Kızlar merhabalar,
Bugün kontrolüm vardı sayfaları okumayı bitirip anca yazabiliyorum.
37+5 iz bugün 3400 dedi doktor kilosuna. 2 hafta önce de 3200 demişti. Bu durumda niye 2 haftada az kilo almış diye takılmak yerine doktor her zamanki gibi benim kiloma takıldı. 

Son 3-4 kontroldür ölçümler çok tutarsız olduğu için kiloya takılmıyorum. Sağlıklı olsun da çok önemli değil kilosu.
Çok hızlı baştan savma bir muayene oldu. Ve yine hiçbir açıklama yapmadı. Normal Doğuma engel birşey yok dedi. 1 hafta sonra çağırdı. 15inde 40 haftamız doluyor. 16sından sonra doktor yokmuş gidiyormuş. Doğum gecikirse ben olmayacağım, sezaryen olmak istersen haftaya geldiğinde konuşuruz dedi. Doktor 16 sından sonra gidiyor diye durup dururken sezaryen olamayacağım 

Kilo mevzuunda da artık sinirimi bozmaya başladı iyice. 38. Haftaya gelmişim Bebek doğdu doğacak bu saatten sonra kilo fırçası atsan nolur atmasan nolur.

Boşu boşuna beni strese sokuyor. Evde sürekli tansiyonumu ölçüyorum en fazla 12 çıkıyor, doktora gittiğimde ikidir 14 çıkıyor. Stresten oluyor bence, sıkıldım artık. Herkes muayeneye koşa koşa gidiyor yavrusunu görecek diye. Benim içinse işkence oluyor