1 haziran canım.almadm ama ben de sma ya da evolvia düşündüm.Herkeste olduguna gore 1 yas atagi durumu Allah hepimize kolaylik versin. Ben sma verdim canim. Hangi gun dogumlu seninki?
Ya ben mayo bezleri merak ediyorum.çiş kaka yapınca nasıl oluyo yaniMerhaba,
1 haftalık ilk uzun tatilimizi başarıyla tamamladık... Bursa’da yaşıyoruz ve yolun çok uzamaması için İzmir-Foça’yı tercih ettik. Denize sıfır bir tatil köyü ve inanılmaz rahat ettik. Oda ile plaj arası 30-35 adım olması hayatımızı kurtardı çünkü sürekli bir git-gel durumu söz konusu oluyor.
Ada, denizde hiç sorun çıkarmadı zaten suya bayılıyordu ama yinede bi “acaba” vardı kafada... Decathlondan aldığım uv filtreli üst sayesinde güneş kremi derdinden de kurtulduk. Sadece yüzüne ve bacaklarına sürdüm krem.
Yemeğini de her güne bir minik kavanoz olacak şekilde konserve olarak hazırlamıştım evde orada sadece ısıtıp verdim. (Kahvaltıda da rica ettik omletini istediğimiz gibi hazırladılar.) Ara atıştırmada da yine evden yapıp götürdüğüm kek ve meyve tırtıkladı...
Yolculuk sırasında da farklı oyuncaklar ve kitaplarla, yetmediği durumlarda ise şarkılarla geçirdik.... darısı bir sonraki tatile....
*** Kafasında soru işareti olanlar varsa tatille ilgili deneyimlerini paylaşabilirim...
Sevgiler
Ben decathlondan aldığım mayo bezlerden kullandım.Ya ben mayo bezleri merak ediyorum.çiş kaka yapınca nasıl oluyo yani
kahvaltı çorba meyve köfte veya balık yoğurt ve bizimle beraber akşam yemeği ne varsa artık gece yatarken de inek sütü içiyor uykuda veriyorum uyanıksa içmiyoKizlar kahvalti oglen corba yogurt sonra makarna/pankek tarzi birsey verip aksamustu meyve veriyorum. Meyveyi ara ogune alip aksam tekrar ayri yemek mi yapsam? Sizin ogunler nasil suan neler veriyorsunuz ara ogun olarak?
Selam kızlar inşallah sizlerde küçük yaramazlarda iyidir.yaz geldi okullar kapandı minik prensesimde yürümeye başladı resmen popomu yere koyamiyorum.ev ,cocuklAr,yemek birde park ,gezme falan derken yorgunluk tamamen.
Kışın çocug korumak daha kolay sanırım çünkü yazım sürekli terlitorlar birde cok sıcak cam kapı açık ceryana tutuluyorlar sanırım küçük kızım hasta oldu oldgamli öksürük burun.tikanikli falan cok zor oldu
Hem iştahı gitti hemde keyifsiz
Büyük kizimda alerji oldu yüzü kolları kip kırmızi.
Sanırım yaz bize iyi gelmedi.tatile de gidemiyoruz bu sene.
Slm canım Foçada nereye gittiniz biz eski Foçacıyızda merak ettim. Ona göre plan yapalım bizde.Merhaba,
1 haftalık ilk uzun tatilimizi başarıyla tamamladık... Bursa’da yaşıyoruz ve yolun çok uzamaması için İzmir-Foça’yı tercih ettik. Denize sıfır bir tatil köyü ve inanılmaz rahat ettik. Oda ile plaj arası 30-35 adım olması hayatımızı kurtardı çünkü sürekli bir git-gel durumu söz konusu oluyor.
Ada, denizde hiç sorun çıkarmadı zaten suya bayılıyordu ama yinede bi “acaba” vardı kafada... Decathlondan aldığım uv filtreli üst sayesinde güneş kremi derdinden de kurtulduk. Sadece yüzüne ve bacaklarına sürdüm krem.
Yemeğini de her güne bir minik kavanoz olacak şekilde konserve olarak hazırlamıştım evde orada sadece ısıtıp verdim. (Kahvaltıda da rica ettik omletini istediğimiz gibi hazırladılar.) Ara atıştırmada da yine evden yapıp götürdüğüm kek ve meyve tırtıkladı...
Yolculuk sırasında da farklı oyuncaklar ve kitaplarla, yetmediği durumlarda ise şarkılarla geçirdik.... darısı bir sonraki tatile....
*** Kafasında soru işareti olanlar varsa tatille ilgili deneyimlerini paylaşabilirim...
Sevgiler
Biraz geç oldu ama...Slm canım Foçada nereye gittiniz biz eski Foçacıyızda merak ettim. Ona göre plan yapalım bizde.
tamam biliyorum orayı içine hiç girmedim ama bebekler için uygunsa süper, teşekkür ederim.Biraz geç oldu ama...
Eski Foça çıkışında Club Mackerel’de kaldık. Deniz gayet iyiydi, ama özellikle odaların konumu itibariyle çok rahat ettik. Tavsiye ederim
Benimle ayni gun dogmus minnakSelam kızlar. Nasılsınız? Bebişler iyidir inşallah. 1.azıları çıkan varmı. Biz fena etkilendik. 39 küsur ateşle 3 gün, gece sayısız kalkmayla atlattık gibi. İlaç kullanmamıştım bu zamana kadar ama calpol verdim arada. Oda olmasa napardım bilmiyorum. Doğu görevi nedeniyle van'a taşındık. Yeni ev yeni hayat derken düzenler altüst oldu. Neyseki alışıyo yeni düzene. Herkese çok selamlar
Çok sağol canım. Aynen köpek dişin yanındaki azılar. Üsttekiler çıktı birşekilde de alttaki azılar gelecek ya korku sardı şimdiden. İnşallah onlar kolay çıkar. Gerçi büyük dişler çok zorlarmış geriye kalanlarda hep büyük. Ne zor ya. Küçükler ne hoş çıkmıştı hep öyle olacak sandım.Benimle ayni gun dogmus minnak
Hayirli olsun bu arada
Bizim alt ve üstte 4er tane ön disten sonra kopekk dis deniyor herhaldee bir dis atladi aziyi çıkardık iki ay önce ateş huzursuzluk oldu biraz simdide arada kalan dişler cikiyor biraz mizmiziz
Evet ya çok acı cekiyorlarÇok sağol canım. Aynen köpek dişin yanındaki azılar. Üsttekiler çıktı birşekilde de alttaki azılar gelecek ya korku sardı şimdiden. İnşallah onlar kolay çıkar. Gerçi büyük dişler çok zorlarmış geriye kalanlarda hep büyük. Ne zor ya. Küçükler ne hoş çıkmıştı hep öyle olacak sandım.
Ayy çok kötü olmuş yaEvet ya çok acı cekiyorlarbide bizim dişle beraber dilinde damaginda yaralar çıktı yuksek ateşe bagli oldu herhalde ne cektik ya yavrum ememedi bile doğum gününü aglayarak gecirdi
Cok sağol canim simdilik daha sakin çıkarıyor cok sukur :)Ayy çok kötü olmuş yaolmasın bida inşallah kıyamam yavruma siz daha çok etkilenmişsiniz. Bizi neler bekliyo daha bakalım.
Koşuyor :) dur durak yok. Yürüsün diye gözünün içine bakan ben bir dursa 10 saniye diye bakıyorum :)Cok sağol canim simdilik daha sakin çıkarıyor cok sukur :)
Yurume nasil gidiyor
MasallahKoşuyor :) dur durak yok. Yürüsün diye gözünün içine bakan ben bir dursa 10 saniye diye bakıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?