Doktora tadım yapmadıgını soyledin mi canım? Seni tadımalara başladı falan mı zannetti? Direk hiç bilmeden iki öğünle mi başlattı
Canm banada asm hemşiresi aynısını dedi. 3 gün kuralı ile git diyen doktor çok nadir zaten. Benim kendi doktorum ne dicek bilmiyorum ama sana dediği gibi derse profta olsa kendi bildiğimi yapıcam ben. Çünkü hem acelemiz yok hemde 1 yaşına kadar anne sütü ağırlıklı gidicem. Ayrıca bianda bebeğimin bağırsaklarına o kadar yüklenmek istemiyorum.Arkadaşlar bugün doktordan geldim bilgilerimi paylaşayım doktor günde iki öğün ek gıda dedi muhallebi ve sebze çorbası ve meyve püresi ben şok oldum tabi nasıl yani karıştırıp mi vericem dedim evet dedi hic tek tek alerji durumuna bak falan demedi doktor prof benimde guvenmekten başka bir yolum yok herkesin düşüncesi farklı 6 ve 7. Aylarda iki öğün sekizinci ayda üç öğün vereceksin dedi
Artık alerji o kadar yaygınlaştı ki riske atılacak bir şey degil bence. Tamam doktor prof olmuş olabilir ama bilgilerini güncellemiyor olabilir. Arkadasın da dediği gibi önümüzdeki 6 ay sadece tadımlık olcak adı üstünde ek. Ana beslenme kaynagı anne sutu yada mama. Yine de sen bilirsin tabiYok zaten önce konuştuk ek gıdaya geçmeden gel dedi bende gittim hatta başlarken de altıncı ayı doldurunca dedi adam bildiğimiz anneanne usulü verdiriyor doktora yeme problemi olan çocuklar da gidiyor vardır herhalde bildiği
Devam cnm hıc konuşmadımlilipit canım prmak emme devam mı senin oğlan da. Eğer öyleyse bi doktorla veya çocuk gelişimciylw konuştun mu hiç ?
Bnmkıde dıkıyorAdı üstünde ek gıda
Müzikli kitap alıcam once yani sesli var mı kullanan metro kipada uyguna cok varmış
Emekleyen bebiş var mı grupta? Sarp popoyu kaldırmaya başladı da
MerhabaOrangutann burayı takip ediyorum ama pek yazamıyordum ama bu mesajı görünce yazmak istedim. Benim kızım 17 Haziran doğumlu doğduğundan beri uykularımız çok düzenliydi gece bir kere kalkar emerdi hatta 3hafta önce şşt pat yöntemiyle kendi kendine uyumayı da öğretmiştim herşey yolunda ikrn bir gün birden bire değişti ve 10 gündür ne gece ne gündüz uyumak istemiyor gece 5kez falan kalkmaya başladı uykusundan ağlayarak kalkıyor çıldırmaya az kaldı durumundayım.burda ve temmuz annelerinde de aynı şikayetleri olan anneleri okuyunca biraz araştırdım sanırım atak haftasındayız sıkıntı bu 23 26 hafta arası atak haftasıymış..inşallah ataktandır da düzelir yavrularımız bütün düzenimiz bozuldu valla
Bizde de aynı durum var inşallah geçer biran evvel hepimizin uykular biraz düzene girer
yok canım atmadım. sirkeli suyla sildim:)Çıngıraklıları da attın mı BAharcım.onlar su geçirir diye korkuyorum ben
senin adına çok sevindim. inşallah sağlıkla kucağına alırsın...Merhaba arkadaşlar beni hatırlayan varmı aranızda bilmiyorum gerçi geçen gün bi arkadaş yazmıştı bana sağolsun..bu grupta ilk doğum yapan anneyim ben 26 haftalık kaybetmiştim... Geçen sene bu aylarda 4 aya yeni girmiştim oğluma hamileydim... Şimdi 5. Aya girdim kızımı bekliyorum... Korku ve sabırla... Duaya okadar ihtiyacım varki bilemezsiniz... Bana ve yavruma dua edin sezeryan dikişlerim ben burdayım demeye başladı... Doktorum korkma desede korkuyorum aynı acıyı yaşamaktan korkuyorum.. İnş birdaha ki yazdığımda yavrum sağlıklı sıhhatli şekilde kucağımda olur.... Hepinizin yavrularını kokluyorum Allaha emanet olun
Benimki de öyle canım çok haşladıgım için ağzına götürmüyor muş benim yedirmemi istedi bende elimle verdim. Sonra ama patatesi diri bırakınca yedi :) benim tadımlar bitmek üzere yumurta peynir kefir kaldı. Ufaktan corba ya başlıcam inşallahKızlar merhaba, blw ile başladım ek gıdaya. Üç gün havuç verdim.
İlk gün yarım parmak yemedi
İkinci gün elini bile sürmek isemedi ağladı
Bugün de yarım saat oynadı arada ısırdı yuttu
Yemediği zamanlarda ben biraz verdim elimle yesin diye. Midesine insin bakalım bi alerjik durum olacak mı diye verdim . Yani homini gırtlak yemesini beklemiyordum ama titredi çocuk resmenblw devam etme konusunda hala şüpheliyim.
Var mı blw ile başlayan, nası gidiyo?
Merhaba arkadaşlar beni hatırlayan varmı aranızda bilmiyorum gerçi geçen gün bi arkadaş yazmıştı bana sağolsun..bu grupta ilk doğum yapan anneyim ben 26 haftalık kaybetmiştim... Geçen sene bu aylarda 4 aya yeni girmiştim oğluma hamileydim... Şimdi 5. Aya girdim kızımı bekliyorum... Korku ve sabırla... Duaya okadar ihtiyacım varki bilemezsiniz... Bana ve yavruma dua edin sezeryan dikişlerim ben burdayım demeye başladı... Doktorum korkma desede korkuyorum aynı acıyı yaşamaktan korkuyorum.. İnş birdaha ki yazdığımda yavrum sağlıklı sıhhatli şekilde kucağımda olur.... Hepinizin yavrularını kokluyorum Allaha emanet olun
Kesinlikle katılıyorum. Gece susasak ve biri hayır içemezsin sabah içersin dese hoşumuza gidermi? Gitmez. O yavrunun da ihtiyacı var ki emiyor bende karşıyım buna. Anne sutu Ağrı kesici, su, gıda, herşeyi bebeklerin. Hadi varsaydım emmedi ben ağrıdan yine uyuyamam ki zaten.Ya çocuk uyanıyo emerek uyuyor nasıl uyutayım ben onu bana yani memeye ihtiyacı olmasa uyanmaz zaten meme için uyanmış e ben meme vermesem çocuk aglayacak ve anneye güveni sarsılacak ihtiyacım oldugunda memeyi vermiyor diyerek. ben çok karşıyım şu düşünceye ve Allahtan benim doktorum ne zaman isterse emzir diyor. Ki ben de emzirme taraftarıyım zaten ne kadar emcekler ki:)
Aynen canm şu an işe gitmediğim için gündüz biraz şekerleme yapıyorum ama ikinci dönem okula başlayınca biraz zorlanırım uyku konusunda onda da aksam daha erken yatarm artık napiim:) o emsin yeter ki:)Benimki de öyle canım çok haşladıgım için ağzına götürmüyor muş benim yedirmemi istedi bende elimle verdim. Sonra ama patatesi diri bırakınca yedi :) benim tadımlar bitmek üzere yumurta peynir kefir kaldı. Ufaktan corba ya başlıcam inşallah
Hatırlıyorum çok mutlu oldum Allahım sağlıkla kucağına almayı nasib etsin. İçini ferah tut bol dua et
Kesinlikle katılıyorum. Gece susasak ve biri hayır içemezsin sabah içersin dese hoşumuza gidermi? Gitmez. O yavrunun da ihtiyacı var ki emiyor bende karşıyım buna. Anne sutu Ağrı kesici, su, gıda, herşeyi bebeklerin. Hadi varsaydım emmedi ben ağrıdan yine uyuyamam ki zaten.
Saç dökülmesini önleyen şampuanlar var ben zavoli marka şampuan ve saç kremini aldım işe yaradı siz de deneyin istersenizYasmizayn benimde d vit yetersiz çıkmıstı gunde 10 damla kullanıyırum 3 günde birçinko içiyorum
Sac dökülmesi devam ama sankimazcık azaldı azcık
Ben nashi kullanıyorum arganlı değiştirme cesaretim yokSaç dökülmesini önleyen şampuanlar var ben zavoli marka şampuan ve saç kremini aldım işe yaradı siz de deneyin isterseniz
Bana çinko falan yazmadı ama eczane bi hap önerdi onu doktoruma sorucam gidince olmadı bende alırım çinkoYasmizayn benimde d vit yetersiz çıkmıstı gunde 10 damla kullanıyırum 3 günde birçinko içiyorum
Sac dökülmesi devam ama sankimazcık azaldı azcık
Arkadaşlar bugün doktordan geldim bilgilerimi paylaşayım doktor günde iki öğün ek gıda dedi muhallebi ve sebze çorbası ve meyve püresi ben şok oldum tabi nasıl yani karıştırıp mi vericem dedim evet dedi hic tek tek alerji durumuna bak falan demedi doktor prof benimde guvenmekten başka bir yolum yok herkesin düşüncesi farklı 6 ve 7. Aylarda iki öğün sekizinci ayda üç öğün vereceksin dedi
Kızlar premium care bez 4 ve 5 numara baya uygun trendyolda.ilgilenenlere söyleyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?