Bir gaz krizinden aonra merhaba:) oglum uyuyo şu an benim göZler faltaşı oldu bayramınız masıl geçio hanımlar benim ilk gün tam bi işkenceydi cok sinirlendim

her bayram kayınvalideme gideriz güya toplaşırlar daha hiç tam toparlanabildiklerini görmedim ya neyse tek biz vardık bu sene sonradan abigil geldiler oglumu ne zaman uyutsam bagırarak hıplatarak uyandırdılar uyuyo sessiz olun yapmayın dediysek de dinlemediler yenidogan duymaz ki diolar bi de

dedim nası duymaz görmüyo musunuz cocuk 2 boy zıplıo aglıo

tam 4 kez uyuttum 4 ünde de kayınvalide abi cocukları filan kaldırdılar yani bu kadar olur dedim eşim en son hepsine bi bagırdı bu nedir die bana hazırlan gidioruz dedi ve öle cıktık ama cocugumda bi sıcrama kaldı

o gün sonra annemlere geçtik yani onlar ne kadar umursamazsa bu konuda annemlerde o kadar ilgili ilk gün akşam annemlerde kaldım cocuk uyumuo korkuo sıcrıo aglıo en son babam okudu okudu aldı kıcagına sakinleştirdi cocugumu gece boyu yanımdan ayırmadım sabaha kadar irkilerek uyandı

bir daha beklesinler bebek görürüz diye kurbana kadar göstermicem eşime de dedim çook sinirlendim bak ne oldu diye haklısın ben çocugu daha götürmek istemiorum onlara dedi

yani neden insanlar bu kadar dik kafalı anlamıorum gerçekten