Ben de genelde somon, levrek ve çipura veriyorum. Her hafta en az bir kez olacak şekilde.Arkadaslar ton balığı veriyormusnuz bebislere yada hangi balık veriyorsunuz önerileriniz nedir
Ben hep firinda yaptigim gibi veriyorum baligi.corbasini hic yapmadim.nasil oluyor,neler katiyorsunuz.tarif verebilirmisinizKizlar yardima ihtiyacim var balik konusunda benim biraz kafam karisti baliklar dip ve yüzey olmak üzere ayriliyormus ve dip baliklarini pek tercih etmemek gerekmis yada asiri yememek mi daha dogru olur bilmiyorum
Internette baktim hangi baliklar hangi grupta diye balik corbasi yapicam simdi hangisiyle yapmaliyim anlamadim
Buyuk baliklar genelde dip baligi vecok yillik oluyor.agir metaller,civa falan iceriyor.Kizlar yardima ihtiyacim var balik konusunda benim biraz kafam karisti baliklar dip ve yüzey olmak üzere ayriliyormus ve dip baliklarini pek tercih etmemek gerekmis yada asiri yememek mi daha dogru olur bilmiyorum
Internette baktim hangi baliklar hangi grupta diye balik corbasi yapicam simdi hangisiyle yapmaliyim anlamadim
Yok yok kimseler bende bakıyorum kimse yazmamış bebişler hareketlendikçe yazmalar azaldı sanırınGercekten kimse mi yok,yoksa ben mi hayalet oldum.goremiyorum.
efsunsuz siz nerelerdesiniz.
Emire27xxx sizde yoksunuz.
Zehrayalcin da etikette de yok.
O mesaji ne zaman yazdigimi hatirlayamadim :)
Aynen.peslerinde kosturmacalar basladi iyice.havalarda isindi.artik cogunluk disarda.Yok yok kimseler bende bakıyorum kimse yazmamış bebişler hareketlendikçe yazmalar azaldı sanırın
Mrb.nasil bisey acabaMerhaba
Yarin bime gelen oyuncak alin
Evet bugun gördüm sabah gitmiştim almadım bizde küçüğü var diye almalımıydım acaba odasıda olmayınca bizimkinin nereye koycam aktivite masasında takılıyor ortada salondaKoordinasyon oyunu büyüğünden 29tl canım Eki Görüntüle 2127536
Aynen ya bir ısınsa da parklarda dolaşsak valla kuzucuklarla. Bizimki emeklemiyor ama ellerinden tutturup gezmek istiyor surekli onu gezdirme modundayım işten gelince:)Aynen.peslerinde kosturmacalar basladi iyice.havalarda isindi.artik cogunluk disarda.
Cok guzel.ama ben kacirfim.kac subrye baktirdiysam kalmamis.nasipte yokmus demekkiKoordinasyon oyunu büyüğünden 29tl canım Eki Görüntüle 2127536
Arkadaslar ton balığı veriyormusnuz bebislere yada hangi balık veriyorsunuz önerileriniz nedir
Kızlar merhaba, fikrinizi almak istediğim bir konu var.
“Ayakkabı”
Kızım için bir ilk adım ayakkabısı almıştım 2 ay kadar önce....gri ve bilekli. Onu giydiriyorum. Ama Havalar ısındıkça o ağır gelecek ayağına.
Spor ayakkabı konusunda ne düşüyorsunuz? Alıp kullandığınız ve memnun kaldığınız marka, model var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?