Muz şeklindeki diş fırçasından aldım arada dişlerini kaşırken fırçalanmış oluyor:)Kızlar bizim 5. Ve 6. Dişler yolda olunca aniden kafamda diş temizliği belirdi...nasıl yapıyorsunuz hangi marka ürünleri kullanıyorsunuz? Ne zaman başladınız?
Nerden aldınızMuz şeklindeki diş fırçasından aldım arada dişlerini kaşırken fırçalanmış oluyor:)
E bebekten almıştık canımNerden aldınız
Yürüyor mu aaaHayırlı kandiller kızlar. Nasılsınız bebisleriniz nasıl iyidirler inşallah. Biz yeni yerimize geçtik alışmaya çalışıyoruz kızım 3 gün sonunda alıştı. Önceden bi kaç açık atıyordu şimdi artik kendinden emin yürüyor. Çok güzel bisey onun yürümesini görmek. Rabbim herkese nasip etsin
Evet canım artik daha sağlam adımlarıYürüyor mu aaa
Hayırlı olsun
Masallah kuzuya ya daha bizimkilerde emekleme bile yok tembel teneke benimkilerHayırlı kandiller kızlar. Nasılsınız bebisleriniz nasıl iyidirler inşallah. Biz yeni yerimize geçtik alışmaya çalışıyoruz kızım 3 gün sonunda alıştı. Önceden bi kaç açık atıyordu şimdi artik kendinden emin yürüyor. Çok güzel bisey onun yürümesini görmek. Rabbim herkese nasip etsin
Oy maşallah darısı bizlere inşallah. Oğlum anca emeklemeye basladı bir haftadır ay yuruse ne tatlı olurlar kuzular yaaaHayırlı kandiller kızlar. Nasılsınız bebisleriniz nasıl iyidirler inşallah. Biz yeni yerimize geçtik alışmaya çalışıyoruz kızım 3 gün sonunda alıştı. Önceden bi kaç açık atıyordu şimdi artik kendinden emin yürüyor. Çok güzel bisey onun yürümesini görmek. Rabbim herkese nasip etsin
Oy maşallah darısı bizlere inşallah. Oğlum anca emeklemeye basladı bir haftadır ay yuruse ne tatlı olurlar kuzular yaaa
Hayırlı kandiller kızlar. Nasılsınız bebisleriniz nasıl iyidirler inşallah. Biz yeni yerimize geçtik alışmaya çalışıyoruz kızım 3 gün sonunda alıştı. Önceden bi kaç açık atıyordu şimdi artik kendinden emin yürüyor. Çok güzel bisey onun yürümesini görmek. Rabbim herkese nasip etsin
İsmiyle seslenmeyi şimdiye kadar çok yapmadıysanız ismini bilmiyor olabilir belkiMerhaba. Aklıma takılan bi soru var size sormak istedim. Oğlum 10aylık olacak bir hafta sonra isimiyle çağırdığımda bakmıyor normalmi acaba. Yani değişik sesler çıkardığımda tepki veriyor aslında . Annelik işte herşeyde aman bişe mi var diye kurt düşüyor içime
Aslında çok çağırıyorum ismiyle ama bilmiyorum valla yaİsmiyle seslenmeyi şimdiye kadar çok yapmadıysanız ismini bilmiyor olabilir belki
Yüzyüze oynadıgınızda falan hep ismiyle hitap edin ki alışsın bi müddet başka hitap kullanmamaya özen gosterinAslında çok çağırıyorum ismiyle ama bilmiyorum valla ya
TeeşekürlerYüzyüze oynadıgınızda falan hep ismiyle hitap edin ki alışsın bi müddet başka hitap kullanmamaya özen gosterin
Ben aksam yemegi hep verdim bizle birlikte yiyor kahvaltı aksam yemegi. Bakıcıyla da ogle yemegi yiyor canım nice 10aylarınız olsun inşallah:)Biz bugün 10 aylık olduk öğünleri ücemi çıkarcam kızlar aksam yemegide mi verilcek siz nasıl yapıyorsunuz
Sagol canimBen aksam yemegi hep verdim bizle birlikte yiyor kahvaltı aksam yemegi. Bakıcıyla da ogle yemegi yiyor canım nice 10aylarınız olsun inşallah:)
Amiin canım inşallahMaşallah kızına inşallah ömür boyu böyle sağlam adımlar atar bu hayatta.darisi bizlere de olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?