2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
@Ulker309 dan haber var mi ben mi göremedim. Kızlar benim de dogumum yarın öğlen nasipse.. dualarinizi bekliyorum kızım sağlıklı olsun inşallah.. ikimiz de sağ sağlim çıkalım.. kendimi iyi hissedince yazıcam..
Ve artık uyumalısın yarından itibaren uykuya aç olacaksın:)

Kesinlikle. Yani şu saatten sonra fırça atmasa, bebek 2 hafta dursa maksimum, kaç kilo alacam yani 2 haftada. Ha 2 kilo eksik, ha 2 kilo fazla. Onun yüzünden tansiyonum 14e çıkıyor. Evde gayet normal. Gerildiğimle kalıyorum. :KK43:
Valla başlarda takıyordum da kiloyu baktım vücut ödem de yaptı. Sandaletlerim bile olmuyo. Vericez kilolarımızı sağlıkla gelsin de yavrularımız. Sen de stres yapma kendine

Tecrübeli anneler yardım edin okuyan varsa bebeğim galiba gazı var aslında kakasını yaparken ses geliyor sanki gazı da çıkıyor gibi ama ağlıyor birden napcam şaştım sürekli memede kalmak istiyo uyuyunca indiriyorum azcık uyuyup geri uyanıyor ne yapabilirim ki
Benim kızım da gece öyleydi gazını çıkarıyorum kucağımda tutuyorum yok ağlıyor bide 2:30 dan 7:00 ye kadar sürekli meme verdim artık yapamadık mama verdik hemen uyudu doymadığı içinmiş
Ben baya bi saat emzirdikten sonra halen ağlıyorsa mama veriyorum yoksa ben hiç.dinlenmeZsem ve hep emzirirsem süt birikmeyecek

Kızlar ıyı akşamlar bugün benimde kontrol vardı şükür Bebek iyi ama kanala yerleşmemiş bide 3500 olmuş bende darlık ta vardı doktor haftaya salı ya kadar bekleyelim gelmezse tekrar çatı muayenesi yapalım ya suni sancı yada sezeryan kararı veririz deri hala muallaktayız anlıcagınz sancımda hiç yok tık yok derler ya aynen ole Doğum kanalına insin diye napsamki bilemedim şimdi yürüyüş harici artık günde 1 saat yürücem bakalım

Arkadaşım günlerimiz aynı, benim de sancım çıkmadı hiç. Perşembe yine gidicem bakalım ne durumda. Bekledikçe stres olup doğum korkum artıyo.

Tecrübeli anneler yardım edin okuyan varsa bebeğim galiba gazı var aslında kakasını yaparken ses geliyor sanki gazı da çıkıyor gibi ama ağlıyor birden napcam şaştım sürekli memede kalmak istiyo uyuyunca indiriyorum azcık uyuyup geri uyanıyor ne yapabilirim ki
Canim ilk defa bugun sabah benim miniginde de gaz vardi agladi elim ayagima dolasti hemen netten bikac sayfaya bloga baktim o telasla hatirlamiyrm nerelere baktigimi. Sırt ustu deniyor sanirim o yatma sekline gebelikte bi turlu yatamadigimiz hatta yatmayi ozledigimiz sekil oyle yatirdim bi on dakka sirtina masaj yaptim hafif hafif vurdum sirtina rahatladi biraz oyle uyuyakaldi ise yaradimi bilemiyrm dene istersen.

Canım sende bizdensin, ilk sira efefsunkar efefsunkar da bir haziran ama onda tık yok, sonra sırası ile ben ve @mcrhelena ama ikimizde de tık yok, eee birde sen varsın anlaşılan ne bileyim bizde ne var böyle, doktor sana ne dedi tam olarak bilmiyorum ama hayırlısı ile elimize alalım da yavruları ben artık doktor ne derse o diyorum¿
Artık bu konuyla gündeme gelmek istemiyorum:))))))) saka bi yana kendimden hiç beklemezdim bu kadar uzun süre hamilelige dayanabileyim... zayıf bi bunyem vardi benim ya. Mide zaafiyeti geçirmek disinda bu rahatsizligim olmadı. Gulsem mi aglasam mi bilemedim

Canım ben bebek almadığı zaman sağıp buzdolabında ya da derin dondurucuya atıp kalanı emziriyorum.olacak olacak...
Zor ama başaracağız.bugün 4 kere emzirdim 7.günüm.kızım birkaç kez yutkundu Bile. Sonra uyudu.olsun böyle böyle olacak.
Emzirirken sanki birisi sırtımdan su döküyor. Ama ilk doğum hemen herşey bir hamlede olmaz.
Bugün kontrolümüz vardı 60 gr almış
Neredeyse doğum kilom uza yaklaştık
Bende sağıyorum benimde bu akşam ilk defa 2dkda olsa emdi uyudu..bende çok zorlanıyorum ama inşallah sonu güzel olucak sabır lazım sadece..maşallah bebişinede..

Artık bu konuyla gündeme gelmek istemiyorum:))))))) saka bi yana kendimden hiç beklemezdim bu kadar uzun süre hamilelige dayanabileyim... zayıf bi bunyem vardi benim ya. Mide zaafiyeti geçirmek disinda bu rahatsizligim olmadı. Gulsem mi aglasam mi bilemedim
Hayırlısı bakalım arkadaşım, bu arada doktor bir haftadır bana bebeğin kilosundan falan da bahsetmiyor, senin takvimine bakınca aklıma geldi ne kadar oldu ki meleklerimiz, benimki en son sanırım 3250 idi

bu hafta cuma günü doğuma gidecek @efsunsuz ve @Aydii gözüküyor listeye göre.
listede marey marey perşembe günü gözüküyor ama o normal doğumu bekliyordu sanırım.
listeyi güncelledim. doğumu yaklaşan arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum. sırayla kucaklarımız dolsun inşallah.
Canım ben ayın 22sinde doğum yaptım sezeryan oldu

Kızlar yazdıklarınızı okuyamadım. Doğum oldu çok şükür. Spinal anestezi ile oldu. Doğum sonrası gaz sancım çok oldu benim. Omuza vururmuş sancı, çok şaşırdım. Dün gece hiç uyuyamadım o yüzden ama herkeste olmazmış. Bebek çok sağlıklı çok şükür. Hemen emdi, zorlanmadık. İnşallah siz de hiç zorlanmazsınız. Gerçekten harika bir duygu. Allah isteyen herkese nasip etsin. Sürekli bakıp "bu benim bebeğim mi" dedim:KK200: Hastanede ikinci gecem. Yarın çıkıcaz. Göğüs kalkanı mutlaka alın derim. Ben çok kullandım. Hasta bezini ve bebek bezini hastane verdi. Bebek için 2 hastane takımı kullandık, 10'lu ama üç tane de olabilir. Çok terliyor insan, sırtınıza koymak için tülbent alın. Biberona ve süt sağma pompasına gerek kalmadı. Battaniye ve müslin kullandık. Aklıma gelenler bunlar. Sorunuz olursa yazın lütfen

dogum yapan arkadaslar topuk kanini sağlık ocaginda da aldirdiniz mi 2 kere alinmasina gerek var mi bizim hemsire becerememisti kizim epey aglamisti yeni doguran komsum da saglik ocagina gitmedi cok aglatiyolar diye siz gittiniz mi
hastanede alinan topuk kaninda herseye bakilmiyo bebek tam beslenmedigi icin. Bence saglik ocagina goturmek lazim ben götürücem. Sagligi icin onemli biraz cani yanacak dayanmak zorundayiz bebis de biz de.

Şırıngayla nasıl oluyo canım
Canim siringanin ucunu kes gogsune yerlestir ve icindeki aparati cek sanki siringanin icine ilac aliyomus gibi. O zaman gogus ucu cikiyo insallah işe yarar biz careyi boyle bulmustuk. Simdi de pek ucum yok yine ilkine gore iyi tabi emzirdim 21 ay uc cikmis oldu. Ama bende yine bu yöntemi kullanicam gibi duruyo eger almazsa memeyi bu bebegim

Kızlar yazdıklarınızı okuyamadım. Doğum oldu çok şükür. Spinal anestezi ile oldu. Doğum sonrası gaz sancım çok oldu benim. Omuza vururmuş sancı, çok şaşırdım. Dün gece hiç uyuyamadım o yüzden ama herkeste olmazmış. Bebek çok sağlıklı çok şükür. Hemen emdi, zorlanmadık. İnşallah siz de hiç zorlanmazsınız. Gerçekten harika bir duygu. Allah isteyen herkese nasip etsin. Sürekli bakıp "bu benim bebeğim mi" dedim:KK200: Hastanede ikinci gecem. Yarın çıkıcaz. Göğüs kalkanı mutlaka alın derim. Ben çok kullandım. Hasta bezini ve bebek bezini hastane verdi. Bebek için 2 hastane takımı kullandık, 10'lu ama üç tane de olabilir. Çok terliyor insan, sırtınıza koymak için tülbent alın. Biberona ve süt sağma pompasına gerek kalmadı. Battaniye ve müslin kullandık. Aklıma gelenler bunlar. Sorunuz olursa yazın lütfen
gozun aydin olsun.tebrik ederim Allah anali babali saglikla buyusun kuzun insallah.

Benim kızım da gece öyleydi gazını çıkarıyorum kucağımda tutuyorum yok ağlıyor bide 2:30 dan 7:00 ye kadar sürekli meme verdim artık yapamadık mama verdik hemen uyudu doymadığı içinmiş
Ben baya bi saat emzirdikten sonra halen ağlıyorsa mama veriyorum yoksa ben hiç.dinlenmeZsem ve hep emzirirsem süt birikmeyecek

Canim ilk defa bugun sabah benim miniginde de gaz vardi agladi elim ayagima dolasti hemen netten bikac sayfaya bloga baktim o telasla hatirlamiyrm nerelere baktigimi. Sırt ustu deniyor sanirim o yatma sekline gebelikte bi turlu yatamadigimiz hatta yatmayi ozledigimiz sekil oyle yatirdim bi on dakka sirtina masaj yaptim hafif hafif vurdum sirtina rahatladi biraz oyle uyuyakaldi ise yaradimi bilemiyrm dene istersen.
Çok sağolun kızlar o ağladıkça içim kıyılıyo sanki

Çok sağolun kızlar o ağladıkça içim kıyılıyo sanki
Biraz rahatladimi bebegin bende sana yazacaktm. Sicak su torbasina bebegin tenine gore ilik su koyup sirtina yada karnina koyanlarda oluyrms bi tanidigm ise yaradgni soylemisti. Benim sabah aklima gelmedi gelseydi yapardm.

@Ulker309 dan haber var mi ben mi göremedim. Kızlar benim de dogumum yarın öğlen nasipse.. dualarinizi bekliyorum kızım sağlıklı olsun inşallah.. ikimiz de sağ sağlim çıkalım.. kendimi iyi hissedince yazıcam..
Canım bebeğini sağlıkla al kucağına inşallah, haberlerini bekliyoruz

Kızlar bugün sabahtan öğlene kadar 3 kere yoğun akıntım oldu.dru aradım hareket ettiikçe akıntın çoğalıyosa hemen gel suyun geliyodur dedi.apartopar gittik..alttaan muayene etti bişi yok dedi.bu arada çatı öuaneside yapmış oldu kendinizi kasmazsanız bişi yok.ama sıkarsanız canınız çok yanıyor. Neyse sonra nst ve turnusollu ped ile bekletip baktılar.Allahtan bişi yokmuş suyu normalmiş.doğum başladı diye çok korktum.eşim öğretmen başka şehirde (okul kapanınca gelecek yanıma haftaya) ben doğum için memlekete geldim.

kizlar merhaba oglum dunyaya geldi 30 mayis 2017 ikindi ezaniyla... normal dogum yaptim biliyorsunuz once 4 cm acilmam vardi sonra gece nisanim geldi doktorum cok az sunu sanci verdi ardindan ebeler elleriyle suyumu patlatti su patlayinca dogum sancilarim acayip artti suyum aka aka dolastirdilar beni ki sanci daha cok olsun tam acilma olsun diye dogumum kolay oldu diyemem sancidan cok cektim kivrandim yerlere oturdum acidan ama dogru yerde ıkındım ve acilmam buyudu oglumu kucagima aldigim o an herseye bedeldi doguurur dogurmaz icinize bi serinlik geliyor karniniz bosaliyor ve o bosalma oyle mutluluk veriyor ki kus gibi oluyorsunuz tabi dogum da kesi attiklari icin dikis atildi dikis yerlerim cok aciyor rahatce bebegimi emziremiyorum oturamiyorum ama normaldir heralde 1 haftadan gecer oyle umut ediyorum Rabbim hepinizi kurtarsin hepinize dua ettim topluca... sutumu soracak olursaniz bir kac damla geliyor baskada yok gogus ucun hic elverisli degil iri bu yuzden bebek tutamiyor gogus ucuna takilan aparatlardan hangi marka onerirsiniz

Burdayım canım yeni hayat temposuna alışmaya çalışıyorum :) çok şükür bugünleride gördük uyku düzenimiz pek yok aynı anne karnındaki gibi gögüslerimden sıkıntı yasamıştım ama Bebek emince toparladım şimdi de ped kullanmaktan mantar oldum onla ugrasıorum sirke filan:KK43: hatırlanmak ne güzel geldi walla saolasın:)
Yeni hayat kolay gelsin. Mantar için geçmiş olsun, kedinle karşılaştı mı bebeğin neler oldu anlatır mısın?

Allah yardımcın olsun saglıcakla tek avazda gelsin miniğin :)

Back
X