• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benden başka yanan yok mu kızlar ya? Sürekli ateş basıyor. Evde herkes uzun kollu dolaşıyor ben kolsuz kısa elbiseyle. Belini ayağını üşütme bebekte gaz olur diyorlar ama atlet çorap ta giyemiyorum. Yanıyorum, terliyorum. Durmadan duştayım.

Bugün de garip bir ruh halindeyim. Ağlayasım var ama neden bilmiyorum. :110:
Kışın ortasında dondurma yerdim. Şimdi yanıyorum çok sıcak valla. Allah'tan yaza denk gelmedi doğum

Anlıyorum eşinle ailenle ve dr unla konuş en uygun zamanı ayarla istersen, bir an önce netleştir belirsizlik seni daha çok yoracak çünkü
Çarşamba olsun da bakalım kendi gelmezse tabi. Karnım kasılıyo noluyor diyorum tedirginim çok yorgunum uyuyamıyorum geceleri. Hep gündüz uyuyorum. Çocuğun uyku düzeni böyle olmaz inşallah

Kizlar ya acil su geldi bilmem ne oldu diyelim
Sezeryanda olmak gerekiyorssa nasil oluyor acaba
Doktor musait mi, ameliyathane bos mu, nasik oluyor ki
Endişeleniyorum:rolleyes:
Benim acil suyum geldi. Duşumu alıp başka şehire gittim doğuma hem de pazar günü. Doktor çok önemli. Çok sakinleştirdi beni. 30 km kala ara ben ekibi toplarım dedi. Gittiğimde direk yatış yaptık. Herkes hazır beni bekliyordu. Doktordan da o konuda hastaneden de çok memnun kaldım. Benim de en korktuğum şeydi su gelmesi. Süreci çok iyi yönettiler. Ayrıca su gelince 24 saatimiz var dedi doktor. Ameliyathane dolu bile olsa doğum en fazla yarım saat sürüyor sezaryende. Acil olursa öne alırlar seni.

Bende seni merak eidyordum
Gozukmuyordun

Kizlar ben 40 hafta uc gunluk dogum yaptim
Suyum gelmedi, sanci ile dogum yaptim, hersey cokguzeldi, bebek zamanını beklesin hiic endise etmeyin, zaten normal sureci 40 hafta tamamlanmasi
Ben bekleyin diyrm tecrubeli biri olarak
Inş allahın izniyle bisey olmaz diye geçiyor içimden benim de canim. Tetikte olup bekliyim diyorum. ins sapasağlam alicaz kuzulari kucağımıza. Kötüyü düşünmek istemiyorum. Tevekkul bundan sonrası

Cnm valla oyle ise ben beklemeye karar veriyrm gibi ya
Cunku doktor haftaya carsamba alalim bebek ters ise hala dedi
38-2 bana erken gelio
Diger turlu acil bi operasyon olmak zorunda kalir ama istersen bekleriz dedi, net ptesi konusuruz dedi
Bende beklemeden yana, gecenin bi koru bebek kanala girer mirer diye korkmaya başlamıştım
Sence beklememiyim
Aaa ama gece falan ani bisey olursa doktorun gelir mi doguma onu bilmiyorum doktorunla bu konuyu konus canim 38+2cokta erken degil ama tabi sen annesi olarak en iyisini bilirsin:)

Kızlar dün akşamdan beri bebeğin hareketlerini hissetmiyorum hastaneye gittim ebe nst çekti 20 dk içerisinde bi tane büyük sancım çıktı evim yakın olunca muayene olmadım ona. kontrolum salı günü yarına doktor dolu alamamıştım pztye. 38+1im doğum bu hafta olur mu acaba çok merak ediyorm :rolleyes:

Kızlar dün akşamdan beri bebeğin hareketlerini hissetmiyorum hastaneye gittim ebe nst çekti 20 dk içerisinde bi tane büyük sancım çıktı evim yakın olunca muayene olmadım ona. kontrolum salı günü yarına doktor dolu alamamıştım pztye. 38+1im doğum bu hafta olur mu acaba çok merak ediyorm :rolleyes:
Benim 2 hafta önce sancım oldu gece acile gittik makinada 20 dk içinde 50-40-60-70-100 olmak üzere 5 tane sancı çıktı düzenli. Açılmama baktılar açılma yoktu eve git yarın gel dediler, uyudum uyandım sancı kesildi bigün sonra sancı sıfır gözüküyodu. Ve hala doğuramadım :) ama sen yine de sancın kasılman olursa git mutlaka hastaneye

Valla ben pek gergin diilim açıkçası. Ama bunu birazda aklimi mesgul etmeye borçluyum sanırım. :kahve::KK69::süslü:Daha çok vakit varmış gibi düşünüyorum, deli gibi yaldır yaldır gezip tozasım var ama yazık ki çıkınca öyle olmuyor tabii ; buldugum yere kicimi yaymak istiyorum dışarı çıkınca da:oops::KK70:
Ay ben 2 gün öncesine kadar gezdim canım zaten hava iyi olsa oğlumu da alıp parka gidesim var :) evde olunca mı sürekli kendimi dinliyorum. Ay belim mi ağrıyo doğuruyorum galiba diyorum uzanınca geçiyo tüh diyom. Doğum sancısı için can atanlardan oldum yani :)))

Ay ben 2 gün öncesine kadar gezdim canım zaten hava iyi olsa oğlumu da alıp parka gidesim var :) evde olunca mı sürekli kendimi dinliyorum. Ay belim mi ağrıyo doğuruyorum galiba diyorum uzanınca geçiyo tüh diyom. Doğum sancısı için can atanlardan oldum yani :)))
Ben de doğum sancısı için can atıyorum ya. 1 ay önce azıcık ağrım olsa korkudan titrerdim, şimdi kendi kendime ağrım varmış gibi hayal etmeye çalışıyorum :D

Benim 2 hafta önce sancım oldu gece acile gittik makinada 20 dk içinde 50-40-60-70-100 olmak üzere 5 tane sancı çıktı düzenli. Açılmama baktılar açılma yoktu eve git yarın gel dediler, uyudum uyandım sancı kesildi bigün sonra sancı sıfır gözüküyodu. Ve hala doğuramadım :) ama sen yine de sancın kasılman olursa git mutlaka hastaneye
Ben hiç hissetmiyorum ama sıkıntı orada yani nstdeyken o ses çıkınca dikkat ettim minicik iğnelenme gibiydi normalde olsa da hissetmem ki ben onu, nasıl takip edicem bilmiyorum :( bugun hala bebeğin hareketini hissetmiyorum hep sağda dururdu bugun ilk defa yuvarlak karnım. bi de 3 gündür başım ağrıyo gece de ağrıdı, şimdi de yavaştan yine başladı böyle şeyler olunca şüphelendim ama demek bi hafta daha hiçbişey olmayabilio :/

Back
X