Benimkiler muzu soyup yiyorlar blwnin dibiKızlar ek gıdaya yeni başladık blw ile güzel gecti brokoli ile kokusunu sevmedi titredi iki kere canım benim ama iki kere ısırdı yuttu :) bakalım sırayarında kv korktu ama sonra onunda hoşuna gitti
Tesekkur ederim cevap icin.ben de vereyim o halde.Ben verdim canım yağsız etten çektirdim 2-3 kere çok yumuşak ve küçük oldu.ben danadan yaptırdım ama kuzuda olBilir tabi.ilk önce çorbada denedim
Sebze corbasini ayrı pişiriyorum kıymayı da ayrı yerde en son birlestirdim.simdi köfte yapicam sadece ekmek içi ve maydanoz katarak.sogan bu aylarda köfteye katılmazmis.baharat olayida denenmesi gerektiği için şimdilik böyle köfte yesin
Evtt,biliyorum onu.sadece tat aroma olsun diye kullaniyorum yoksa besin degeri yok.
Ohhh afiyetolsun,yarasinn.ben de basliyorum artik.yarin oğlen corbasina katayim.1 tane de kofte yapipaz ekmek iciile karistiripgozleme tavasinda ocakta pisireyim.Aaa tesadüfe bak bugün koydum çorbalarına az biraz :)
Ben nihat hatip oğlunun dediğini ilk defa duydum da. Ben annemlerde ve KV deyim nedense bakitma aynaya diyorlar bana. Eskiler hep öyle der olabilir de aslında canım haklisin. Mamayi icmiyomjs seninki. Benim ki ne yerse yesin mutlaka mama içecek çok seviyor naparim bilmem.Mrblar
Aylardir gece uykumuz 03 e kadar yoktu.o saatten sonra 11-12 saat uyuyordu.
Besiginin yaninda kocaman ayna vardi.uzerini buyuk çarşafla kapatmistim ama.
Sonra ayna basucuna koymak zorunda kalmistim.yine ortulu.o zamanlardan beri uyku sabaha kaymisti.uyuyordu ama gece gec ve zor daliyordu.
Son care aynayi odadan cikardim.ertesi gece 00 da uyudu,sonraki gece 23 de sonrada 22 de uyuyor artik.dun de 20:30 uyudu.
Bilenler bilir,Nihat Hatipoğlu hoca da gece aynayla pek hasirnesir olunmasa iyi olur der.bu dusuncesi benimde dusuncemdir.
Tabi ki herkes en dogrusunu kendi bilir.
İlgilenen olursa diye paylastim.
Bu konuda yorum yapmazsaniz sevinirim.
Sonucta bazisina gore sacmalik diye yorumlanabiliyor da.
Bende ise yaradi.belki de tesaduftur.
İhtiyaci olan deneyebilir.uykusuzluga tahamulum yok.
Tum bebisler,sağlikla buyusunlerr
Oyyy maşallah :)Benimkiler muzu soyup yiyorlar blwnin dibibugün de eşimle dışarda brunch yaptık bebişler de kütür kütür salatalık yediler ha bir de elma kemirdiler
İyi mamayi sevmesi.en az 1 yasina kadar icmeli.benimki zorluyor,istemiyor.suyu da sevmiyor,bazen se katila katila iciyor suyu.Ben nihat hatip oğlunun dediğini ilk defa duydum da. Ben annemlerde ve KV deyim nedense bakitma aynaya diyorlar bana. Eskiler hep öyle der olabilir de aslında canım haklisin. Mamayi icmiyomjs seninki. Benim ki ne yerse yesin mutlaka mama içecek çok seviyor naparim bilmem.
.Kizlar benim kiz zaten ek gidayi da sevmemisti ama ek gidayi birakin nedense normal suyu da hic sevmiyor, nerdeyse hic suyu iciremiyorum boyle sorunu olan var mi?
Afiyet bal şeker olsun bebişineOhhh afiyetolsun,yarasinn.ben de basliyorum artik.yarin oğlen corbasina katayim.1 tane de kofte yapipaz ekmek iciile karistiripgozleme tavasinda ocakta pisireyim.
Muz yedir canım. Süt konusu beni aşar benimkiler iki hafta önce bıraktılarKızım ishal oldu bugün 4-5 kere sulu kaka yaptı neden oldu acaba bılmiyorum İnsAllah çabuk geçer.ne yapsam ishal için bilgisi olan var mı.
Birde benim kız gün boyunca sadece 1 kere emiyor onun dışında hiç emmiyor sagiyorum ana sutum çok çok azaldı ne yapsam artar bilgisi olan var mi
Merhaba nasılsınızİyi mamayi sevmesi.en az 1 yasina kadar icmeli.benimki zorluyor,istemiyor.suyu da sevmiyor,bazen se katila katila iciyor suyu.
Afiyet olsun,sifa olsun.Ben veriyorum canım.sewiyo hatta.her huyu babası:)
merhaba çözüm mü bilmyorum.havuç patateste bizimki fena kabız olmuştu.Kızım ishal oldu bugün 4-5 kere sulu kaka yaptı neden oldu acaba bılmiyorum İnsAllah çabuk geçer.ne yapsam ishal için bilgisi olan var mı.
Birde benim kız gün boyunca sadece 1 kere emiyor onun dışında hiç emmiyor sagiyorum ana sutum çok çok azaldı ne yapsam artar bilgisi olan var mi
Mrblar,iyim,tesekur ederim.siz de iyisinizdir inş.Merhaba nasılsınız
Kiziniz nasıl ek gıda zorluyo olmali
Gece gece bi bakıyım dedim tam bizlik bi konu
Benim huylu oğlum doğdu dogali mamayı hiç sevmedi hep zorla vermek durumunda kaldım gelişimi için ilk 5 ay mama süt devam ettik
Şimdi bayağı bayağı ek gıdadan devam ediyoruz kaşıkla biberonda yok
Dişlerimiz erken cıktı bizi epey zorladı
Biraz geç oldu belki ama benim kızım da ishal oldu geçen hafta ben patatesi haşlayıp çatalla ezdim üzerine çok az yoğurt koyup verdim toparladı hemen. Normalde gıdaları birbirine karıştırmam ama ishali toparlasın diye yaptım bu sefer.Kızım ishal oldu bugün 4-5 kere sulu kaka yaptı neden oldu acaba bılmiyorum İnsAllah çabuk geçer.ne yapsam ishal için bilgisi olan var mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?