinde.
Cok yorucu biliyorum ama daha sürebilir bu sürec canim :KK43:
Uyaninca goturmek istiyorum gece pek yapmiyo cunku tutabiliyo bende cisi vardir diye gidelim mi diyorum istemiyo ama 2 dk sonra altina yapiyo. Kahvaltidan sonra da goturuyorum. Oturagimiz var klozet ustune koymalik ama maalesef hic istemiyo onu. Sali gunu doktordan sonra lazimlik bakicam ona oturur insallah hazir oldugunu dusunup bir anda basladim o yuzden lazimlik biraz gecikti. Ben en azindan cisini gorsun yaptigini anlasin diye dedim bari alaturkada yapsin yanlis mi oldu ama yapinca keyif aliyo bakiyo cisine gosteriyo cis diye insallah lazimligi kabul eder de oturmayi da ogrenir cok tesekkur ederim canim senin burada olman cok iyi bizim icin :)

kızlar merhaba,
gece boyu sancım vardı sabah soluğu dr da aldım. tabi bayağı bekledim randevum olmadığı için.
neyseki bebişte sıkıntı yok.
ilk gebelikte olurmuş böyle.
karnımız büyüyormuş.
ritmik olan sancıdan korkacakmışız. benımkı regl sancısı gibiydi.
herkese sağlıklı günler
ooovv geçmiş olsun canım şukur ki birşey yokmuş

Hayir canim yanlis yapmadin, kendisi görmesi acisindan iyi olmus ama eger oraya alisirsa, sonra tekrar lazimliga veya klozet oturagina alistirmak gerekecek, isin artacak yok yere. Klozet oturagini öneriyorum ben hep, sonra bi de lazimliktan ona gecis oluyor, orada ürkebiliyor cocuklar, kakanin yok olmasi korkutucu geliyor :)) Ama hic istemiyorsa lazimligi bosaltirken onun da görmesini saglamaya calis, gittigini görsün, madem basardigini anliyor '' gönderiyoruz simdi beraber'' falan diyebilirsin, belki sifona kendi basmak ister vs. bu sonraki gecisi kolaylastirabilir. Imkanin olursa lazimligi beraber alin.
Rica ederim, uzaktan yardimci olmak zor oluyor ama elimden geldigince artik, umarim faydasi olur.

Farkli görüsler olabiliyor. Ama bana göre algisini olumsuz yönde etkiliyor kesinlikle. Lazimliga yaptiginda bile tesadüf gibi oluyor o zaman. Kendisi farkinda olmuyor cok da.
Ama senin anlattiklarina göre bana da hazirmis gibi geldi. O yüzden ben ertelemenizi önermem simdi. Ona sIk sIk hatirlat, sIk araliklarla götürmeye calis. Lazimliga yaptiginda mutlaka konunun üstünde dur, basardigini fark etsin kendisi de. Bazen dedigin gibi cabucak bezi birakabiliyor cocuklar ama nadiren öyle, genelde bu sürec uzun ve yorucu oluyor. Sabir gerektiriyor. Umarim cok uzamaz ama ben basarili bitecegini düsünüyorum, sen sinyalleri dogru almissin.
Cok teşekkür ederim cnmm

Hayir canim yanlis yapmadin, kendisi görmesi acisindan iyi olmus ama eger oraya alisirsa, sonra tekrar lazimliga veya klozet oturagina alistirmak gerekecek, isin artacak yok yere. Klozet oturagini öneriyorum ben hep, sonra bi de lazimliktan ona gecis oluyor, orada ürkebiliyor cocuklar, kakanin yok olmasi korkutucu geliyor :)) Ama hic istemiyorsa lazimligi bosaltirken onun da görmesini saglamaya calis, gittigini görsün, madem basardigini anliyor '' gönderiyoruz simdi beraber'' falan diyebilirsin, belki sifona kendi basmak ister vs. bu sonraki gecisi kolaylastirabilir. Imkanin olursa lazimligi beraber alin.
Rica ederim, uzaktan yardimci olmak zor oluyor ama elimden geldigince artik, umarim faydasi olur.
evet haklisin işim biraz uzadi ama tek istegim cisini hep kendi soylesin doğuma kadar iyice klozete de oturur diye dusundum. Sifona basmaya bayildi bugun biraz denettim oturmayi da kıza kıza oturdu ama basmayi cok sevdi su birakmadi binada:) lazimlik alinca dedigini yapip sifona basmadan yuruyebilirim işe yarar insallah tekrar cok sagol canim

Ben daha beşik yada oda bakmaya tam başlamadım, ne kadar ortalama beşik fiyatları?
Takım olarak aldık biz 3.800 civarı tuttu. 3 kapılı dolap, etejer, büyüyebilen beşik, halı aldık. Duvar askısını da hediye ettiler. Beşik 1200 civarı sanıyorum. KDV indirimi oldu ya fiyatları değiştirdiler. Gezip bakmakta fayda var

evet haklisin işim biraz uzadi ama tek istegim cisini hep kendi soylesin doğuma kadar iyice klozete de oturur diye dusundum. Sifona basmaya bayildi bugun biraz denettim oturmayi da kıza kıza oturdu ama basmayi cok sevdi su birakmadi binada:) lazimlik alinca dedigini yapip sifona basmadan yuruyebilirim işe yarar insallah tekrar cok sagol canim
Ayy gözümün önüne geldi sifona basmasi sevinmesi falan, bayiliyorum cocuklara :KK200: Insallah her sey iyi gidecek, doguma kadar cözülür diye düsünüyorum.
Cok teşekkür ederim cnmm
Rica ederim canim, sabir dilerim, kolay gelsin.

badem yağı bende aldım ama tüylenme yapar dediler diye kullanmaya cesaret edemedim ...şuan bio oil kullanıyorum inşallah işe yarar da çatlamayız...eczanden de bio oil için kıllanma yapar dedi ama mustela veya lierac satmak içinmiydi bilemiyorum yaşayıp göreceğiz
Evet canım almadan bende duydum ama bende öyle kıllanma falan yapmadı hiç zaten eczanedeki kadın da yapmaz dedi kıllanma Hee karnımda kıl yokmu var ama o hamilelikle beraber uzayan kıllarım :)

Kızlar meme ucunda delikleri tıkayan beyaz yağ gibi şeyler olan var mı oynamamak lazım dediler ama dikkatli temizlemek temi sakıncalı ki

Odasını çilekten aldık. Nisan başında gelcek. Boyasını da aldık Mart'ta bitircez hepsini temizliğini falan. Odası gelince de yavaştan kıyafetleri falan yerleştiririz. Çok heyecanlıyız valla

Hangi modeli aldiniz canim

Canım senle ben yakınız benimki 750 gram boyu da 29cm çıktı, seninki de hemen hemen öyledir inşallah bu arada şeker yüklemesi düşünüyor musun?

Maaşallah :) Benim pazartesi kontrolüm vardı, tam 22 nin bittiği gündü , 28 cm 450 gr dı. Sen kaçıncı haftadasın?

Badem yagi ben de tuylenme ypr diye kullanmaya cesaret edemedim
Bende tedirgin olarak aldım başta krem falan da aldım ama içeriğine güvenemedim kullanmak istemedim sonra dedim yaparsa yapsın zaten kıllarım uzadıydı hamileliğe bağlı ama yapmadı bende öyle kıllanma falan

Bende tedirgin olarak aldım başta krem falan da aldım ama içeriğine güvenemedim kullanmak istemedim sonra dedim yaparsa yapsın zaten kıllarım uzadıydı hamileliğe bağlı ama yapmadı bende öyle kıllanma falan

İyi bari belki evdeki yag biterse kullanirim onu. Saol cnm

Kızlar meme ucunda delikleri tıkayan beyaz yağ gibi şeyler olan var mı oynamamak lazım dediler ama dikkatli temizlemek temi sakıncalı ki
ay bide bi kötü kokuyor ki ....afedersin eşim cürüdün mü diyo peynir gibi :D temizlenmemesi gerektiğini duymadım her duşta temizliyorum ....ay utandım :oops:

ay bide bi kötü kokuyor ki ....afedersin eşim cürüdün mü diyo peynir gibi :KK70: temizlenmemesi gerektiğini duymadım her duşta temizliyorum ....ay utandım :oops:
Yok kız ben koku falan hissetmiyorum ama çok terliyor göğüslerim o doğru :KK48: erken doğuma sebep olurmuş dedilerdi ama bilemedim ki ya bilen yok mu

Back
X