- 19 Şubat 2015
- 2.266
- 1.436
- 83
- 37
Aminn canim insallah..Doktorum icmemi söylemisti perşembe günü gidince sorarım ama çalıştığım için sabahları zor olur vajinal ama denerim. Bir önceki hamileliğim haziranda düşük oldu 5+4 haftaydayken. O yüzden bir iğne vurundum öğrenince bir de bu ilacı içiyorum. Allahım inşallah bana bağışlar bebegimivee hepimize kucagimiza almayı nasip etsin :*
canım haftamız aynı seninleYaptir canim hormonlara da baktir hcg ne de baktir sonuclarini.doktora gosterirsin.gittignde. saglik ocaginda barkod no sunu alirsan net den de bakabilirsin sonuclarina.canim tekrar gitmek zorunda kalmazsin saglik.ocagina
Canım NasılsınnRica ederim ne demek. Merak ederim ben şimdi söylersin olur mu bana da
Predictor early kullandim ben ,bata 6 gun kala haber verio,.seninki normal predictormu ?
oo süper aramıza katılmışsın sende :) Hadi gözün aydınCanım Nasılsınn
Inşallah canım, cok kayıp yaşadım korkum oyüzden. Sen hamilesin değilmi ?
Evet kuzum burdayım :)oo süper aramıza katılmışsın sende :) Hadi gözün aydın
Hoşgeldin :)merhaba kizlarrr 5 eylül sat.beklenen 3 gün geçti 24 günde bir olurim.heyecanlıyım ama.umudum fazla yok.1 kızım var 8 yaşında ikinci için hayaller di diyorum.Hayirlisi yla hayaller gerçek okur. En önemlisi sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olabilmeleri
Evet canim insallah hayirli saglikli hamileliklerimiz bebislerimiz olur:)canım haftamız aynı seninle
Deniz tasimaciliginda caliyorum canim.Hangi sektördesin
anaa kimi buldum neler okuyorummMerhaba arkadaşlar.. Öncelikle Allah herkesin gönlüne göre versin inşaAllah..
Benim bir oğlum var 1 yaşında.
İkinciyi düşünüyoruz. Bi kaç gündür mide bulantısı yaşıyorum ve de değişik ağrılar var karnımda. Son adet tarihim 6 Eylül idi..
Bugün de idrar testi yaptım adet tarihinden önce gebeliği gösterenlerden. Silik ikinci çizgi çıktı.. Pazartesi kan tahlili yaptırcam, sonucu yazarım.. Hep birlikte doğumu bekleriz inşallah burada
Ayy canım teşekkür ederim. İlkinde çok uğraştık bu kez öyle olmuştur inşallah.. Sağolasın canımanaa kimi buldum neler okuyorumm
simdiden hayirli olsun canimm çok sevindim senin adina
hiç ugrastirmadan gelmis annesi bu melek maasalalhh
Ya cnm bisey sorcam, hamilelik gunlugunu nasil imza alanina ekliyosun? Alttaki ekle butonuna tikliorum olmuo ..Evet canim insallah hayirli saglikli hamileliklerimiz bebislerimiz olur:)
Ayy canım teşekkür ederim. İlkinde çok uğraştık bu kez öyle olmuştur inşallah.. Sağo
Ya cnm bisey sorcam, hamilelik gunlugunu nasil imza alanina ekliyosun? Alttaki ekle butonuna tikliorum olmuo ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?