Bu kadar olur bizde bunu konusuyorduk allah kavustursun saglıklaKızlar ikinci gebelikler konuşulmuş ..
Allah nasip ederse ikinci yavruma hamileyim..
Beklemiyordum aslında oğlum 4yil sonunda olduğu için..olmaz diye geç olur diye korkuyordum..yasimda 31..
Ama rabbim ilk ayda nasip etti.Cok şükür ona..
Ben daha emziriyorum.
Gücüm yettiği yere kadarda emzirmeyi düşünüyorum..
Rabbim isteyen herkese çok bekletmeden hayırlı evlat nasip etsin inşaAllah
Dediğini şimdi nladım okuldayım bakamıyorum peki bu ne demek ?O islaklik gostergesi.onu demiyorum.
Hani paketten cikarinca boyuna acariz ya tam ortada sagli sollu koruma bariyerlerinin disinda kalan bacagi saran kismin uzerinde
Kızlar ikinci gebelikler konuşulmuş ..
Beklemiyordum aslında oğlum 4yil sonunda olduğu için..olmaz diye geç olur diye korkuyordum..yasimda 31..
Ben daha emziriyorum.
Dedigim gibi renk koduyla alakasi varmi bilmiyorum.belkide tesaduftur.molf.,prim. de sari iken.slp.de siyah.Dediğini şimdi nladım okuldayım bakamıyorum peki bu ne demek ?
Ne güzel bir haber bu..hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah bende en geç 2 yaş gibi istiyorum tabi Allah nasip ederseKızlar ikinci gebelikler konuşulmuş ..
Ben daha emziriyorum.
Ne güzel düşünmüşsün 3-5 gün sonra çöpe atılacak magnetlerden çok daha iyi olur..Doğum gününüzde çok güzel geçer inşallah.. sanırım grubun ilk Doğumgünü sizinki olacak@uzgungul ben sanırım 5 kere falan veriyorum 150 cc lik.aslinda doktor mamayı kes dedi ama ben yemeklerle tam doyduğunu düşünmüyorum o sebeple 1 yaşına kadar hala devam edicem.sonrada sadece gece yatarken ve sabaha karşı vericem.sonra tamamen keserim belki.
tencerekapakmisali hoşgeldin biDe aynı durumdayız sürekli koşuşturma devam.bundan sonrada böyle hareketli yaşam devam edecek.
Bizim kizin doğum günü bu cumartesi olacak kismetse.10 gün erken.mrkan ayarladım.pano yaptırıyorum.hrdiyr olarak yeşeren kalemler var duydunuz mu bilmiyorum ondan aldım.kalemin arkasında çiçek tohumu var kalemi ters ekiyorsunuz 15 günde çiçek açıyor. Kenara atılan suslerden daha faydalı diye düşündüm.
Cnm yeşeren kalem fikrini çok sevdim kalemleri netten mi aldın nasıl bi süsleme düşündün detay verirsen sevinirverirsenim@uzgungul ben sanırım 5 kere falan veriyorum 150 cc lik.aslinda doktor mamayı kes dedi ama ben yemeklerle tam doyduğunu düşünmüyorum o sebeple 1 yaşına kadar hala devam edicem.sonrada sadece gece yatarken ve sabaha karşı vericem.sonra tamamen keserim belki.
tencerekapakmisali hoşgeldin biDe aynı durumdayız sürekli koşuşturma devam.bundan sonrada böyle hareketli yaşam devam edecek.
Bizim kizin doğum günü bu cumartesi olacak kismetse.10 gün erken.mrkan ayarladım.pano yaptırıyorum.hrdiyr olarak yeşeren kalemler var duydunuz mu bilmiyorum ondan aldım.kalemin arkasında çiçek tohumu var kalemi ters ekiyorsunuz 15 günde çiçek açıyor. Kenara atılan suslerden daha faydalı diye düşündüm.
Huggies kullanan var mı ? Ebebekte indirime girmişte..
Ayrıcaben dısarda külot bez kullanıyorum kızlartavsiye ederim.
Mayo bebek bezi ile ilgili bilgisi olan var mı?
Evet ebebekten aldım dün gece fiyatı cok uygundu ben artık tek beze takılı kalmayacağım zaman zaman ündirimi iyi olan bilinmiş markaların bezlerinden alacağımDoğduğundan beri huggies kullaniyorum. Bazen acil durumlarda marketlerde bulamayıp piyasadaki tüm bezleri de denedim. Bence hala en sızdırmazı huggies. Fakat huggies TÜrkiye pazarından çekildi. Şuan sadece ebebekte yarım paket halinde satılıyor. O yüzden de fiyatı uygun. Evde biraz stogum vardı. Gece huggies gündüz baska bez diye düsünüyorum. Ama hangi bez karar veremedim daha.
Külot bez de kullaniyorum, artik altini almak çok zor sürekli kaçıyor) ama bana disarda külot bez daha zor geliyor cünkü pantolon, iç tayt hepsini cikartip yeniden giydirmek lazim. Yazin rahat olur ama kullanması.
Ne zamandır yoktun yazmana ve iyi olmana sevindimMerhaba anneler.. anneler gununuz kutlu olsun kör topal bu gunlere geldik cok sukur.. uykusuzluk hala devam ediyo bizde sadece 1 tane disimiz cikti.. tarhaba corbasi ve yogurt disinda yemek olarak bisi yediremiyorum.. sizlere sorum gece yatarken mama verince kac saat dayaniyo benim kizim 5 saat sonra acikiyo bazen sabaha kadar uyuyo cok endersiz muhallebi veriyomusunuz dun gece bi uyandi gozleri kapali agliyo bi daha dalamadi.. uyku egitimi icin dis donemi olmasin deniliyo veremedim o yuzden sallanarak uyuyo
Cnm yeşeren kalem fikrini çok sevdim kalemleri netten mi aldın nasıl bi süsleme düşündün detay verirsen sevinirverirsenim
Kızlar aranızda karnının her iki tarafından aynı anda sürekli tekme yiyen var mı,sizce neresidir oğlumun. Bir de titreme, çırpınma gibi olan tekmenin anlamını bilen var mı onu da çok yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?