- 19 Kasım 2016
- 331
- 445
- 33
Ben yaptıracağım canım ayrıca bakacak 24.haaftada bakılıyor muş
saol canım ya.. ben de nie istedi ki diye düşünüyordum?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yaptıracağım canım ayrıca bakacak 24.haaftada bakılıyor muş
Ben avent manuel kullandım evde olduğum için. O zaman çok araştırmistik. En iyi o gibi geldi. Yedek Parça sıkıntısı da yoktu. Hiç sıkıntı yaşamadım. Tavsiye ederim.
Tetanos aşısı olanlar kaç gün kolunuz ağrıdı ? Hareket ettirdikçe acıyor. Pazartesi olmuştum aşıyı.
ben bi tanidigimda emzirme atleti gordum cok guzel sarmıştı bedenini goguslerini filan guzel toplamisti markasini soyledi ama unuttum sorar yine soylerim cok kullanisli geldi bana ilkinde kullanmadim ama bunda mutlaka alicam emzirme atleti emzirirken belin acilma derdi de olmaz sungerli olsun diyosan ebebek te var diyolardi bir bak istersen
Haziran anneleri kaç kg aldınız ? ben 20+5 im 3 kg aldım
İlk gebeliğin mi fazla alınabiliyorNe kaaa güzel :)
Ben 21+2 de 7 kg ile 62 oldum![]()
Canim bir arkadas da sormustu ama ben yurt disinda oldugum ve egitimimi de burada aldigim icin türk pedagoglari cok takip edemiyorum. Bikac arastirma yapinca öneride bulunurum![]()
Manuel kullanmak yorucu mu ? Benim bileklerim çok kuvvetli değil zaten, uzun süre elle yapabilir miyim bilmiyorum
Gerçi benim çok takıldığım yok.. Yardıma da ihtiyacım yok.. Bu dünyaya bebek getirmeye karar verdiysek, herşeyinden anne ve babası olarak biz sorumluyuz.. Ama insanoğluyuz.. Hamileliğim boyunca da bu kızın birşeye ihtiyacı var mı? aşerdiği bir şey var mı? diye hiç sormadılar.. Bazen çevremde görüyorum, annenne, babanne, dede, bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Üstüne titriyorlar.. Ben böyle birşey görmediğim için, ister istemez imreniyorum..
Rabbim bu dünya da kimseyi kimseye muhtaç duruma düşürmesin. Her gelen bebekte kendi nasibini yemeği, rabbim nasip etsin... Evlatlarımıza sağlık, sıhat versin.. Bebeğe her şey alınır zamanla.. Ama sağlık alınmaz..
diyet yaparken kullanmıştım.kızlar aranızda devit -3 damla kullanan var mı d vitamini eksikliği için. benim d vitaminim düşük çıktı tahlilde. doktora gönderdim whatapp tan o da devit3 damladan günde 10 damla kulla dedi.
Ben kullanıyorum. D vitamini zeka gelişiminde çok önemliymiş.kızlar aranızda devit -3 damla kullanan var mı d vitamini eksikliği için. benim d vitaminim düşük çıktı tahlilde. doktora gönderdim whatapp tan o da devit3 damladan günde 10 damla kulla dedi.
Evet canım bende gün içinde değil de gece uyuyunca agrıyor belim.. yan uyumaya çalışıyorum aslında ama yüzüstü daha rahat ediyorum sanki artık belime yastık falann koyup uyurum herhaldeOluyor canım çok ayakta kalırsam
Aslında hertürlü ağrıdan az az oluyor sonra geçiyor normaldir diyorum sonuçta belimiz yükü kaldırmaya çalışıyor karnımız büyüdükçe ağrı olması normaldir
Evet canım alışıcaz artık :)Evet canım bende gün içinde değil de gece uyuyunca agrıyor belim.. yan uyumaya çalışıyorum aslında ama yüzüstü daha rahat ediyorum sanki artık belime yastık falann koyup uyurum herhalde