Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar Allah Herkesin Yardimcisi olsun Gercekten Dogum Aninda,,Benimde yeni basladi agrilarr korkuyorum dua edinn
Allah yar ve yardımcın olsun cnmKizlar Allah Herkesin Yardimcisi olsun Gercekten Dogum Aninda,,Benimde yeni basladi agrilarr korkuyorum dua edinn
Adet agrisi kadar siddetlii cnm,, ben 2.haziranda günüm doldu 41.haftadayim suanNasil sancilar tarif edebilir misin kacinci hafta
Adet agrisi kadar siddetlii cnm,, ben 2.haziranda günüm doldu 41.haftadayim suan
Tam kaç haftasin canım Bn artık 41+0 oldum arada belime ağrı giriyor başka bişey yok senin ağrılar nasıl başladı ilk olarakAdet agrisi kadar siddetlii cnm,, ben 2.haziranda günüm doldu 41.haftadayim suan
Cnm sanirim 41+3 bu gectigimiz cuma 2.'de doldu günüm.. agri birden basladi kasiklarimda adet agrisi gibi siddetli belim hafif agriyorr zaten sanci geldikce belimede vuruyorTam kaç haftasin canım Bn artık 41+0 oldum arada belime ağrı giriyor başka bişey yok senin ağrılar nasıl başladı ilk olarak
Bnim arada su gibi akıntı geliyo acaba bebegin suyu mu geliyo nişan da geldi 2 gün önce belime ağrı giriyor ama şiddetli değil kızlar 41+0![]()
Cnm sanirim 41+3 bu gectigimiz cuma 2.'de doldu günüm.. agri birden basladi kasiklarimda adet agrisi gibi siddetli belim hafif agriyorr zaten sanci geldikce belimede vuruyor
Hadi gözün aydın canım hiç korkma gülerek sevinerek git doktora bide bnim ağrım gelse de gitsem doktor artık beklemeyiz deyip duruyor kaçıyorum doktordan ağrım gelmesini bekliyorumCnm sanirim 41+3 bu gectigimiz cuma 2.'de doldu günüm.. agri birden basladi kasiklarimda adet agrisi gibi siddetli belim hafif agriyorr zaten sanci geldikce belimede vuruyor
Canim dr a bildir eczaneden su mu akinti mi gosteren pedler var onlardan al nolur nolmaz
Adet agrisi kadar siddetlii cnm,, ben 2.haziranda günüm doldu 41.haftadayim suan
Tamam canım sağol bilmiyordum öyle bise oldugunu
Hadi hayirlisi canim gzl bi haber verdin simdi cok sevindim. Ikinci gzl haberi de bekliyoruz ins. Yaz buraya unutma olur mu:) Allah yardimcin olsunCnm mrb suan sancilarim basladi cnm simdi evdeyim ama galiba esimi aramayi düsünüyorum hastaneye gitmek icin calisiyor suan sanci girip girip cikiyoo suan sen nasilsin??
Kizlar esimi aradim geliyorr agrilarda 10dk bir geliyor gidicezz hastaneye Rabbim hepimizin yardimcisi olsun dualarinizi eksik etmeyinn hayirlisiyla haber veririm..