Merhaba kızlar. 2 gündür giremedim. Memleketten annemler geldi. Daha kendilerine de söylemedim hamile olduğumu.
Bu arada ben de henüz bulantı iştahsızlık başlamadı. Kızımda 6+ larda başlamıştı
bende sinif ogretmeniyim canim.hem calisip hem ev hanimi olmak cok zormus.inanin sabahtan beri mutfaktan cukamadim.onu topla bunu topla kafayi yedimÇ
öğretmenmisin canım ben zihinsel engellier öğretmeniyim özel bir kurum olunca sabah 9 dersler baslıyor aksam 5 te bitiyor
canim bence soyle.agir magir kaldirmayasinMerhaba kızlar. 2 gündür giremedim. Memleketten annemler geldi. Daha kendilerine de söylemedim hamile olduğumu.
Bu arada ben de henüz bulantı iştahsızlık başlamadı. Kızımda 6+ larda başlamıştı
Canım bide ben cumartesi günü yarım calısıyorumbende sinif ogretmeniyim canim.hem calisip hem ev hanimi olmak cok zormus.inanin sabahtan beri mutfaktan cukamadim.onu topla bunu topla kafayi yedim
Kocaeli memleketim sayılır annemler orda :'( özledim şimdiden seninkide cok zormud canımEvet canım ortaokul öğretmeniyim bende Allah kolaylık versin hepimize benimde erken bitiyor ama yol gidiyorum hergün istanbuldan kocaeline gidip dönüyorum
Evet canim bi persembe tekrar gidicem sorayim yine de..tesekkurlerBence doktorunu arayıp sorabilirsin. Belki karayolu sanmıştır. Uçakla çok risk olacağını sanmiyorum. Bende kanamaliyim biliyorsun ama doktoruma sordun aralıkta ukrayna ya tatile gidiyoruz biz hiç bir problem olmaz o zamana demişti. Tabi daha önümüzde 2 ay var. Ama yani iki günde bir de arabamizla yarım saat gidiyoruz bir yerlere. Mesela bugün 1 saat uzağa gideceğiz kemere. Doktor hiç bir şey olmaz dedi bana kanamam olduğu halde. Senin ikiz durumu daha riskli olabilir tabi ama uçak yani ne olabilir ki?
Yoga felan bana pek uygun seyler değil ama ev işlermi bile yapsam belki açılırımBede otururken genelde kanbur oturuorum, normale gore daha cok agrio . aslinda yoga tarzi bisey yapsak cok iyi gelirdiama simdi kim ugrasacak dimi
Bahsettigim eksi yuzlu vs degildi acikca soylemek gerekirse waffle kadar inmemekten bahsediyorum. Alamamak veya yapamamak diye birsey de var.a Herseyi konusucagimizi biliyoruz ig de bile tum temek paylasimi yapan yerleri takipten vazgectim. Bazisi bulanti bazisi can cekmesi yapıyor diye. Yoksa agzinizi veya elinizi tutan yok :)Bana ters gelmiyor. İsteyen istediği kadar yemeklerden bahsedebilir. Etkilenmiyorum. Burda 9 ay bi süreci paylasicaz ve her seyi konuşucaz.
Him anladim canim daha cok dikkat etmem lazim sanirim..tedekkurlerCanim yakin arkadasim da ikiz normalde hic kanamasi faln yoktu o da ona guvenerek yazliga gitti arabadan indikten bi saat sonra kanamasi oldu ilacla durdurdular ama cok korktu tabi ikizler daha hassas bence ertele yolculugu bu arada bnm de babam eski ozel harekatci simdi ogretmen
bende sinif ogretmeniyim canim.hem calisip hem ev hanimi olmak cok zormus.inanin sabahtan beri mutfaktan cukamadim.onu topla bunu topla kafayi yedim
Kocaeli memleketim sayılır annemler orda :'( özledim şimdiden seninkide cok zormud canım
Evet cok zormuş gerçekten ama çok üzücü şeyler yaşadım 2 ay öncesinde mutlu olmak için hamilelik benim için güzel bir seçenekti yorulsamda göze aldım güzel şeyler olsun alışıcaz inş. Yorulmaya bide cocuk geliyor inş. Anneler yorulmaz sözünden yola çıkarak teselli olalımbende sinif ogretmeniyim canim.hem calisip hem ev hanimi olmak cok zormus.inanin sabahtan beri mutfaktan cukamadim.onu topla bunu topla kafayi yedim
ya sen nerde yaşıyorsun uzakmı ailen. Zor ama olsun göze aldık zor olan herşey daha kıymetli oluyor inş. Sağlıkla doğsundaKocaeli memleketim sayılır annemler orda :'( özledim şimdiden seninkide cok zormud canım
Kac gun gecikti canım. Doktorum 10 gune kadar olan gecikmeler normal olabilir demisti.Kızlar sanırım hamıle degılmişim ılk testte cızgı sılık cıkmiştı bugun se negatıf cıktı Hamile degılım yanı cok üzüldüm ve cokda ağlıyorum cok hayal ermiştım ya nasıp ve az bıleke var heralde adet olucam pekı neden gecıktı bole
15 gunKac gun gecikti canım. Doktorum 10 gune kadar olan gecikmeler normal olabilir demisti.
Ben balık değil hiç bişey yiyemiyorum eziyet gibi bişeyler yemek iştah hiç yok bugün tartıldım 2kilo vermişim doktora da bahsettim iştahsızlıgımdan olabilir dedi ama çok üzülüyorum bebeğim gelişemez diye
Canım kan tahlilindemi negatif çıktı idrarda procektör bozuk olabiliyor herşey olabilir geç döllenme olabilir kan tahlili yaptırsana15 gunTest sılık cıkmıştı ya ondan umutlandım sımdı yaptım negatıf
Kızlar sanırım hamıle degılmişim ılk testte cızgı sılık cıkmiştı bugun se negatıf cıktı Hamile degılım yanı cok üzüldüm ve cokda ağlıyorum cok hayal ermiştım ya nasıp ve az bıleke var heralde adet olucam pekı neden gecıktı bole
Canım bide ben cumartesi günü yarım calısıyorumbende şu saat oldu ütü yaptım yok mutfak dolaplarını sildim çamaşır attım makinaya kahvaltı hazırlayacagım birazdan durmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?