2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
cok guzeller cnm.bende bunu begenmistim bi kac gun sonra siparis vercem.nasipse. ama beden konusunda hic bi fikrim yok

beden konusunda ben şimdi ne giyiyorsam onu alıyorum. sonuçta bunların ön kısımları ona göre ayarlanıyor. büyükte üstümde emanet gibi durmasın istiyorum. gelince bakarım olmazsa iade ederim napalım.

bende cumayı bekliyorum kredi kartı kessin bu ay kendime biraz yatırım yapıcam. lahusa geceliği, emzirme atleti ve sütyenleri, göğüs kalkanı ,krem falan alıcam. eşim takipli git her ay ona göre alışveriş yap dedi. geçen ay bebeğin tekstil alışverişinin büyük çoğunluğu tamamlandı. havlu, penye battaniye, yelek ,çorap ,kapı süsü falan kaldı onları da eminönü gidip tamamlayacağım.

Canım nerden bunlar güzelmiş

n11 den baktım. ben büyük beden olunca (xl) vede kısa kollu arayınca seçenek azalıyor ama daha zayıf olanlar için çok güzel seçenekler var.

kızlar birşey sorucam balenli sütyenle kaplı sütyen arası fark ne oluyor. ben emzirme sütyeni almak istiyorum yazın dışarı çıkarken takmak için ama normal sütyen gibi süngerli olsun istiyorum.yani uçları belli etmesin güzel dursun falan. nasıl almam lazım.

Kızlar resmen hafif sancıyla taş düşürdüm vajinada akıntı var diye fitil vermişti aksam kullanndım bugün taş düştü acaba bebeğime bi zarar oldumu ki

Kızlar ne şanslısınız ya.. kiminin annesi ve kayınvalidesi kıyafet alır torununa, kimisi örgü örer...
Bizim anneler de hiç iş yok.. Gerçi canları yerinde sağ olsunlar da, insan yine de bekliyor..
Canim haklisin ama belki daha erken diye düsünüyorlardir :anne:

Tetanos aşısı olanlar kaç gün kolunuz ağrıdı ? Hareket ettirdikçe acıyor. Pazartesi olmuştum aşıyı.

Canim haklisin ama belki daha erken diye düsünüyorlardir :anne:
Gerçi benim çok takıldığım yok.. Yardıma da ihtiyacım yok.. Bu dünyaya bebek getirmeye karar verdiysek, herşeyinden anne ve babası olarak biz sorumluyuz.. Ama insanoğluyuz.. Hamileliğim boyunca da bu kızın birşeye ihtiyacı var mı? aşerdiği bir şey var mı? diye hiç sormadılar.. Bazen çevremde görüyorum, annenne, babanne, dede, bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Üstüne titriyorlar.. Ben böyle birşey görmediğim için, ister istemez imreniyorum..
Rabbim bu dünya da kimseyi kimseye muhtaç duruma düşürmesin. Her gelen bebekte kendi nasibini yemeği, rabbim nasip etsin... Evlatlarımıza sağlık, sıhat versin.. Bebeğe her şey alınır zamanla.. Ama sağlık alınmaz..

Gerçi benim çok takıldığım yok.. Yardıma da ihtiyacım yok.. Bu dünyaya bebek getirmeye karar verdiysek, herşeyinden anne ve babası olarak biz sorumluyuz.. Ama insanoğluyuz.. Hamileliğim boyunca da bu kızın birşeye ihtiyacı var mı? aşerdiği bir şey var mı? diye hiç sormadılar.. Bazen çevremde görüyorum, annenne, babanne, dede, bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Üstüne titriyorlar.. Ben böyle birşey görmediğim için, ister istemez imreniyorum..
Rabbim bu dünya da kimseyi kimseye muhtaç duruma düşürmesin. Her gelen bebekte kendi nasibini yemeği, rabbim nasip etsin... Evlatlarımıza sağlık, sıhat versin.. Bebeğe her şey alınır zamanla.. Ama sağlık alınmaz..
Cok dogru canim iki acidan da haklisin hem sorumlulugun tamamen bizde olmasi konusunda hem de ister istemez aile büyüklerinden bi beklenti olmasinda da. Her sey olur gider dedigin gibi, en en en önemlisi saglik. Insallah, saglikla kucaklayalim hepimiz bebislerimizi. :anneadayı:

kızlar birşey sorucam balenli sütyenle kaplı sütyen arası fark ne oluyor. ben emzirme sütyeni almak istiyorum yazın dışarı çıkarken takmak için ama normal sütyen gibi süngerli olsun istiyorum.yani uçları belli etmesin güzel dursun falan. nasıl almam lazım.
ben bi tanidigimda emzirme atleti gordum cok guzel sarmıştı bedenini goguslerini filan guzel toplamisti markasini soyledi ama unuttum sorar yine soylerim cok kullanisli geldi bana ilkinde kullanmadim ama bunda mutlaka alicam emzirme atleti emzirirken belin acilma derdi de olmaz sungerli olsun diyosan ebebek te var diyolardi bir bak istersen

Bende daha yeni hamile kaldigim kiloya ulastim kizlar.58 im suan.21+5.bulantilardan verince kilolari iyi oluyomus. İnsallah en az kiloyla tamamlarim 9 ayi:)

kizlar iki ucgundur felaket midem yaniyor.cok garip bi duygu var.sanki ne yesem disari çıkacak gibi ama mide bulantisi degil. .varmi benim gibi olan:silah:

Slm kızlar nasılsınız :KK66:
Aftp oranımız büraz yüksek çıkmıştı dörtlü testte sizlerle paylaşmıştım bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı çok şükür kızımız çok sağlıklıymış herhangi bir problem görülmedi Allahıma çok şükür :)
Ayyy ne güzel canım gözün aydın darısı başımıza 21 inde benizmde ayrıntılı sonra ayda 1 rutin kontrollere geçicez Allahın izniyle darısı başımıza Allah hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin.

Tetanos aşısı olanlar kaç gün kolunuz ağrıdı ? Hareket ettirdikçe acıyor. Pazartesi olmuştum aşıyı.

benim aşı olduktan 3 gün sonra ağrımaya başladı.hatta 2 gün alan ağrıdı sonra geçti.

düşüncelerinde çok haklısın. yavrularımız sağlıkla gelsinde geri kalan herşey olur. bebek kesinlikle rızki ile geliyor. bu yaşadıkça hepimiz görücez inşallah.

Kızlar resmen hafif sancıyla taş düşürdüm vajinada akıntı var diye fitil vermişti aksam kullanndım bugün taş düştü acaba bebeğime bi zarar oldumu ki
canim benim cok gecmis olsun.keske bi doktora gorunsen.hic duymamistim hamileyken tas dusmesini:110:

Haziran anneleri kaç kg aldınız ? ben 20+5 im 3 kg aldım
canım 21+4 47 kilo başladık biraz fazla aldım şimdi 53 üm yüzüm tombiş oldu biraz daha mı tatlı oldum sanki ama yinede kiloya karşıyım inşallah almam ama çok çikolata yiyorum bu ara

canim benim cok gecmis olsun.keske bi doktora gorunsen.hic duymamistim hamileyken tas dusmesini:110:
öncedende taş düşürdüğüm için bnu anlamadım bile canım önceki beni perişan etmişti dün kontrolüm vardı sadece akıntı var dıye fıtıl verdı bebek ıyıydı bende sasırdım düştüğünü görünce

ben bi tanidigimda emzirme atleti gordum cok guzel sarmıştı bedenini goguslerini filan guzel toplamisti markasini soyledi ama unuttum sorar yine soylerim cok kullanisli geldi bana ilkinde kullanmadim ama bunda mutlaka alicam emzirme atleti emzirirken belin acilma derdi de olmaz sungerli olsun diyosan ebebek te var diyolardi bir bak istersen
Ögrenince lütfen paylas canim, söyle toparlayici, dedigin gibi bel acilma derdi olmayan benim de cok ihtiyacim olacak. Gögüslerim oldukca büyük.

Back
X