2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar benim bogazim cok kotu canim cok yaniyo:KK43:ozellikle agzimin ust tavan kismi filan cok tahris olmus kaniyo tukurunce.:KK43:napsam ki biraz rahatlasam oneriniz var mi.balli ihlamur yapcam da onun dışında tahriş olan kanayan kisim nasil geccen bilmiyom:KK43:
Karabiber ve bal karışımı yap, benim öksürüğüme çok iyi gelmişti

Benimde boğazlarım kaç gündür acıyo. Yutkunurken ağrı yapıyo . Baktım kızarmış. İçeceklerimi sıcak ya da ılık içiyorum. Ballı limonlu sıcak su yapıyorum.o baya fayda etti. Bugün biraz hafifledi gibi. İltihap yapmadan geçirmeye çalışıyorum.

Canım benim de şekerim yüksek çıktı. Doktor şimdi de 100mg yükleme istedi. Senin kaç mg yüklemede kaç saat sonra kaç çıkmıştı değerin? Bu kez de sonuç iyi çıkmazsa benim de iğne mi kullanmam gerekecek acaba :110:

Dün aklıma geldin canım. Çoktandır gözükmüyorsun nasılsın diye yazacaktım. İnşallah yarın çok güzel geçer senin için.
Çok şükür Rabbime herşey güzel geçti canım bebeğimin kordonu plesenta ya tekrara yapışmış dörtlü testumiz tertemiz çıkmış omurgası zincir gibi dedi doktorum kesinleşti ikinci kızım geliyor ama ayrıntılı doktoru yoktu haftaya giricem kendi doktorum dortboyutluyla böbreklerini parmaklarina kalbine beynine baktı artık korkulcak bisey yok dedi Rabbime şükürler olsun bende artık heyvanlaniyorum hamileyim diye 22 hafta sonra şükürler olsun

ay bide bi kötü kokuyor ki ....afedersin eşim cürüdün mü diyo peynir gibi :KK70: temizlenmemesi gerektiğini duymadım her duşta temizliyorum ....ay utandım :oops:
Ayyy evet ya bendede oluyo göğüs uçlarım içe dönük benim beyaz yağımsı madde kokulu oluyo sadece bende oluyo zannediyodum ama kalması mı gerekiyomuş niye ki

Bizde kararsiz kaldik cilekten bakiyoruz coton ile safari arasinda. Senin bebis kiz mi erkek miydi
Erkek bizimkisi. Beyazı farklı renklerle kombinlemek daha kolay diye düşündük. Duvarı hafif koyu mavi olacak. Perdeye karar veremedim. Stor olacak da rengini bilemedim. Odası tüm gün ışık alıyor. Tavan aydınlatması ve gece lambası var birde.

Ayyy evet ya bendede oluyo göğüs uçlarım içe dönük benim beyaz yağımsı madde kokulu oluyo sadece bende oluyo zannediyodum ama kalması mı gerekiyomuş niye ki
Ya bende olmuyo hiç öyle şeyler sadece göğsümde ağrı var ve hassasiyet var.

Erkek bizimkisi. Beyazı farklı renklerle kombinlemek daha kolay diye düşündük. Duvarı hafif koyu mavi olacak. Perdeye karar veremedim. Stor olacak da rengini bilemedim. Odası tüm gün ışık alıyor. Tavan aydınlatması ve gece lambası var birde.

Bizim kisi de kız. Esim merak etti. Nerden aldiniz bayi den mi internetten mi birde ne kadar surede geldi.

Uyaninca goturmek istiyorum gece pek yapmiyo cunku tutabiliyo bende cisi vardir diye gidelim mi diyorum istemiyo ama 2 dk sonra altina yapiyo. Kahvaltidan sonra da goturuyorum. Oturagimiz var klozet ustune koymalik ama maalesef hic istemiyo onu. Sali gunu doktordan sonra lazimlik bakicam ona oturur insallah hazir oldugunu dusunup bir anda basladim o yuzden lazimlik biraz gecikti. Ben en azindan cisini gorsun yaptigini anlasin diye dedim bari alaturkada yapsin yanlis mi oldu ama yapinca keyif aliyo bakiyo cisine gosteriyo cis diye insallah lazimligi kabul eder de oturmayi da ogrenir cok tesekkur ederim canim senin burada olman cok iyi bizim icin :)
lazımlıktan ziyade çocuklar alaturka tuvaletten daha çok hoşlanıyorlar çünkü su döküyor rahatça oynuyor ben öyle yapmıştım oğlumda çişini yapsada yapmasada bir sürü çiş şarkısı uydurup tuvalette söylüyordum dans ediyordum neler neler oda tasla su döküyordu sürekli inan yarım saat bunları yapıp çişini tutup dışarı çıktığında yaptığı oldu olsun öğrendi sonunda vazgeçme birde klozet aparatından korkuyorlar çünkü çok dengeli değil düşecek gibi hissediyorlar

ay bide bi kötü kokuyor ki ....afedersin eşim cürüdün mü diyo peynir gibi :KK70: temizlenmemesi gerektiğini duymadım her duşta temizliyorum ....ay utandım :oops:

Kim krem dedi? Ben göğüs ucundaki beyaz yağ gibi şeyleri sordum

Benimde oluyo yaa :( iğrenç hissediyorum öyle olunca internette bakındım biraz hiçte onunla alakalı bişey bulamadım. Ben hep göğüslerime krem sürüyorum çatlamasın diyede ondan oluyor sanıyorum. Çok kötü bence :olamaz: hamilelikten önce hiç öyle bişey olmamıstı. Meme ucumun diplerinde oluyor bide.

lazımlıktan ziyade çocuklar alaturka tuvaletten daha çok hoşlanıyorlar çünkü su döküyor rahatça oynuyor ben öyle yapmıştım oğlumda çişini yapsada yapmasada bir sürü çiş şarkısı uydurup tuvalette söylüyordum dans ediyordum neler neler oda tasla su döküyordu sürekli inan yarım saat bunları yapıp çişini tutup dışarı çıktığında yaptığı oldu olsun öğrendi sonunda vazgeçme birde klozet aparatından korkuyorlar çünkü çok dengeli değil düşecek gibi hissediyorlar
Suyla oynamayi cok sevdigi icin bende boyle baslamak istedim ama tuvalete girmek istemediginde artik afedersin ama bak ben nasil yapiyorum bak su dokuyorum yapinca falan diyorum gosteriyorum ayy allahim ne hallere düştüm yaa boyle yapinca girip kendi de yapiyo tasla su dokuyo nasil neşeli oluyo bunu duyduğuma sevindim yalniz degilim demekki oglum da ogrenecek insallah:)

Bizim kisi de kız. Esim merak etti. Nerden aldiniz bayi den mi internetten mi birde ne kadar surede geldi.
Modakodaki çıkışa yakın olan çilekten aldık. 8 Nisan'da teslim edilmesini istedik. Yanlış hatırlamıyorsam 7-10 gün sonra teslimat yapıyorlar hemen isterseniz. Bizim oda hazır olmadığından Nisan dedik

Modakodaki çıkışa yakın olan çilekten aldık. 8 Nisan'da teslim edilmesini istedik. Yanlış hatırlamıyorsam 7-10 gün sonra teslimat yapıyorlar hemen isterseniz. Bizim oda hazır olmadığından Nisan dedik

Bizde martta siparis vericez kismetse rahat rahat yetisir o zaman inşallah.
Peki sen hangi parcalari aldin

3 kapılı dolap, etejer, 80x180 büyüyebilen beşik, uyku seti, cibinlik, yatak aldık. Duvar askılığını hediye ettiler. Daha doğrusu biz istedik onlar da tamam dedi. Sonra KDV indirimi oldu aradılar iade mi istersiniz yoksa bişey mi alırsınız diye. Biz de halıyı aldık tam indirime denk geliyordu.

Kim krem dedi? Ben göğüs ucundaki beyaz yağ gibi şeyleri sordum
Pardon canım iki gecedir geç uyuyup 4 gibi uyanıyorum ondan kafa yerinde değil:))) E-vitaminli göğüs ucu kremi doğumdan önce kullanın cildi besleyin güçlensin ordaki cilt deyollaaaa. Onu diyosunuz sandım.

Back
X