- 19 Şubat 2015
- 2.266
- 1.436
- 83
- 37
Yarin git canim.istersen..insallah bebisin seninledir canim hakkinda hayirlsi olsun.son hcg degerin kactiVerdi cnm iğne vurundum zaten bisürü ilaçta kullanıyorum ama her geçen gün artıyor umudum kalmadı ama beklemekten başkada yapcak bşyim yok Çarşamba kese için gel demişti dr bu sancım artarsa yarın dr giderim sanırım
Cuma günü 740 dı cnm zaten normaldede çok yüksek başlamadı ilk öğrendiğimden beri içim rahat deil değerlerimde düşük ama son yaptıgım testlerde 2.5 kat yükseldi ... kanamadan çok sancı canımı sıkıyorYarin git canim.istersen..insallah bebisin seninledir canim hakkinda hayirlsi olsun.son hcg degerin kacti
Yarin tekrar ister doktorun belki.
Canim.kanama olmasa sanci normal ilk baş larda olabiliyo insalalh kanaman da kesilir hayirlisi ile bebisini.gorursun..ayaklarinin altina yastik.koy o sekilde yat canim.Allah yardimcin olsun..Cuma günü 740 dı cnm zaten normaldede çok yüksek başlamadı ilk öğrendiğimden beri içim rahat deil değerlerimde düşük ama son yaptıgım testlerde 2.5 kat yükseldi ... kanamadan çok sancı canımı sıkıyor
Rabbim hayırlısını versin beklemek zor
Bence şuan da acile git. Kanama riske atilmayacak bir durum. Nitekimde burada bir arkadaşımız kanama sonucunda gidemedigi için bebeğini kaybbetti. Sen de bebeğini kaybedersin demiyorum ama dikkat etmekte fayda var arkadaşım. Bence hiç oyalanmadan doktora gitmende fayda varCuma günü 740 dı cnm zaten normaldede çok yüksek başlamadı ilk öğrendiğimden beri içim rahat deil değerlerimde düşük ama son yaptıgım testlerde 2.5 kat yükseldi ... kanamadan çok sancı canımı sıkıyor
Rabbim hayırlısını versin beklemek zor
Kanaman acik kırmızı ve cok yogun mu canim insallah hayirlisi olur hakkinda cogumuzun kanamasi sancisi oldu benim yeni yeni geciyor sancilarim sabaha kadar belki azalir agrin ve kanamanYarın sabah doktora gitcem kızlar baya rahatsızım şuan acile gitsem doğru dürüst hastahane Yok zaten sabahı beklesem daha iyi
Ben düşük yaptım gözü ile bakıyorum ve bidaha tüp bebek yapmayada yüreğim Yok bu 3. Tüp bebeğim çok şükür 2. Tüp bebeğimden bi kızım var ve ona çok istemiştim kardeş yapmayı
Mümkün oldugu kadar kalabalik kokulu yerlere girmemek lazim su haftalarda 10.hafta azalir diyorlarHayatimin en zor pazar alışverişini yaptim. Kokular öldürdü resmen beni. Mahvoldum ya.,
Koyu kırmızı malesef ve minik koyu kan parçalarıda var sanki sabahı bile edemem gibi her saat dahada agrıyorKanaman acik kırmızı ve cok yogun mu canim insallah hayirlisi olur hakkinda cogumuzun kanamasi sancisi oldu benim yeni yeni geciyor sancilarim sabaha kadar belki azalir agrin ve kanaman
Mümkün oldugu kadar kalabalik kokulu yerlere girmemek lazim su haftalarda 10.hafta azalir diyorlar
CAnim sen iyi ol da rabbim gucunu de sabrini da verir gene de acile gitsen iyi olur gibiKoyu kırmızı malesef ve minik koyu kan parçalarıda var sanki sabahı bile edemem gibi her saat dahada agrıyor
Elimden geleni yaptım rabbim inş sağlıklı şekilde doğurmayı nasip eder ama umudum çok azaldı
Merhaba kızlar tüp bebek ile hamileyim bugun trasnsferimin 20. Günü
5+2 günlük hamileyim ama 3 gündür kanamam ve sancım var kanamanın olduğu gün Dr gittim herşey normal haftaya gel keseye bakcaz dedi benim bugun sancım arttı adet agrısı gibi agrım var kanamamda adet kadar olmasada sürekli var ... nolacak bilmiyorum hamile olduğuma sevinemiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?