Buharda pişirdim dakikasını hatırlamıyorm ara ara acıp catalla kontrol ettim ama cok pişmişti cok ayar yapamıyorum eline alıyo agzına götürüyo koparıyo bazende elinde dağılmışları yiyor yaparsın bi şekilde ben tatlı patates verdim ilişkisi var mı bilemedim ama dün hiç kaka yapmadı
Aynen yeşil kırmızı fitokrem
Sonradan farkettim travazol beyaz dışı okuldayım bakamadım ayrıntısınaYok canım travazolu sormuştum ben
Kolay değil cok haklısın benim kv bakıyor şimdilik iki yarım gün koşa koşa gidiyorum eveGunaydin kizlar,ben bu hafta ise basladim.Carsamb gunlerini sut izni olarak aldim iki gun calisip bir gun evde olayim diye,geldik persembeye.Surekli sut sagmanin avantajini yasiyorum suan ilk kez emzirme olayim olmadigi icin sabah sagip birakiyorum,oglen is yerindekini de ertesi gun icecek,sagim sayisi 4'e dustu.Regl olmamla birlikte sut azaldi ama ben habire arttirmak icin tam gaz ugrasiyorum kismet bakalim ne kadar surer.
Duygusallik olarak gecen hafta alistirmaya basladim bakiciya ama ben agliyorum,gelince unutmus mu kusmus mu korkusuyla yasiyorum.Unutmaz degil mi ya
Cok zor birseymis anne olmak,herseyin anlami farklilasti artik
Bende ikinci dönem başlayacagım simdiden stresi sardı inşallah bakıcıya çabuk alışır ve beni çok arayıp aglamazGunaydin kizlar,ben bu hafta ise basladim.Carsamb gunlerini sut izni olarak aldim iki gun calisip bir gun evde olayim diye,geldik persembeye.Surekli sut sagmanin avantajini yasiyorum suan ilk kez emzirme olayim olmadigi icin sabah sagip birakiyorum,oglen is yerindekini de ertesi gun icecek,sagim sayisi 4'e dustu.Regl olmamla birlikte sut azaldi ama ben habire arttirmak icin tam gaz ugrasiyorum kismet bakalim ne kadar surer.
Duygusallik olarak gecen hafta alistirmaya basladim bakiciya ama ben agliyorum,gelince unutmus mu kusmus mu korkusuyla yasiyorum.Unutmaz degil mi ya
Gectik biz canım o evreleri.şuan agladıgında hiçbiiey kar etmiyoKızlar you tube'da bebeğiniz için anne karnındaki gürültü olan beyaz gürültü denen white noise sesleri var. Bunun için ayrıca dünyanın parasını verip whisbear denen ithal ürünü almanıza gerek yok.
Mrb.lar.
Ahh ahhh
Yine bir atakkkkk
33,5 haftada başlayan atakkkkk
Yalniz anlamadigim,tum ataklari ayni haftasinda gecirmesi.oysa 37+3 de dogdu yani 3 hafta gecikmeli gecirmeli degilmi 40 tamamlamak icin.
Yada karnimda hep 3 hafta onde ilerliyordu ya sanirim ondan eşitliyor 40 haftayi.
Saka bir yana gercekten dogum haftasiyla ve aksatmadan tum ataklari yasatiyor.
Simdi yeme ve aglama susmaya kendi karar verme ve sebepsizce vee böğürerek ağlama haftasi.37. Ye kadar mi offf yaa
Orangutann senin bebiş sanırım pişikti.benim kızda bir haftadır aynı sekilde.sudıcrem bu sefer fayda etmedi.sivilce gibi poposu.siz ne durumdasınız
Ben sleepynin pepelisini ve baska marka ıslak mendili aynı gün kullanmaya başladım.ikisinden biri yaptı ama anlayamadım.sanırım ıslak mendilden
ben bir aydır çalışıyorum salı günü nü aldım süt izni olarak.Gunaydin kizlar,ben bu hafta ise basladim.Carsamb gunlerini sut izni olarak aldim iki gun calisip bir gun evde olayim diye,geldik persembeye.Surekli sut sagmanin avantajini yasiyorum suan ilk kez emzirme olayim olmadigi icin sabah sagip birakiyorum,oglen is yerindekini de ertesi gun icecek,sagim sayisi 4'e dustu.Regl olmamla birlikte sut azaldi ama ben habire arttirmak icin tam gaz ugrasiyorum kismet bakalim ne kadar surer.
ben bir aydır çalışıyorum salı günü nü aldım süt izni olarak.
yapacak bişey yok onlar için çalışıyoruz.alışacaklar
Atak mi var bu sıralar bizim kızlar aynı günlerde doğdu benim kızda bu sıralar garip hiç yanlız kalmak istemiyor sürekli yalandan bağırarak ağlıyor ,uykuya zor dalıyor,uyumak istemiyor . Artık. İdare edicez bakalım bakalım bu atak sonunda neler yapmaya başlayacak bizim cadılar
Belki benimkinin dışı çıkar artık yada surunur falan
Benim kızda da var aynısı travacolt ile desitin karıştırıp sürüyorum biraz iyi geldi.
Ben de irmiği haşlayıp yoğurda katan gördüm canm.Bakalm daha çorba başlamadım ben sen başladın mıBlw de nasıl verılıyor bılmıyrm cnm
Ama normalde corbalarına atılabılir
Kizlar son bir haftadir benim kizin duzeni bozuldu hircinlasti yazmistim hatirlarsaniz, nedeni belli oldu biliyorsunuz biz surprjz bir sekilde 31 mayis annesi olmustuk ama disimiz daha yeni cikti) demekki sikintimiz buymus
BEN senden sonra verdim sanırım sipariş elimde 1 paket var bitmeden gelir güle güle kırletsin ıslak mendiller nasıl acaba ben sleppy ıalak mendilini popoda kullanmasamda ortalk yerde kulllanıyorum cep mendillerini arabada cantada kendimize kulllanıyrz uygun fiyat paraben vs yok kendimzi de onemsiyoruzOrangutann benim bez siparislerim geldi, sali gecesi vermistim, su saat itibari ile elimde :)
BEN senden sonra verdim sanırım sipariş elimde 1 paket var bitmeden gelir güle güle kırletsin ıslak mendiller nasıl acaba ben sleppy ıalak mendilini popoda kullanmasamda ortalk yerde kulllanıyorum cep mendillerini arabada cantada kendimize kulllanıyrz uygun fiyat paraben vs yok kendimzi de onemsiyoruz
Blw ciler Dün havuc tadım günüydü kakada 4 parca havuc cıktı ezmeden direk yutmuş bu durum böyle mi olucak yani mide öğütmücek mi?
Yatakta uyutma durumunu yine sarp kazandı pes ettik sabır işi 5-6 gün surdu ama eşim cok sinirlendi yine kucakta ve ayakta sallamayla uyuyor of o kadar ugras mıstık
Havuç verdiniz mi hiç havuç pişik yapıyor bazı bebeklerdeOrangutann senin bebiş sanırım pişikti.benim kızda bir haftadır aynı sekilde.sudıcrem bu sefer fayda etmedi.sivilce gibi poposu.siz ne durumdasınız
Ben sleepynin pepelisini ve baska marka ıslak mendili aynı gün kullanmaya başladım.ikisinden biri yaptı ama anlayamadım.sanırım ıslak mendilden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?