• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Rezene içebilirsin. Hastaneye yanımda götürmüştüm
Sağol canım keşke bende alsaymışım ilaç istedim olmuyor böyle gören çocuk içinden hiç çıkmamış gibi diyor hiç böyle hayal etmemiştim az kilo da aldıydım

Allah tüm taze annelere bebeleriyle birlikte sağlıklı mutlu günler nasip etsin. Bol sütünüz ve rahat geceleriniz olsun:anne::nazar::KK200: Darısı hayırlısıyla bizim başımıza inşallah :anneadayı:

Vakit daraldıkça ben de kendimi oyalamak için iş icad ediyorum. Hastane besigi için süsleme yapmayı düşünüyorum. Ama ölçüleri hakkında fikir ihtiyacım var. Hazırlayan gebişler bi el atın :KK73:
Boyunu hatırlamıyorum ama eni 3 metre tüle 1.5 metre lastik geçirdim. Pek buzgulu olmadı buzglu olsun istersen 5 metre tüle 1.5 metre lastik yapabilirsin

Hanimlar merhaba..bugune kdr bikini bolgem icin hep jilet kullandim..Kendim evde agda yapmak veya agdaciya gitmek istiyorum dogum oncesi..ancak bugune kdr aliskin olmadığım icin sikinti olur mu?dogumu tetikler mi cektigim aci veya ben evde becerebilir miyim sizce☺
Hiç yapmadiysan yapma bence.. kuaföre yaptirabilirsin ama o da hiç yaptirmadigin için baya canini acitabilir maalesef

Kizlarrr herkess dogurduu bizzz ne zamann kavusacaz bebislerimize yaaa :anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Ben de çok merak ediyorum :işsiz:

Hanimlar merhaba..bugune kdr bikini bolgem icin hep jilet kullandim..Kendim evde agda yapmak veya agdaciya gitmek istiyorum dogum oncesi..ancak bugune kdr aliskin olmadığım icin sikinti olur mu?dogumu tetikler mi cektigim aci veya ben evde becerebilir miyim sizce☺
Önceden ağda yaptıran biri olarak ben cesaret edemedim. Doktorum da varis olabileceği için jilet yaptır dedi.

Allah tüm taze annelere bebeleriyle birlikte sağlıklı mutlu günler nasip etsin. Bol sütünüz ve rahat geceleriniz olsun:anne::nazar::KK200: Darısı hayırlısıyla bizim başımıza inşallah :anneadayı:

Vakit daraldıkça ben de kendimi oyalamak için iş icad ediyorum. Hastane besigi için süsleme yapmayı düşünüyorum. Ama ölçüleri hakkında fikir ihtiyacım var. Hazırlayan gebişler bi el atın :KK73:
bende istiyorum nasil yapiliyor kizimi suslu puslu gorsin gelen akrabalar.fotograf da cekilecek cok fazla tabi.cvplarinizi bende bekliyorum.

Ahh o gelenler konuşanlar terlikle agızlarına vurasım gelio benimki de 2 800 50 cm dogdu gelen büyür büyür merak etme dio ben memnunum zaten. Biliom diorum hee bi de sütün varmıcı teyzeler var onu ye sunu iç sütün olsun ay eskiden böyle miydi acardık mememizi fışkırırdı diyenler pöfff sütüm yok desem ayrı sıkıntı var desem ayrı sıkıntı artık umursamıorum kimseyi begenmeyince giriom odaya bebek bakıom bahanesiyle bu arada gözünüz aydın kızlar aşlah analı babalı saglıkla büyütmeyi nasip etsin
ah cnm benim benim kizim simdi 27 aylik masallah bicir bicir.1bucuk kilo dogdu 32 haftalikdi.bebege bile benzemiyordu hastaneden 1900 le ciktik 23 gunkaldi kuvozde.sonra tosun oldu tosun.anne sutu aldi 20 ay saglikmi saglikli masallah.meraketme senin bebisinde tosun olucak yakinda.cevrendekileri umursama gerektiginde cvbi yapistir tadini cikar cnm kokla mis kokulunu.masallah kuzuna..

Herkese merhaba hayırlı ramazanlar
Alperen dün 13.30 da doğdu çok şükür spinal anestezi oldum. Çok minik doğdu 2300 gr 47 cm çok şükür sağlıklı inş bundan sonra güzelce kilo alır buyur. Bugün de hastanedeyim agrım malesef çok var yürüdükçe sıvı aldıkça geçecek inş. Onun dışında ameliyathane de sohbet ede ede bitti hiç korkum endişem yoktu zaten verilen ilaçla leyla oluyorsun biraz :KK76: bebeğimi doğduğunda görmek o ilk temas muhteşem di. Allah herkese nasib etsin inşallah.
gozun aydin tebrikler Allah anali babali buyutsun insallah.darisi bizlere..

Kızlar bu nişan denilen şey kanlı mi olmalı :) peceteye yumurta akı gibi Bisey geldi de uzun. Ama hic kırmızı falan değildi. İnsan umutlaniyor hemen ;) :)

MERHABA KIZLAR..
Doğum yaptım . 26 mayıs saat 18:00 sıralarında..
48cm 3250gr doğdu kızım..
Bir türlü fırsat bulamadım size haber veremedim.
İnanın bütün hamilelik çilelerinin hepsine değen muhteşem bir duygu..

Doğumum spinal anestezi ile oldu. Allaha binlerce şükürler olsun ki bir sorun yaşamadık..
Allah hepimize kolaylık versin. Sizlerde bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah..
Hayırlı Geceler.. Hayırlı Ramazanlar..
gozun aydin olsun saglikla buyut bebisini.Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin amin

Kızlar bu nişan denilen şey kanlı mi olmalı :) peceteye yumurta akı gibi Bisey geldi de uzun. Ama hic kırmızı falan değildi. İnsan umutlaniyor hemen :KK66: :)
O mukus tıkaç canım, rahminin açılmaya başladığı anlamına geliyo, bi sonraki aşamadı nişanmış onun. Doğumun yaklaşmış demek oluyo :)

Cnm sabırla gogsunu ver
Sakin biberonla verme
Zor ama uğraş lutfen
Allah nazarlardan sakladin bu nasil bi guzellik
Masallah

Elimden geldiğince vermeye çalışıyorum bazen çok güzel alıyor emiyo 15-20dk aralıksız ama almadığı zaman yıkıyo ortalığı mümkün değil vermek kıpkırmızı oluyor dudakları titriyor mecbur kalıyorum açlıktan ağlatma dedi doktor önemli olan beslenmesi dedi yoksa şekeri düşermiş nasıl olsa alışınca kendisi almak isteyecek dedi alırşır mı bu saatten sonra dedim tabi ki daha çok küçük sütün dahada çoğaldıkça mutlaka alacak dedi ama bilmiyorum çok çaresiz kalıyorum bazen

Hanimlar 40 haftalik olanlar kimler. Kalabalik olmasa tek tek bulucam da kusura bakmayin :) dr unuz ne diyo 42te dogru uzanan bi yolculukta ne yapmayı öneriyor? Gerçekten önemli benim için. Dr um s ezeryana ikna etmeye çalışıyor da beni, hiçbir aksilik yok halbuki su an icin

Hanimlar 40 haftalik olanlar kimler. Kalabalik olmasa tek tek bulucam da kusura bakmayin :) dr unuz ne diyo 42te dogru uzanan bi yolculukta ne yapmayı öneriyor? Gerçekten önemli benim için. Dr um s ezeryana ikna etmeye çalışıyor da beni, hiçbir aksilik yok halbuki su an icin

Yani ilk ben varım biliyorsun bugün itibari ile 39+0 başladı, benimki daha hic sezeryandan bahsetmek ki hatta ilk gebelikler için bu haftalara kadar uzamasinin normal olduğunu söylemişti, hatta geçen hafta çatı kontrolü bile yapmamıştı demiştim hatirliyorsan çünkü ilk gebeliklerde bu haftalarda daha açılma başlamazmış, en son geçen çarşamba muayene oldum o zaman da kendisi de söyledi inşallah senide normal doğurtalım dedi, dayanamadigin yerde epidural da takariz dedi bende inşallah deyip evime döndüm, yani önündeki çarşamba da kontrol var olağan üstü bir durum olmazsa bekliyoruz...

Kızlar aylardr başım ağrımıyordkaldım :(mutluydum ama son iki gündür fena ağrjyor.Dün 3 kere parol içmek zorunda kaldım Uykusuzluk ve yorgunluktan sanırım.. Yine de doğumun yaklaşmasyla alakalı olabilir mi merak ettim, var mı benim durumda olan?? Off bi anda girdi bugün de çatlıyo resmen:kızgın:

Kızlar ben doğum yaptım..gece 2de suyum geldi hastaneye geldik sabah 8de dünyaya geldi bebeğim normal epudıralsiz doğum oldu..biraz dikişim var aşağıdan..birde hiç göğüs ucum yok slikon uç aldık onunla emdi ama sütüm gelmedi hala şimdilik mama veriyoruz..inşalalj en kısa zamanda gelirde emer yavrum

Kızlar ben doğum yaptım..gece 2de suyum geldi hastaneye geldik sabah 8de dünyaya geldi bebeğim normal epudıralsiz doğum oldu..biraz dikişim var aşağıdan..birde hiç göğüs ucum yok slikon uç aldık onunla emdi ama sütüm gelmedi hala şimdilik mama veriyoruz..inşalalj en kısa zamanda gelirde emer yavrum
Ay hayırlı olsun canım Allah bagislasin.

Aa hadi gozun aydin. Insallah sutun de gelir hemen

Doğum yapan annişler hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün inş. :) bize de dua edin bekleyenlere hayırlı kolay bi doğum geçirelim inş :)

kizlar malum ramazan ayina girdik aranizda oruc tutan varmi yda doktoruna oruc tutabilir miyim diye soran var mi

Back
X