- 18 Ağustos 2016
- 1.050
- 1.204
- 83
Tamam eşimde var deneyeyim boynuna takıyor dağ gezilerindePenye tarzı kumaştan Boyunluğa benziyor. Boyu uzun olduğundan tüm saç içinde kalıyor. Eğer sıkılmazssan dene bence.
Ha birde artık saç çekiştiriyor bebekler.
Buff varken saçımı da çekemiyor.
Geçen gün yoldu saçımı varya fena acıdı
Olan demişsin ama bizde olmadı demeye geldim :) ben tuzlu fıstık çok severim. Kızımda bi sıkıntı olmadı.Kızlar fıstık yiyip bebeğinde alerji durumuolan var mı?
Cnm olabilir de olmayabilirde.Brokoli kabak havuç bitti balkabagındayım son gün ve poposuunda pişik var sildikçe canı yanıyo mustela krem den sürüyorum her açtığımda balkabagı yapmış olabilirmi acaba
agzi kasiniyor onun da etkisi var ama aynen canim aha simdi yatti.dun gece 1 de yatmisti.gel de bu bebe'ye uyku egitimi ver.resmen kendi karar veriyor,oynayacak yer ariyor karanlikta bile kipir kipir bocek gibi
Ben hergün tuzlu fıstık yerim kizimda bişey olmadiKızlar fıstık yiyip bebeğinde alerji durumuolan var mı?
Oğlumda yumurta, kuruyemiş, kuru meyve ve balık alerjisi var.Kızlar fıstık yiyip bebeğinde alerji durumuolan var mı?
Biri gelir diye bende bi yere gitmiyorumgitmeyene gelmezler herhalde
Öyle yapayım bari ama şimdi pişik geçene kadar yeni yiyecek deneyemem ara vermek lazım inşaallah çabuk geçerOlan demişsin ama bizde olmadı demeye geldim :) ben tuzlu fıstık çok severim. Kızımda bi sıkıntı olmadı.
Cnm olabilir de olmayabilirde.
Son gündeymişsin nasıl olsa. Tadımların bitince bir kez daha dene bence. Yine pişik olursa o zaman teşhis koyabilirsin.
Saol canim cevap verdigin icin...
Ya bi de sacim acayip dokuluyor onlerim acildi hafif sac boyayinca daha da artti... ne yapsam yaa
Allah im.
Yarabbim.
21.45 de uyutabildim.
Asi sonrasi bu kadar aglamamisti.
Resmen böğüre böğüre agladi 2.5 saat..
Babasi bi yandan ben bi yandan şebek olduk.
Umarim distir.
Kıyamam yavruma pof.
Su dişi cikan bebelerin anneleriiiii
KıZlar bebeleriniz bu sekil mi yapardi dis cikarma oncesi?
Cnm benim Kız 1 haziran doğumlu.Ayy canim Dis mi acaba..
6. Ay asisi mi oldunuz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?